Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.012
Πόντοι
21.395
εσεις που ειστε γνωστες. Ποιο ειναι το μικροτερο ποσο που εχετε δωσει για μια 1 ωρα η 1 μερα η οτιδηποτε!
20000 μπατ για τις 23 καλύτερες ημέρες της ζωής μου, συν το φαγητό της, συν παραλίγο γάμο.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.012
Πόντοι
21.395
Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι αν έχουν χαρτιά. Σκέψου να σας σταματήσει η αστυνομία, να μην έχει βίζα και να τρέχουν και εσένα επειδή ήσουν μαζί της . Δεν ξέρω και στο ξενοδοχείο σου όταν την πας, δεν θα της ζητήσουν διαβατήριο σαν guest; Αν και δεν έχω δει να κρύβονται από την αστυνομία, οπότε παίζει οι περισσότερες να είναι νόμιμα στη χώρα
Νομίζω, χωρίς να ειμαι σίγουρος, ότι έρχονται για κάποιο διάστημα, όσο κρατάει η βίζα τους, μετά φεύγουν, πιθανόν πάνε Καμπότζη και ξαναέρχονται.
Τουλάχιστον αυτό κάνουν οι Βιετναμέζες, πάνε Βιετνάμ και ξαναγυρίζουν, αλλά το Βιετνάμ είναι κοντά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.041
Πόντοι
3.656
Α
Μόνο που συζητάμε για ακαπωτα γαμησια έχει πάρει λάθος κατεύθυνση η κουβέντα.

Πόσο ανεύθυνος μπορεί να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο εκεί;
ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Διάβασε τι γράφουν στο Πιάτσες Αθήνας. Μέχρι και βίντεο με απάποτα γαμήσια έχουν ποσταριστεί. Κι αυτά από άτομα που το παραδέχονται. Είμαι σίγουρος ότι πολλά άλλα το κάνουν κρυφά

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
142
Πόντοι
1
Νομίζω, χωρίς να ειμαι σίγουρος, ότι έρχονται για κάποιο διάστημα, όσο κρατάει η βίζα τους, μετά φεύγουν, πιθανόν πάνε Καμπότζη και ξαναέρχονται.
Τουλάχιστον αυτό κάνουν οι Βιετναμέζες, πάνε Βιετνάμ και ξαναγυρίζουν, αλλά το Βιετνάμ είναι κοντά.
Και εγώ αυτό σκέφτηκα γιατί τις βλέπω αρκετά χαλαρές και γενικά Sukhumvit περνάει κάθε ημέρα αστυνομία. Άσε που θα είχαν πρόβλημα στα ξενοδοχεία. Αν δεν κάνω λάθος στη ρεσεψιόν δεν ζητάνε το διαβατήριο της κοπέλας να την περάσουν ως guest;

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.012
Πόντοι
21.395
Και εγώ αυτό σκέφτηκα γιατί τις βλέπω αρκετά χαλαρές και γενικά Sukhumvit περνάει κάθε ημέρα αστυνομία. Άσε που θα είχαν πρόβλημα στα ξενοδοχεία. Αν δεν κάνω λάθος στη ρεσεψιόν δεν ζητάνε το διαβατήριο της κοπέλας να την περάσουν ως guest;
Φυσικα και ζητανε ταυτοτητα η διαβατηριο, και συνηθως οταν φευγει η κοπελα μονη της σε παιρνουν τηλεφωνο και ρωτανε αν ειναι ολα οκ. Ειναι και αυτοι υπευθυνοι για το ποιος μπαινοβγαινει στα δωματια.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Α

ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Διάβασε τι γράφουν στο Πιάτσες Αθήνας. Μέχρι και βίντεο με απάποτα γαμήσια έχουν ποσταριστεί. Κι αυτά από άτομα που το παραδέχονται. Είμαι σίγουρος ότι πολλά άλλα το κάνουν κρυφά
Μονο που κι εσυ πας στην ιδια πιατσα και δε ξερουμε τι κρυβεις απο οσα εχεις κανει.Εισαι και ανθρωπος που εχεις δει πολυ καλυτερες βαθμιδες σεξ.Εμεις σε αντιθεση με σενα δε θα ξαναπηγαιναμε πιατσα αν ειχαμε δυνατητες να δουμε οσα εχεις δει.Εμεις ευχομαστε να παμε Ταιλανδη κτλ ενω εσυ παρολα οσα εχεις ζησει εισαι στις πιατσες Ομονοιας που κρινεις και μαλιστα επι χρονια συνεχομενα κ παιρνεις οτι παιρνουμε κι εμεις.Ανθρωπςο που πηγε Ταιλανδη κ εχει δει αλλες ανωτερες σεξοπεριστασεις κρινει τα παιδια της πιατσας ενω ο ιδιος ειναι πιο πολλα χρονια εκει απο ολους αυτους που κρινει.Ξερω κρινει το ακαποτο.Ποιος μας λεει οτι δε τα χει κανει?Ολοι ξερουν οτι οι παντες μπορει να κανουν ακα και προστατευμενα.Ειδικα με μικρη κ σε αλλη χωρα κ τρυφερη ε θα σε πιασει η μαλακια να το σκεφτεις.Α κ οσο για τις φωτο που αναφερεις με τα ακα ναι υπαρχουν αλλα δειξε μας κ εσυ τις δικες σου φωτο γτ δεν εχει καμια διαφορα η ιδια,το ακα διαφερει,το οτι πας κι εσυ ομως ειναι ιδιο επιπεδο σαπιλας και καταντιας οταν εχεις δει πολυ καλυτερες καταστασεις απο εμας που εχουμε δει μονο την πιατσα και τα μπουρδελα.Συγκρινεται η Ταιλανδη κ τα ταξιδια και η Ελληνικη παλια εποχη με το τωρα?Οχι.Κι ομως ανθρωποι κρινουν ενω θα πρεπε να κρινονται.Κ ναι στη Ταιλανδη θα κανει ακα οποιος θελει οποτε θελει με οποια θελει,δικο του το εργαλειο,αυτος θα αποφασισει.Τυχον αρρωστιες μπορει να προυπαρχουν χωρις να το γνωριζουμε με αποτεελσμα να το ριξουμε στη πιατσα που ναι βρωμερη αλλα κ στη Ταιλανδη.Οποιος δε ξερει οτι τα ιδια κανουν με ολους κ τα ιδια λενε σε ολους κοιμαται υπνο βαθυ.Αντε καλα ταξιδια μας ευχομαι κ εμας τους πρωτοεμφανιζομενους με σκοπο σεξιεξελιξης μη τριγυρναμε στη παιτσα επι χρονια σαν καποιους.Αυτη ειναι η ευχη,να μη γυρναμε πισω σε οτι δεν αξιζε,αντιθετως να παμε σε κατι καλυτερο καθε μα καθε φορα

musician

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
648
Πόντοι
6.060
Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι αν έχουν χαρτιά. Σκέψου να σας σταματήσει η αστυνομία, να μην έχει βίζα και να τρέχουν και εσένα επειδή ήσουν μαζί της . Δεν ξέρω και στο ξενοδοχείο σου όταν την πας, δεν θα της ζητήσουν διαβατήριο σαν guest; Αν και δεν έχω δει να κρύβονται από την αστυνομία, οπότε παίζει οι περισσότερες να είναι νόμιμα στη χώρα
Δεν εννοώ ότι είναι παράνομες στο θέμα της διαμονής. Εννοείται ότι έχουν κάποια βίζα όπως είπε και ο κωλόγερος παραπάνω....είτε τουριστική είτε μεγαλύτερης διάρκειας.
Εννοώ ότι κάνουν πιάτσα σε μια ξένη χώρα....σαν freelancers.
Και ξέρουν ότι αν τις πάρει η αστυνομία δεν θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση με μία ντόπια. Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να φάνε και μόνιμη απέλαση με μαρκάρισμα διαβατηρίου , στην καλύτερη να την βγάλουν καθαρή πληρώνοντας αρκετές χιλιάδες Μπατ στους μ@φιοζους αστυνομικούς.
Μην ξεχνάμε ότι τρώνε και το ψωμί των ντόπιων που όσο και αν οι δικοί τους τις θεωρούν πουτ@νες τις προστατεύουν λόγω εθνικισμού που στην Ταυλάνδη είναι τεράστιος...
Ειδικά όταν βγαίνει σιγά σιγά η φήμη ότι κάνουν καλό σέρβις όπως οι παλιές Ταυλανδεζες και έχουν μεγάλη πελατεία, είναι λογικό κάποιοι /καποιες να ενοχλούνται.

Οι καινούργιες ταυλανδεζες επί το πλείστον βαριουνται που ζουν....Θέλουν να βγάλουν πολύ χρήμα χωρίς καν να κουνήσουν τον κωλο τους...δεν την ιδρώνουν την φανέλα που λένε......

