You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tania Kelly
- Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 443K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νανά απο Καλλιθέα
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι όποιος λέει την αλήθεια ζηλεύει. Τί να ζηλέψω? Ένα κομπλεξικό άτομο?XAXAXAXAXAXXAXA I FANTASIA SOU KE I ZILIA SOU EXI KSEPERASI TO ORIO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kellh
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
DEN THA SXOLIASO ALO I GNOMISOU GIA TIN TANIA INE DIKEOMASOUΆντε πάλι τα ίδια. Πάλι ψέματα. Αφού όλοι έχουν καταλάβει οτι είσαι η ίδια η Τάνια. Είναι γελοίο πιά να το αρνήσαι. Πες μία αλήθεια στην ζωή σου. Αφού τόσος κόσμος εδώ μέσα λέει οτι σε έχει δει να κάνεις πιάτσα στην Συγγρού και μάλιστα οτι σε έχουν πάρει και ως πελάτες. Θα τους βγάλεις όλους φαντασιόπληκτους. Εγώ δηλαδή και τόσες άλλες κοπέλες που παραδεχόμαστε οτι εκδιδόμαστε είμαστε οι ηλίθιες και εσύ η έξυπνη που παριστάνεις την υπεράνω. Στο κάτω κάτω δουλεύουμε. Δεν κλέβουμε.Και αφού το ανέφερες για πες μου εσύ ποιά πιστεύεις οτι είναι το πρώτο όνομα?
Συνημμένα
Pootie-tang
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Πάολαφωκά με πείθεις μόνο και μόνο επειδή ξέρεις να μιλας....Kelly you are so arrogant...get a room biatch (with all respect)
Νανά απο Καλλιθέα
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάλι καλά που μας επιτρέπεις να έχουμε και γνώμη. Πάντως εγώ θα σου πω κάτι και μην το ακούς αν δεν θες. Δουλεύω πράγματι στις κούκλες και γνωριζόμαστε πολύ καλά. (Τουλάχιστον παραδέχεσαι οτι δουλεύεις στις κούκλες. Κάτι είναι και αυτό.) Έχεις φάει χοντρό κόλλημα με την εμφάνισή σου. Πάρε παράδειγμα από εδώ που οι άλλοι σε βρίζουν και εσύ συνεχίζεις να ποστάρεις φωτογραφίες και να λες πόσο ωραία είσαι. Σε αυτό βέβαια δεν φταις μόνο εσύ. Φταίνε και αυτοί που σου δίνουν αξία και τροφή στο κόμπλεξ σου. Είσαι πράγματι όμορφη κοπέλα όμως υπάρχουν και άλλες κοπέλες είτε τρανσέξουαλ είτε κανονικές γυναίκες που είναι το ίδιο ή και περισσότερο όμορφες από εσένα. Δεν έχεις την αποκλειστικότητα. Σταμάτα λοιπόν να ασχολήσε με αυτά και κοίταξε να αποδείξεις την αξία σου μέσα από την δουλειά σου γιατί έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου. Αν και είσαι χρόνια στο μαγαζί το επίπεδο σου είναι αρκετα χαμηλό. Είναι συμπαθητικά αυτά που κάνεις αλλά για πρώτο όνομα που ονειρεύεσαι, ξέχασέ το. Απορώ αυτή την Βουγιουκλάκη πώς δεν την έχεις βαρεθεί και εσύ η ίδια.DEN THA SXOLIASO ALO I GNOMISOU GIA TIN TANIA INE DIKEOMASOU
kellh
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάολαφωκά με πείθεις μόνο και μόνο επειδή ξέρεις να μιλας....Kelly you are so arrogant...get a room biatch (with all respect)
Wazaaaa
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
Αγαπημένη
« Εστάλη στον/στην: hot kellh tania στις: 19/10/12, 18:06 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Αγαπημένη Κέλλυ
Θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη αν σε πειραξε ο,τι ειπα. Πιο πολυ για να αμβλύνω την κατάσταση. (περι ΄Τάσου). Θεωρώ οτι έχεις χιουμορ και δεν παρεξηγείς.Έχεις απολυτο δίκιο για τις ταμπέλες και το πως κρίνουμε τους άλλους. Ειδικα εδώ μεσα που μιλάνε για κορίτσια σαν να είναι ζώα. Απο την άλλη έχεις τα δίκια σου γιατι φαντάζομαι οχι μονο εδω μέσα, αλλα πιο πολύ εκει έξω έχεις δεχθεί επιθεση. Είμαι σε αυτό το site αρκετούτσικο καιρό. Δν έχω ιδέα τι θα πει αγοράζω μια τρανς κάνω σεξ. Αλήθεια. Πιο πολύ παρατηρώ αυτη τη σχέση που έχετε μεταξύ σας. Έχω καταλήξει οτι αν εσένα σου φερθεί ενας άσχημα, μετα εσύ θα το κάνεις σε εμένα και εγώ θα το κάνω στην άλλη κοπέλα. Γενικά είναι πως θα τύχει και πως θα γουστάρει ο καθένας. Καλώς η κακώ όμως το σεξ δεν ειναι ωμή υπόθεση και ο αγοραίος έρωτας οσο αν θέλουν να τον παρουσιάζουν ως κάτι ξεκάθαρο, είμαστε φτιαγμένοι να έχουμε και συναισθήματα στο σεξ. Για αυτο και αν απορίψετε εσεις τα κοριτσάκια, τρελαίνεται ο κάθε τύπος. Γιατι δεν πιστεύω οτι όλοι εδω μέσα απλά γουστάρουν να τον πέρνουν. Κουβαλάει ο καθένας την ιστορία τους. Τεσπα να μη στα σπάω, δεν έχω ιδέα τι θα πει ολο αυτο. ειμαι και σπόρος. Απλά παρακολουθώ. Όσο για τον Τασο ειλικρινά ρώτησα γιατι ενδιαφέρθηκα.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου
και ελπίζω να μη σε κούρασα
Νανά απο Καλλιθέα
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπράβο. Τον ξεμπρόστιασες. Και τί κατάλαβες?Wazaaaa
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
Αγαπημένη
« Εστάλη στον/στην: hot kellh tania στις: 19/10/12, 18:06 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Αγαπημένη Κέλλυ
Θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη αν σε πειραξε ο,τι ειπα. Πιο πολυ για να αμβλύνω την κατάσταση. (περι ΄Τάσου). Θεωρώ οτι έχεις χιουμορ και δεν παρεξηγείς.Έχεις απολυτο δίκιο για τις ταμπέλες και το πως κρίνουμε τους άλλους. Ειδικα εδώ μεσα που μιλάνε για κορίτσια σαν να είναι ζώα. Απο την άλλη έχεις τα δίκια σου γιατι φαντάζομαι οχι μονο εδω μέσα, αλλα πιο πολύ εκει έξω έχεις δεχθεί επιθεση. Είμαι σε αυτό το site αρκετούτσικο καιρό. Δν έχω ιδέα τι θα πει αγοράζω μια τρανς κάνω σεξ. Αλήθεια. Πιο πολύ παρατηρώ αυτη τη σχέση που έχετε μεταξύ σας. Έχω καταλήξει οτι αν εσένα σου φερθεί ενας άσχημα, μετα εσύ θα το κάνεις σε εμένα και εγώ θα το κάνω στην άλλη κοπέλα. Γενικά είναι πως θα τύχει και πως θα γουστάρει ο καθένας. Καλώς η κακώ όμως το σεξ δεν ειναι ωμή υπόθεση και ο αγοραίος έρωτας οσο αν θέλουν να τον παρουσιάζουν ως κάτι ξεκάθαρο, είμαστε φτιαγμένοι να έχουμε και συναισθήματα στο σεξ. Για αυτο και αν απορίψετε εσεις τα κοριτσάκια, τρελαίνεται ο κάθε τύπος. Γιατι δεν πιστεύω οτι όλοι εδω μέσα απλά γουστάρουν να τον πέρνουν. Κουβαλάει ο καθένας την ιστορία τους. Τεσπα να μη στα σπάω, δεν έχω ιδέα τι θα πει ολο αυτο. ειμαι και σπόρος. Απλά παρακολουθώ. Όσο για τον Τασο ειλικρινά ρώτησα γιατι ενδιαφέρθηκα.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου
και ελπίζω να μη σε κούρασα
Pootie-tang
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
οχι ρε γμτ....
