Μονο που κι εσυ πας στην ιδια πιατσα και δε ξερουμε τι κρυβεις απο οσα εχεις κανει.Εισαι και ανθρωπος που εχεις δει πολυ καλυτερες βαθμιδες σεξ.Εμεις σε αντιθεση με σενα δε θα ξαναπηγαιναμε πιατσα αν ειχαμε δυνατητες να δουμε οσα εχεις δει.Εμεις ευχομαστε να παμε Ταιλανδη κτλ ενω εσυ παρολα οσα εχεις ζησει εισαι στις πιατσες Ομονοιας που κρινεις και μαλιστα επι χρονια συνεχομενα κ παιρνεις οτι παιρνουμε κι εμεις.Ανθρωπςο που πηγε Ταιλανδη κ εχει δει αλλες ανωτερες σεξοπεριστασεις κρινει τα παιδια της πιατσας ενω ο ιδιος ειναι πιο πολλα χρονια εκει απο ολους αυτους που κρινει.Ξερω κρινει το ακαποτο.Ποιος μας λεει οτι δε τα χει κανει?Ολοι ξερουν οτι οι παντες μπορει να κανουν ακα και προστατευμενα.Ειδικα με μικρη κ σε αλλη χωρα κ τρυφερη ε θα σε πιασει η μαλακια να το σκεφτεις.Α κ οσο για τις φωτο που αναφερεις με τα ακα ναι υπαρχουν αλλα δειξε μας κ εσυ τις δικες σου φωτο γτ δεν εχει καμια διαφορα η ιδια,το ακα διαφερει,το οτι πας κι εσυ ομως ειναι ιδιο επιπεδο σαπιλας και καταντιας οταν εχεις δει πολυ καλυτερες καταστασεις απο εμας που εχουμε δει μονο την πιατσα και τα μπουρδελα.Συγκρινεται η Ταιλανδη κ τα ταξιδια και η Ελληνικη παλια εποχη με το τωρα?Οχι.Κι ομως ανθρωποι κρινουν ενω θα πρεπε να κρινονται.Κ ναι στη Ταιλανδη θα κανει ακα οποιος θελει οποτε θελει με οποια θελει,δικο του το εργαλειο,αυτος θα αποφασισει.Τυχον αρρωστιες μπορει να προυπαρχουν χωρις να το γνωριζουμε με αποτεελσμα να το ριξουμε στη πιατσα που ναι βρωμερη αλλα κ στη Ταιλανδη.Οποιος δε ξερει οτι τα ιδια κανουν με ολους κ τα ιδια λενε σε ολους κοιμαται υπνο βαθυ.Αντε καλα ταξιδια μας ευχομαι κ εμας τους πρωτοεμφανιζομενους με σκοπο σεξιεξελιξης μη τριγυρναμε στη παιτσα επι χρονια σαν καποιους.Αυτη ειναι η ευχη,να μη γυρναμε πισω σε οτι δεν αξιζε,αντιθετως να παμε σε κατι καλυτερο καθε μα καθε φορα
Πρώτα από όλα απάντησα σε ένα μέλος, σχετικά με τα ακάποτα γαμήσια. Είναι φανερό ότι μυγιάστηκες, αφού εσύ έχεις ποστάρει σχετικά στοιχεία που το αποδεικνύουν. Όμως δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα. Έγραψα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ........Κι αυτά από άτομα που το παραδέχονται. Είμαι σίγουρος ότι πολλά άλλα το κάνουν κρυφά..... Το κείμενό μου έγραφε ΜΕ ΣΑΦΉΝΕΙΑ ότι έχω τη βεβαιότητα πως πολλοί άλλοι το κάνουν, αλλά δεν το παραδέχονται Δημόσια. Επειδή όμως αναφέρθηκες προσωπικά σε μένα, θα απαντήσω συνολικά
Ναι, έζησα τη χρυσή εποχή όπου όλη η Ελλάδα, μαζί κι εγώ, έπαιρνε αρκετά λεφτά και πήδηξα Ανατολικές Θεές με εμφάνιση που είχα δει μόνο σε περιοδικά. Οι εν λόγω κοπέλες όχι μόνο ήταν θεόμουνα, αλλά και επειδή δεν ήταν Επαγγελματίες έδιναν πολύ θερμό σεξ