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.041
Πόντοι
3.656
Μονο που κι εσυ πας στην ιδια πιατσα και δε ξερουμε τι κρυβεις απο οσα εχεις κανει.Εισαι και ανθρωπος που εχεις δει πολυ καλυτερες βαθμιδες σεξ.Εμεις σε αντιθεση με σενα δε θα ξαναπηγαιναμε πιατσα αν ειχαμε δυνατητες να δουμε οσα εχεις δει.Εμεις ευχομαστε να παμε Ταιλανδη κτλ ενω εσυ παρολα οσα εχεις ζησει εισαι στις πιατσες Ομονοιας που κρινεις και μαλιστα επι χρονια συνεχομενα κ παιρνεις οτι παιρνουμε κι εμεις.Ανθρωπςο που πηγε Ταιλανδη κ εχει δει αλλες ανωτερες σεξοπεριστασεις κρινει τα παιδια της πιατσας ενω ο ιδιος ειναι πιο πολλα χρονια εκει απο ολους αυτους που κρινει.Ξερω κρινει το ακαποτο.Ποιος μας λεει οτι δε τα χει κανει?Ολοι ξερουν οτι οι παντες μπορει να κανουν ακα και προστατευμενα.Ειδικα με μικρη κ σε αλλη χωρα κ τρυφερη ε θα σε πιασει η μαλακια να το σκεφτεις.Α κ οσο για τις φωτο που αναφερεις με τα ακα ναι υπαρχουν αλλα δειξε μας κ εσυ τις δικες σου φωτο γτ δεν εχει καμια διαφορα η ιδια,το ακα διαφερει,το οτι πας κι εσυ ομως ειναι ιδιο επιπεδο σαπιλας και καταντιας οταν εχεις δει πολυ καλυτερες καταστασεις απο εμας που εχουμε δει μονο την πιατσα και τα μπουρδελα.Συγκρινεται η Ταιλανδη κ τα ταξιδια και η Ελληνικη παλια εποχη με το τωρα?Οχι.Κι ομως ανθρωποι κρινουν ενω θα πρεπε να κρινονται.Κ ναι στη Ταιλανδη θα κανει ακα οποιος θελει οποτε θελει με οποια θελει,δικο του το εργαλειο,αυτος θα αποφασισει.Τυχον αρρωστιες μπορει να προυπαρχουν χωρις να το γνωριζουμε με αποτεελσμα να το ριξουμε στη πιατσα που ναι βρωμερη αλλα κ στη Ταιλανδη.Οποιος δε ξερει οτι τα ιδια κανουν με ολους κ τα ιδια λενε σε ολους κοιμαται υπνο βαθυ.Αντε καλα ταξιδια μας ευχομαι κ εμας τους πρωτοεμφανιζομενους με σκοπο σεξιεξελιξης μη τριγυρναμε στη παιτσα επι χρονια σαν καποιους.Αυτη ειναι η ευχη,να μη γυρναμε πισω σε οτι δεν αξιζε,αντιθετως να παμε σε κατι καλυτερο καθε μα καθε φορα
Πρώτα από όλα απάντησα σε ένα μέλος, σχετικά με τα ακάποτα γαμήσια. Είναι φανερό ότι μυγιάστηκες, αφού εσύ έχεις ποστάρει σχετικά στοιχεία που το αποδεικνύουν. Όμως δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα. Έγραψα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ........Κι αυτά από άτομα που το παραδέχονται. Είμαι σίγουρος ότι πολλά άλλα το κάνουν κρυφά..... Το κείμενό μου έγραφε ΜΕ ΣΑΦΉΝΕΙΑ ότι έχω τη βεβαιότητα πως πολλοί άλλοι το κάνουν, αλλά δεν το παραδέχονται Δημόσια. Επειδή όμως αναφέρθηκες προσωπικά σε μένα, θα απαντήσω συνολικά

Ναι, έζησα τη χρυσή εποχή όπου όλη η Ελλάδα, μαζί κι εγώ, έπαιρνε αρκετά λεφτά και πήδηξα Ανατολικές Θεές με εμφάνιση που είχα δει μόνο σε περιοδικά. Οι εν λόγω κοπέλες όχι μόνο ήταν θεόμουνα, αλλά και επειδή δεν ήταν Επαγγελματίες έδιναν πολύ θερμό σεξ

