ε μα...πες τα!!! γιατι μερικοι εδώ προσπαθουν να περάσουν μια δικη τους πραγματικότητα...99,9 τοις εκατό των τρανς είναι βίζιτες ρε παιδιά. Μην κοροιδευομαστε.
Τελευταία τροποποίηση:
ε μα...πες τα!!! γιατι μερικοι εδώ προσπαθουν να περάσουν μια δικη τους πραγματικότητα...99,9 τοις εκατό των τρανς είναι βίζιτες ρε παιδιά. Μην κοροιδευομαστε.
Εντάξει ότι πεις... Παραιτούμαι γιατί ως γνωστόν η βλακεια είναι ανίκητη. Περαστικάαπλα καταλαβες οτι ειπες μπουρδες και δεν ξέρεις τι να απαντησεις τωρα και το γυρισες αλλου....Γιαυτο αλλη φορά προσεχε πριν πας να το παιξεις έξυπνος...![]()
στον εαυτο σου μιλάς; προσπαθεις να αλλάξεις θέμα γιατι δεν ξέρεις τι να απαντησεις....επιπεδο δημοτικου εχεις.Εντάξει ότι πεις... Παραιτούμαι γιατί ως γνωστόν η βλακεια είναι ανίκητη. Περαστικά
το θεμα ειναι αν συκωσει αυτη τ τηλ η αλλη που ειναι στ υδια αγελλεια στ προφιλ μουτρο!!!!!!αυτή δεν είναι η Τάνια Κέλλυ;![]()
6933337951 MIN DISTAZIS DEN THA XASIS,,,,
TA POLLA LOGIA INE FTOXIA OPOS KE TA POLA [THA] KANO ENERGITIKO KE PATHIKO PANTA M PROFILAKSI EIME ELINIDA AN IME TOU GOUSTOU SOU KE DIABAZIS TIN AGGELIA MOU TORA NA KSERIS DEN APANTO SE MINIMATA KE PREPI NA KSERIS TI PSAXNIS PRIN APOFASISIS NA ERTHIS PAREME TILEFONO MISI ORA NORITERA KE NA...kanesex.com
ρητορικη η ερώτηση σου ;αυτή δεν είναι η Τάνια Κέλλυ;![]()
6933337951 MIN DISTAZIS DEN THA XASIS,,,,
TA POLLA LOGIA INE FTOXIA OPOS KE TA POLA [THA] KANO ENERGITIKO KE PATHIKO PANTA M PROFILAKSI EIME ELINIDA AN IME TOU GOUSTOU SOU KE DIABAZIS TIN AGGELIA MOU TORA NA KSERIS DEN APANTO SE MINIMATA KE PREPI NA KSERIS TI PSAXNIS PRIN APOFASISIS NA ERTHIS PAREME TILEFONO MISI ORA NORITERA KE NA...kanesex.com
λες να κανονιζει η αλλη τα ραντεβου;; σαν τσατσά της;πεζει στ ιντερνετ να τ δουμε ????υπαρχει καπου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το θεμα ειναι αν συκωσει αυτη τ τηλ η αλλη που ειναι στ υδια αγελλεια στ προφιλ μουτρο!!!!!!
Οι φωτογραφίες είναι από αγγελίες της Τανιας αλλά το κείμενο είναι σαν να το έχει γράψει απόφοιτος νηπιαγωγείου. Δεν πιστεύω ότι είναι αυτήλες να κανονιζει η αλλη τα ραντεβου;; σαν τσατσά της;
Ευχαριστούμε για την πληροφόρησηΔικό της είναι το νούμερο.
Αυτή απαντάει.
Όταν απαντάει τουλάχιστον.
Έχει το ίδιο τηλέφωνο χρόνια.
Έχω πολύ καιρό να την συναντήσω βέβαια.
Νομίζω προτιμάει να είναι ενεργητική.
Όχι, κανονική είναι η ερώτηση επειδή θυμάμαι τις φωτογραφίες της Τ.Κ.ρητορικη η ερώτηση σου ;
και αφου τις θυμάσαι, ειναι οι φωτογραφίες της αυτές από τις παλιότερες της αγγελίες;Όχι, κανονική είναι η ερώτηση επειδή θυμάμαι τις φωτογραφίες της Τ.Κ.
και πως ειναι στον ενεργητικό της ρόλο η τανια;Δικό της είναι το νούμερο.
Αυτή απαντάει.
Όταν απαντάει τουλάχιστον.
Έχει το ίδιο τηλέφωνο χρόνια.
Έχω πολύ καιρό να την συναντήσω βέβαια.
Νομίζω προτιμάει να είναι ενεργητική.
και πως ειναι στον ενεργητικό της ρόλο η τανια;
Σε διπλανό φόρουμ κάποιοι έχουν γράψει καλά λόγια. Δεν εχω εμπειρία πάντωςκαι πως ειναι στον ενεργητικό της ρόλο η τανια;
Δεν εχω εικόνα.και πως ειναι στον ενεργητικό της ρόλο η τανια;
παντως οι περισσοτεροι εχω δει λενε οτι της άρεσει κυριως να ειναι ενεργητικη....Σε διπλανό φόρουμ κάποιοι έχουν γράψει καλά λόγια. Δεν εχω εμπειρία πάντως
και αφου τις θυμάσαι, ειναι οι φωτογραφίες της αυτές από τις παλιότερες της αγγελίες;
και πως ειναι στον ενεργητικό της ρόλο η τανια;
παντως οι περισσοτεροι εχω δει λενε οτι της άρεσει κυριως να ειναι ενεργητικη....
εντωμεταξυ αυτη δεν ειχε βγει στην τηλεόραση και ελεγε οτι ειχε κανει αλλαγη φυλου ;;;;![]()