Ναι, είχα την τύχη να πηδήξω τον αφρό του αφρού, από τις εκατοντάδες Μαύρες που είχαν έρθει στην Αθήνα. Κικούγιου, Μπαντού, Ζούλου, μέχρι και Μασάι πάνω από 1,80 έχω στο Βιογραφικό μου. Πρωτόγονη, Άγρια Σεξουαλικότητα, που αν αποκτούσες την εμπιστοσύνη τους σου δινόντουσαν. Μέχρι στην Εκκλησία της με είχε καλέσει κάποια και πήγα. Τραγούδησα μαζί τους, τα κηρύγματά τους συνοδεύονται από Μουσική και χορό. Ναι, προσευχήθηκα με κάποια και μου ζήτησε να της δώσω ένα παιδί
Ναι, πήγα Ταϊλάνδη κι έζησα στο πετσί μου τι πάει να πει Girlfriend Experiance, σε πακέτο τιμών και συμπεριφοράς που απλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Έχω κάνει σχετική ανάλυση Κόστους, στην οποία αποδεικνύω ότι 24 μέρες στην Ταϊλάνδη (μαζί με τα εισιτήρια) μου στοίχησαν λιγότερο, από το να κάτσω τις ίδιες μέρες στο Τολό, με πολύ λιγότερες Επιλογές Διασκέδασης και Δραστηριοτήτων, και χωρίς Εκδρομές και γαμήσι
Όλη την άλλη χρονιά όμως, πάω στο τρίγωνο και γαμάω όσες μου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι από άποψη ποικιλίας Εθνικοτήτων, τιμών κλπ πακέτου η περιοχή της Ομόνοιας είναι η πιο φθηνή επιλογή Σεξοτουρισμού που υπάρχει στον Κόσμο
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΗΔΗΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. Γι αυτό και είμαι ζωντανός. Έχω πηδήξει μισή ντουζίνα οροθετικές, από αυτές που κρέμασαν στα μανταλάκια το έτος 2012. Αν είχα κάνει τότε ακάποτα, απλά δεν θα έγραφα στο Σάιτ, αφού θα είχα κολλήσει και θα είχα δει τα θυμαράκια ανάποδα. Κάθε χρόνο κάνω το τεστ, μου έχει μείνει ελαφριά φοβία από τότε
Όσον αφορά εσένα εκτιμώ το γεγονός ότι έχεις καταγράψει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχεις δει, ακούσει, καταλάβει. Πολύ λίγα μέλη το κάνουν, δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να παίρνουν χωρίς να δίνουν. Αυτό συμβαίνει σε όλη την Κοινωνία, όχι μόνο στο Σάιτ, σημεία των καιρών. Και εσύ έχεις τις απόψεις σου για τα ακάποτα, εγώ έχω τις δικές μου, έγραψες ......Κ ναι στη Ταιλανδη θα κανει ακα οποιος θελει οποτε θελει με οποια θελει,δικο του το εργαλειο,αυτος θα αποφασισει........ κι έχεις δίκιο, τελικά ο καθένας είναι υπεύθυνος να προστατέψει τον εαυτό του, αλλά εγώ έχω την ΑΝΟΗΤΗ θέληση να προσπαθήσω να προστατέψω όσα άτομα μπορώ, γι αυτό άλλωστε κι έχω γράψει σαφείς οδηγίες σε όσα άτομα έχουν ζητήσει βοήθεια για τις πιάτσες.
Αν κι έγραψα πολλά, δεν έγραψα αρκετά