Ναι, είχα την τύχη να πηδήξω τον αφρό του αφρού, από τις εκατοντάδες Μαύρες που είχαν έρθει στην Αθήνα. Κικούγιου, Μπαντού, Ζούλου, μέχρι και Μασάι πάνω από 1,80 έχω στο Βιογραφικό μου. Πρωτόγονη, Άγρια Σεξουαλικότητα, που αν αποκτούσες την εμπιστοσύνη τους σου δινόντουσαν. Μέχρι στην Εκκλησία της με είχε καλέσει κάποια και πήγα. Τραγούδησα μαζί τους, τα κηρύγματά τους συνοδεύονται από Μουσική και χορό. Ναι, προσευχήθηκα με κάποια και μου ζήτησε να της δώσω ένα παιδί

Ναι, πήγα Ταϊλάνδη κι έζησα στο πετσί μου τι πάει να πει Girlfriend Experiance, σε πακέτο τιμών και συμπεριφοράς που απλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Έχω κάνει σχετική ανάλυση Κόστους, στην οποία αποδεικνύω ότι 24 μέρες στην Ταϊλάνδη (μαζί με τα εισιτήρια) μου στοίχησαν λιγότερο, από το να κάτσω τις ίδιες μέρες στο Τολό, με πολύ λιγότερες Επιλογές Διασκέδασης και Δραστηριοτήτων, και χωρίς Εκδρομές και γαμήσι

Όλη την άλλη χρονιά όμως, πάω στο τρίγωνο και γαμάω όσες μου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι από άποψη ποικιλίας Εθνικοτήτων, τιμών κλπ πακέτου η περιοχή της Ομόνοιας είναι η πιο φθηνή επιλογή Σεξοτουρισμού που υπάρχει στον Κόσμο

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΗΔΗΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. Γι αυτό και είμαι ζωντανός. Έχω πηδήξει μισή ντουζίνα οροθετικές, από αυτές που κρέμασαν στα μανταλάκια το έτος 2012. Αν είχα κάνει τότε ακάποτα, απλά δεν θα έγραφα στο Σάιτ, αφού θα είχα κολλήσει και θα είχα δει τα θυμαράκια ανάποδα. Κάθε χρόνο κάνω το τεστ, μου έχει μείνει ελαφριά φοβία από τότε

Όσον αφορά εσένα εκτιμώ το γεγονός ότι έχεις καταγράψει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχεις δει, ακούσει, καταλάβει. Πολύ λίγα μέλη το κάνουν, δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να παίρνουν χωρίς να δίνουν. Αυτό συμβαίνει σε όλη την Κοινωνία, όχι μόνο στο Σάιτ, σημεία των καιρών. Και εσύ έχεις τις απόψεις σου για τα ακάποτα, εγώ έχω τις δικές μου, έγραψες ......Κ ναι στη Ταιλανδη θα κανει ακα οποιος θελει οποτε θελει με οποια θελει,δικο του το εργαλειο,αυτος θα αποφασισει........ κι έχεις δίκιο, τελικά ο καθένας είναι υπεύθυνος να προστατέψει τον εαυτό του, αλλά εγώ έχω την ΑΝΟΗΤΗ θέληση να προσπαθήσω να προστατέψω όσα άτομα μπορώ, γι αυτό άλλωστε κι έχω γράψει σαφείς οδηγίες σε όσα άτομα έχουν ζητήσει βοήθεια για τις πιάτσες.