Γιατι μου το κανες....πως θα ξαναμπώ....;;;; θα με κράξουν όλοι....πω....
ας γίνω τραβέλι να κρυφτώ...
με σκότωσες τώρα....
με σκότωσες τώρα....
Νανά απο Καλλιθέα
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συγγνώμη που θα σου το πω αλλά και εσύ πήγαινες γυρεύοντας!οχι ρε γμτ....
με σκότωσες τώρα....
kellh
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
me pio pleuro douleuis koukles to aristero i to dexi en esi doulebes mazitis den tha milages etsi giati tha gnorizes tin tania ke ton xaraktiratis lipos traba katouramas tora giati i tania ke ta koritsia apo to magazi agapiounte ine oles mia grothiaΠάλι καλά που μας επιτρέπεις να έχουμε και γνώμη. Πάντως εγώ θα σου πω κάτι και μην το ακούς αν δεν θες. Δουλεύω πράγματι στις κούκλες και γνωριζόμαστε πολύ καλά. (Τουλάχιστον παραδέχεσαι οτι δουλεύεις στις κούκλες. Κάτι είναι και αυτό.) Έχεις φάει χοντρό κόλλημα με την εμφάνισή σου. Πάρε παράδειγμα από εδώ που οι άλλοι σε βρίζουν και εσύ συνεχίζεις να ποστάρεις φωτογραφίες και να λες πόσο ωραία είσαι. Σε αυτό βέβαια δεν φταις μόνο εσύ. Φταίνε και αυτοί που σου δίνουν αξία και τροφή στο κόμπλεξ σου. Είσαι πράγματι όμορφη κοπέλα όμως υπάρχουν και άλλες κοπέλες είτε τρανσέξουαλ είτε κανονικές γυναίκες που είναι το ίδιο ή και περισσότερο όμορφες από εσένα. Δεν έχεις την αποκλειστικότητα. Σταμάτα λοιπόν να ασχολήσε με αυτά και κοίταξε να αποδείξεις την αξία σου μέσα από την δουλειά σου γιατί έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου. Αν και είσαι χρόνια στο μαγαζί το επίπεδο σου είναι αρκετα χαμηλό. Είναι συμπαθητικά αυτά που κάνεις αλλά για πρώτο όνομα που ονειρεύεσαι, ξέχασέ το. Απορώ αυτή την Βουγιουκλάκη πώς δεν την έχεις βαρεθεί και εσύ η ίδια.
ke min pas na dosis ales entiposis ke min sxoliasis ksana oso anafora to magazi giati tha prepi na kseris ke tis sinepies euxaristoΝανά απο Καλλιθέα
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλά τραγούδα εσύ. Σε μάθαμε πιά.me pio pleuro douleuis koukles to aristero i to dexi en esi doulebes mazitis den tha milages etsi giati tha gnorizes tin tania ke ton xaraktiratis lipos traba katouramas tora giati i tania ke ta koritsia apo to magazi agapiounte ine oles mia grothiake min pas na dosis ales entiposis ke min sxoliasis ksana oso anafora to magazi giati tha prepi na kseris ke tis sinepies euxaristo
Pootie-tang
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Συγγνώμη που θα σου το πω αλλά και εσύ πήγαινες γυρεύοντας!
Ε πίστευα οτι έχω να κάνω τουλάχιστον με άνθρωπο για να κατευνάσουμε τους τόνους....αλλά προφανώς δεν είναι άνθρωπος. ΚΑι απαιτεί και σεβασμό..
