blackpanther90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2025
- Like
- 1.075
- Πόντοι
- 201
την εχει επισκεφθεί κανένας; είναι εκφυλη στη συνεδρία;
την εχεις επισκεφτει μυστη; ή μονο απο τα βιντεο;Είναι καύλα η κυρία Τάνια. Μακάρι να είχε πιο έκφυλο υλικό. Σίγουρα σκέφτεται ότι μας καυλώνει με τα βιντεάκια της
Δυστυχώς όχι, αλλά αν ήμουν Θεσσαλονίκη σίγουρα θα δοκίμαζα μια συνεδρία. Αν έχει κάποιος εμπειρία, ας μας πειτην εχεις επισκεφτει μυστη; ή μονο απο τα βιντεο;
+1 απο εμεναΜια Ειρήνη Χειρδαρη είναι πιο φίρμα πάντως..
Δεν ξέρω αν έχει νήμα..
το καυλωτικο ειναι ότι μιλαει για θεματα ταμπου και τα αναλυει σοβαρα...ενω είμαι σίγουρος οτι την ίδια ωρα στάζειΑυτή η σοβαρότητα με καυλώνει πολύ
κανει και ''μασαζ''??Το μόνο κακό είναι ότι έχει αναλύσει όλα τα kinky και τώρα δεν έχει υλικό να δώσει...
Έχει αραιώσει πλέον..
Από κει που ανέβαζε 1-2 βίντεο ανά βδομάδα για ότι "extreme", τι cuckolding, τι pegging, τι anal, τι βίτσια κλπ.. Τώρα πάμε στο 20ήμερο για να δούμε κάτι πιο ήπιο..
Επίσης, έχει σκανάρει κανας τύπος το insta της? Φωτό με μαγιό, σέξυ ντύσιμο παίζουν?
εχεις δικιο μαν..υπαρχει ινστα;Το μόνο κακό είναι ότι έχει αναλύσει όλα τα kinky και τώρα δεν έχει υλικό να δώσει...
Έχει αραιώσει πλέον..
Από κει που ανέβαζε 1-2 βίντεο ανά βδομάδα για ότι "extreme", τι cuckolding, τι pegging, τι anal, τι βίτσια κλπ.. Τώρα πάμε στο 20ήμερο για να δούμε κάτι πιο ήπιο..
Επίσης, έχει σκανάρει κανας τύπος το insta της? Φωτό με μαγιό, σέξυ ντύσιμο παίζουν?
Έχει ίνστα αλλά ανεβάζει μόνο βιντεάκια σαν αυτά του youtubeεχεις δικιο μαν..υπαρχει ινστα;
Ε πες της να έρθει το χειμώνα να την κεράσεις ελαιόλαδο και μετά να πας βράδυΑυτή η σοβαρότητα με καυλώνει πολύ
Εδώ τον παίζουνε με την Νικολούλη σε αυτή θα μασήσουνε...Ουτε μαλακια δεν την αφηνα να μου παιξει, τι καυλα λετε οτι ειναι...δεν βλεπεται.
έχει δέκατα?Αρρώστο μωρό
Έχει αρπάξειέχει δέκατα?