Αν κι έγραψα πολλά, δεν έγραψα αρκετά

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
Μου είναι πολύ περίεργο οι Βιετναμεζες που έρχονται Μπανγκόκ για πιάτσα ενώ μάλιστα μπορούν να το κάνουν στην Σαϊγκόν που είναι πιο απελευθερωμένη σαν πόλη από το υπόλοιπο Βιετνάμ και χαώδης. Στην Σαϊγκόν στο κέντρο και στην Little Tokyo περιοχή βρίσκεις μωρά τα οποία φορτώνεις μετά τις 2 το πρωί αν θέλουν βέβαια και έχει επίσης και κάποια κτίρια που πας και βρίσκεις γκόμενες και διαλέγεις ποια θα γαμησεις εκεί. Οι τύποι με τα μηχανάκια σε οδηγούν σε τέτοια μέρη ή στις φέρνουν πάνω στο μηχανάκι και στις πλασάρουν στον δρόμο.
Προφανώς στην Ταϊλάνδη πάνε γιατί φοβούνται την σύλληψη στο Βιετνάμ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.041
Πόντοι
3.656
Μου είναι πολύ περίεργο οι Βιετναμεζες που έρχονται Μπανγκόκ για πιάτσα ενώ μάλιστα μπορούν να το κάνουν στην Σαϊγκόν που είναι πιο απελευθερωμένη σαν πόλη από το υπόλοιπο Βιετνάμ και χαώδης. Στην Σαϊγκόν στο κέντρο και στην Little Tokyo περιοχή βρίσκεις μωρά τα οποία φορτώνεις μετά τις 2 το πρωί αν θέλουν βέβαια και έχει επίσης και κάποια κτίρια που πας και βρίσκεις γκόμενες και διαλέγεις ποια θα γαμησεις εκεί. Οι τύποι με τα μηχανάκια σε οδηγούν σε τέτοια μέρη ή στις φέρνουν πάνω στο μηχανάκι και στις πλασάρουν στον δρόμο.
ρε μεγάλε, στο Βιετνάμ η πορνεία είναι παράνομη. Γιατί ισχυρίζεσαι ότι μπορούν να το κάνουν στη Σαϊγκόν; δεν μπορείς να τις πας στο Ξενοδοχείο, εκεί ήμουν, έχω γράψει και ρεπορτάζ

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
ρε μεγάλε, στο Βιετνάμ η πορνεία είναι παράνομη. Γιατί ισχυρίζεσαι ότι μπορούν να το κάνουν στη Σαϊγκόν; δεν μπορείς να τις πας στο Ξενοδοχείο, εκεί ήμουν, έχω γράψει και ρεπορτάζ
Το κάνουν στα κρυφά. Εγώ έφερα μια στο ξενοδοχείο από Τιντερ και ζητάνε απλά ταυτότητα και την βάζουν μέσα. Απλά η συγκεκριμένη δεν ήταν επαγγελματίας αλλά δεν θα κάτσει η ρεσεψιόν να ελέγξει αν είναι απλή κοπέλα ή επαγγελματίας η τύπισσα.
Το ξέρω ότι είναι παράνομη. Το έγραψα και στον τέλος.
Στην Ταϊλάνδη η πορνεία θεωρείται νόμιμη 100% ?

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
142
Πόντοι
1
Δεν εννοώ ότι είναι παράνομες στο θέμα της διαμονής. Εννοείται ότι έχουν κάποια βίζα όπως είπε και ο κωλόγερος παραπάνω....είτε τουριστική είτε μεγαλύτερης διάρκειας.
Εννοώ ότι κάνουν πιάτσα σε μια ξένη χώρα....σαν freelancers.
Και ξέρουν ότι αν τις πάρει η αστυνομία δεν θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση με μία ντόπια. Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να φάνε και μόνιμη απέλαση με μαρκάρισμα διαβατηρίου , στην καλύτερη να την βγάλουν καθαρή πληρώνοντας αρκετές χιλιάδες Μπατ στους μ@φιοζους αστυνομικούς.
Μην ξεχνάμε ότι τρώνε και το ψωμί των ντόπιων που όσο και αν οι δικοί τους τις θεωρούν πουτ@νες τις προστατεύουν λόγω εθνικισμού που στην Ταυλάνδη είναι τεράστιος...
Ειδικά όταν βγαίνει σιγά σιγά η φήμη ότι κάνουν καλό σέρβις όπως οι παλιές Ταυλανδεζες και έχουν μεγάλη πελατεία, είναι λογικό κάποιοι /καποιες να ενοχλούνται.

Οι καινούργιες ταυλανδεζες επί το πλείστον βαριουνται που ζουν....Θέλουν να βγάλουν πολύ χρήμα χωρίς καν να κουνήσουν τον κωλο τους...δεν την ιδρώνουν την φανέλα που λένε......
Τότε εγώ δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσες. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ότι παίρνουν την δουλειά από τις Ταιλανδές οπότε μπορεί να φοβούνται μην τις καρφώσουν. Βέβαια από ότι έχω ακούσει και μία που έχω ρωτήσει εγώ παίζουν short 3000, ενώ οι Ταιλανδές ξεκινούν από 2000. Πόσο δίκιο έχεις για τις νεαρές Ταιλανδές, αυτό που λες το πρόσεξα και εγώ. Οι περισσότερες είναι βαριεστημένες και θέλουν να βγάλουν πολλά λεφτά χωρίς να κάνουν κάτι. Δεν έχω καταφέρει να βρω νέα Ταιλανδή που να μου βγάζει αυτό που έχουν πει τα παλαιότερα μέλη για απίστευτο girlfriend experience, προσπαθούν να στα πάρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οπότε πάλι καλά που ήρθαν οι μαυρούλες για να σοβαρευτούν και οι άλλες

