Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όταν έμαθα ότι δεν αρέσω σε όλους, ένα ρίγος απογοήτευσης διέτρεξε την ραχοκοκκαλιά μου και αργά,αλλά σταθερά έγινε φαγούρα στ'αρχιδια μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Όταν έμαθα ότι δεν αρέσω σε όλους, ένα ρίγος απογοήτευσης διέτρεξε την ραχοκοκκαλιά μου και αργά,αλλά σταθερά έγινε φαγούρα στ'αρχιδια μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσκυνάου νιάου νιάου........

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που θες να την βρεις δηλαδη; εκει που μαγειρευει;;Τεχνικό θέμα: Πώς θα σε βρει κάποιος Τάνια; και δεν εννοώ εκεί που δουλεύεις.
Κουκλα ειναι, αλλα ειναι απο τους τυπους που γαμιουνται καλα μονο με τον καθρεφτη τους...κραταει καιρο αυτη η ιστορια με τους προμοτορες της
και δεν καταλαβαινω τι καταφερνει να πετυχει
ισα ισα η φημη της αμαυρωνεται
αλλα και στο παθητικο ηταν σαν να ημουν νεκροφιλος
κανενα παθος, εντελως ντεκαβλε
κριμα γιατι δεν ειναι και ασχημη
καλα ρε γιατρε αυτη λεει οτι ειναι αγχειρησμενη λεει ψεματα δλδ?μαλλον εννοει στις κουκλες
ταμια βγαινει στην Συγγρου μεταξυ της εξπρες και της γεφυρας
παντως δεν χανεις και πολλα
σε πανομοιοτυπο φορουμ για καποιο λογο προσπαθουν να την προμοταρουν ως σουπερ ενεργητικη αλλα δεν ειναι ουτε κατα διανοια ετσι
γενικα πολυ μετρια πραγματα

στο φορουμ ασβεστη αναφερεσαι φιλος?μαλλον εννοει στις κουκλες
ταμια βγαινει στην Συγγρου μεταξυ της εξπρες και της γεφυρας
παντως δεν χανεις και πολλα
σε πανομοιοτυπο φορουμ για καποιο λογο προσπαθουν να την προμοταρουν ως σουπερ ενεργητικη αλλα δεν ειναι ουτε κατα διανοια ετσι
γενικα πολυ μετρια πραγματα

΄΄ελα παππου να σου δειξω τον τοπο σου΄΄που εισαι εσυ χαμενος ρε μουνι της καλλιροηςπαμε κατα διαολου απο τι καταλαβα.....
Κουκλα ειναι, αλλα ειναι απο τους τυπους που γαμιουνται καλα μονο με τον καθρεφτη τους...
ποθ να με και γω δουλειες απο οκτομβρη δραση..που εισαι εσυ χαμενος ρε μουνι της καλλιροης![]()
![]()
![]()
Κουκλα ειναι, αλλα ειναι απο τους τυπους που γαμιουνται καλα μονο με τον καθρεφτη τους...