Νανά απο Καλλιθέα
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω για το μαγαζί που δουλεύω. Αν είναι κάποια που προσποιείται εδώ μέσα αυτή σίγουρα δεν είμαι εγώ. Ακριβώς επειδή σε ξέρω πολύ καλά μπήκα να σου μιλήσω μπας και βάλεις λίγο μυαλό αλλά εσύ είσαι ανίατη περίπτωση. Αλλά βλέπεις η αλήθεια πονάει.Λυπάμαι που σου το λέω αλλά θα μείνεις για πάντα το ίδιο κενό και χωρίς προσωπικότητα πλάσμα. Η ομορφιά είναι κάτι που βρίσκεται μέσα μας. Η εξωτερική ομορφιά είναι πρόσκαιρη. Και σταμάτα να ευχαριστείς τον Θεό που σε έκανε όμορφη.΄Όλοι ξέρουμε οτι ήσουν αγόρι πριν. Με την βοήθεια της επιστήμης έγινες έτσι. Και για να σου μιλήσω και στην γλώσσα που καταλαβαίνεις: Θα μου κλάσεις μια μάντρα με τις απειλές σου.
Pootie-tang
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ε σε λίγα χρονάκια, πόσο ρετουσάρισμα θα αντέξει μια φωτογραφία της....τον χρόνο δεν τον νικάς με απειλές... So long Kelly.Έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω για το μαγαζί που δουλεύω. Αν είναι κάποια που προσποιείται εδώ μέσα αυτή σίγουρα δεν είμαι εγώ. Ακριβώς επειδή σε ξέρω πολύ καλά μπήκα να σου μιλήσω μπας και βάλεις λίγο μυαλό αλλά εσύ είσαι ανίατη περίπτωση. Αλλά βλέπεις η αλήθεια πονάει.Λυπάμαι που σου το λέω αλλά θα μείνεις για πάντα το ίδιο κενό και χωρίς προσωπικότητα πλάσμα. Η ομορφιά είναι κάτι που βρίσκεται μέσα μας. Η εξωτερική ομορφιά είναι πρόσκαιρη. Και σταμάτα να ευχαριστείς τον Θεό που σε έκανε όμορφη.΄Όλοι ξέρουμε οτι ήσουν αγόρι πριν. Με την βοήθεια της επιστήμης έγινες έτσι. Και για να σου μιλήσω και στην γλώσσα που καταλαβαίνεις: Θα μου κλάσεις μια μάντρα με τις απειλές σου.
kellh
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
an exis olo to dikeoma na milas gia to magazi tha pis to onoma sou ke den mporis na krazis kati pou ise kesi proin antras ke me tin boithia tis epistimis egines opos egines lipon esi pou les gia tin tania ke ola auta kalo tha itan na mas pis ke to onoma souΈχω κάθε δικαίωμα να μιλάω για το μαγαζί που δουλεύω. Αν είναι κάποια που προσποιείται εδώ μέσα αυτή σίγουρα δεν είμαι εγώ. Ακριβώς επειδή σε ξέρω πολύ καλά μπήκα να σου μιλήσω μπας και βάλεις λίγο μυαλό αλλά εσύ είσαι ανίατη περίπτωση. Αλλά βλέπεις η αλήθεια πονάει.Λυπάμαι που σου το λέω αλλά θα μείνεις για πάντα το ίδιο κενό και χωρίς προσωπικότητα πλάσμα. Η ομορφιά είναι κάτι που βρίσκεται μέσα μας. Η εξωτερική ομορφιά είναι πρόσκαιρη. Και σταμάτα να ευχαριστείς τον Θεό που σε έκανε όμορφη.΄Όλοι ξέρουμε οτι ήσουν αγόρι πριν. Με την βοήθεια της επιστήμης έγινες έτσι. Και για να σου μιλήσω και στην γλώσσα που καταλαβαίνεις: Θα μου κλάσεις μια μάντρα με τις απειλές σου.
Νανά απο Καλλιθέα
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι ήμουν άντρας και δεν ντρέπομαι για αυτό σε αντίθεση με εσένα που λες συνέχεια ψέματα. Πάντως δεν πρόκειται να σου πω ποιά είμαι όταν εσύ η ίδια δεν παραδέχεσαι τον εαυτό σου.an exis olo to dikeoma na milas gia to magazi tha pis to onoma sou ke den mporis na krazis kati pou ise kesi proin antras ke me tin boithia tis epistimis egines opos egines lipon esi pou les gia tin tania ke ola auta kalo tha itan na mas pis ke to onoma sou
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις