Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
βγενει συγγρου εκει που τραγουδα ο ΑδαμαντιδηςΔε με χαλανε μερικα κιλα πανω.Εσυ που την ειδες?εχεις τροπο επικοινωνιας?
μεσα στο μαγαζι φιλος?βγενει συγγρου εκει που τραγουδα ο Αδαμαντιδης
μεσα ολα ρε μουτρομεσα στο μαγαζι φιλος?![]()
Σημερα εκανε πιατςα η Τανια που πέρασα !
ειμαι φοιτητής τυπε και τα ξύνω όλη μερα !Υάκυνθε τι ώρα πέρασες και την είδες; Στις 3 νομλιζω βγαίνει αυτή... Τι δεν δουλεύεις την επόμενη;
ιακυνθε,διαβαζε και τιποτα,πως θα παρεις το πτυχιο σου?ειμαι φοιτητής τυπε και τα ξύνω όλη μερα !Γύρω στη 1 την είδα . 20€ στο αμάξι 30€ στο σπιτι μου είπε !
ειμαι φοιτητής τυπε και τα ξύνω όλη μερα !Γύρω στη 1 την είδα . 20€ στο αμάξι 30€ στο σπιτι μου είπε !
ιακυνθε,διαβαζε και τιποτα,πως θα παρεις το πτυχιο σου?
ποσα μαθηματα χρωστας?
αρκετά τυπε ! :Sποσα μαθηματα χρωστας?
οχι αυτο ειναι τύπου "γιαννης " και ´"γιανης"μάλλον αρκετά, αφού το όνομά του το γράφει με "Ι" και όχι "Υ".![]()

ειμαι φοιτητής τυπε και τα ξύνω όλη μερα !Γύρω στη 1 την είδα . 20€ στο αμάξι 30€ στο σπιτι μου είπε !
είναι τρολλ μωρε γενικά βάζω ανορθόγραφα νικναμες στα forum !![]()
και γω που νόμιζα πως το Υ και το Ι έκαναν αλλαξοκωλιές
και το Ι μπήκε στην θέση του Υ και τούμπαλιν .
Πάντως, είναι χαρακτηριστικό κάποιου τύπου μαθησιακής δυσκολίας να αλλάζουν θέση τα φωνήεντα, αν δεν είναι θέμα άγνοιας.
ξέρεις πως ειναι οι γονείς με μοναχοπαίδι τυπε !Φοιτητής με οικονομική άνεση θα λεγα αφού μπορείς και πας συχνά πυκνά... εδώ με το ζόρι πάμε κανα στουντιο ή τρανσ το 2μηνο

ξέρεις πως ειναι οι γονείς με μοναχοπαίδι τυπε !![]()
![]()