Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.024
- Πόντοι
- 6.256
Δεν βλέπω κανένα κενό στην λογική να πρέπει όλοι να έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις εφόσον δεν βλάπτουν κανέναν. Το μέτρο για μια πολιτισμένη κοινωνία είναι το πως φέρετε στους πιο αδύναμους της κοινωνίας. Δεν με απασχολεί αν ο άλλος είναι γκέι, ανάπηρος, αμόρφωτος ή ζητιάνος. Δικαιούται ότι και εσύ και εγώ που γεννηθήκαμε στρέιτ και έχουμε δουλειά και σπίτι.Ούτε τα μισά δεν κατάλαβες από αυτά που είπα, ίσως δεν τα εξέφρασα καλά. Ατυχές το παράδειγμα των αναπήρων, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση από ατυχία ή και λάθος επιλογή αν θες, και πρέπει να τους παρέχουμε μια φυσιολογική, ανθρώπινη ζωή, σε λογικά πλαίσια όμως. Μειοψηφία ανέφερα σε συσχετισμό με το πρόβλημα που αναδεικνύεις ο ίδιος πολύ σωστά. Έχουμε παρατήσει την παραδοσιακή οικογένεια στην τύχη της, κανείς δεν ασχολείται με τα τόσα στρεβλά που συμβαίνουν στην κοινωνία μας και πονοκεφαλιάζουμε αν θα έχουν δικαίωμα να υιοθετούν οι ομόφυλες οικογένειες. Επίσης, αυτά τα παιδιά που θα μεγαλώσουν με ομόφυλους γονείς, τι τύχη πιστεύεις ότι έχουν σε μια κοινωνία όπως την περιέγραψες γλαφυρά παραπάνω; Δλδ δημιουργούμε πιο πολλά κοινωνικά προβλήματα από ότι λύνουμε. Φιλικό μου ζευγάρι, γλυκύτατοι άνθρωποι, 5 ολόκληρα χρόνια δεν μπορούσαν να υιοθετήσουν γιατί έπρεπε να έχουν 30.000 Ε στο λογαριασμό του παιδιού!!! Τελικά βρήκαν μια κοπελίτσα που δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί και τώρα είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια. Με αυτές τις στρεβλώσεις ασχολείται κανείς; Πολύ σωστά αναφέρεις τους ψυχολόγους, είναι οι πλέον ειδικοί, μόνο που θα σε στεναχωρήσουν λίγο οι απόψεις τους.
Δεν διαφωνούμε...αυτό είπα και εγώ...εδώ έχουν καταρρεύσει τα πάντα...η κοινωνία είναι έτοιμη να γίνει ζούγκλα και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο μπάμπης και ο βαγγέλας που τον παίρνουν?
Έχω ξανά πει ότι είμαι αντίθετος με την όλη φάση επειδή τα παιδάκια θα αποκτήσουν ψυχολογικά προβλήματα όχι από τους γονείς (αν είναι σωστοί άνθρωποι) αλλά από την περιθωριοποίηση της κοινωνίας.
Προφανώς αυτή η άποψη δεν αρκεί πρέπει υποχρεωτικά κάποιος να πιστεύει ότι όλοι οι πούστηδες είναι κραγμένες αδερφάρες και φταίνε για την σαπίλα της κοινωνίας.
Τι άλλο να πω πάνω σε αυτό? Ας έχουν διαφορετική άποψη από εμένα οι ψυχολόγοι θα τους ακούσω γιατί κάτι ξέρουν παραπάνω.