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.012
Πόντοι
21.395
Το κάνουν στα κρυφά. Εγώ έφερα μια στο ξενοδοχείο από Τιντερ και ζητάνε απλά ταυτότητα και την βάζουν μέσα. Απλά η συγκεκριμένη δεν ήταν επαγγελματίας αλλά δεν θα κάτσει η ρεσεψιόν να ελέγξει αν είναι απλή κοπέλα ή επαγγελματίας η τύπισσα.
Ούτε στη. Ταϊλάνδη είναι νόμιμη. Τουλάχιστον για τις φρι- λεινσερς.
Οι φρι- λεινσερς στο δρόμο υποτίθεται ότι προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ, η, φροντίδας ( take care of you).
Και όπως κάποιος συναγωνιστής πριν λίγες ημέρες είχε βάλει ένα βίντεο που έλεγε ότι στην Ταϊλάνδη νοικιάζεις σύζυγό, όχι πόρνη.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.041
Πόντοι
3.656
Ναι. Αρκεί να δώσει η κοπέλα την ταυτότητά της στη ρεσεψιόν, τη φωτοτυπούν, και μπαίνει μέσα. Καμία σχέση με τη δυσκολία που αντιμετώπισα στο Βιετνάμ

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
131
Πόντοι
0
20000 μπατ για τις 23 καλύτερες ημέρες της ζωής μου, συν το φαγητό της, συν παραλίγο γάμο.
Αν δεν ειναι αδιακρισια ας παμε στα ενδοτερα : Προκειται για 30αρα βλεπε και πιθανη εγκυμοσυνη η 40αρα ; Νοσηλευτρια που γνωριζει καλα τον αντρα η διοικητικη ;Τα αγγλικα της ; Το κονε πως εγινε;
Τα 20 χιλιαρικα πως προεκυψαν ; Ηταν και light Επαγγελματιας και σποραδικα εκανε και καμμια βιζιτα με κατ επιλογη πελατες ωστε να συμπληρωνει τον μισθο; Περα απο διατροφη ,διαμονη, ναυλα , δεν ξηγηθηκες και δωρακια ; μια φορεσια , ενα σετ εσωρουχα , τιποτα ; ξεραιλα ; Τελος τι σε ξεμυαλισε; η καλλονη της,η νεοτητα,η σαγηνη,η φροντιδα , περιποιηση,δοτικοτητα, συντροφικοτητα,το γουτσου - γουτσου που λετε στη νιοστη ; Συνδυασμος ολων των παραπανω ;

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.383
Πόντοι
2.356
Και Μαλαισια και Σιγκαπούρη, οι Βιετναμεζες αφθονουν

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.850
Πόντοι
446
Όλη την άλλη χρονιά όμως, πάω στο τρίγωνο και γαμάω όσες μου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι από άποψη ποικιλίας Εθνικοτήτων, τιμών κλπ πακέτου η περιοχή της Ομόνοιας είναι η πιο φθηνή επιλογή Σεξοτουρισμού που υπάρχει στον Κόσμο
Σ\αυτό που λες έχεις δίκιο....
όντως η ομόνοια και τα πέριξ είναι ο πιο φτηνός σεξοτουρισμός του κόσμου....στο 10αευρω....αλλά η ποιότητα τραγική....
αλλά στη ζωή ισχύει τις περισσότερες φορές το ότι πληρώσεις ....παίρνεις.....
έτσι πάνε αυτά....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.041
Πόντοι
3.656
Σ\αυτό που λες έχεις δίκιο....
όντως η ομόνοια και τα πέριξ είναι ο πιο φτηνός σεξοτουρισμός του κόσμου....στο 10αευρω....αλλά η ποιότητα τραγική....
αλλά στη ζωή ισχύει τις περισσότερες φορές το ότι πληρώσεις ....παίρνεις.....
έτσι πάνε αυτά....
τα 25 ευρώ που δίνω στην Κασσάνδρα είναι η Best Value for Money που έχω καταβάλει ποτέ. Τα 40 ευρώ που έχω δώσει για παρτούζα με δύο Κινέζες, όπου αφού τις πήρα και τις δύο τελείωσα ενώ η πρώτη μου έπαιρνε πίπα και η δεύτερη που έγλειφε τα αρχίδια, δεν νομίζω ότι μπορεί να τα βρω κάπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom