Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.515
Πόντοι
1.446
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συναγωνιστή κωλο-γερε ... μιας και είσαι βετεράνος έχω μια ερώτηση που θα ενδιαφέρει πόλους...

Ποια gogo bars και μασατζιδικα στην Bangkok έχουν τις ποιο ομορφες και πιο μικρές πουτανιτσες ...
μιλαμε για την περιοχη :

1.Nana Plaza
2. Soi Cowboy
3. Και τα δρομάκια γύρω από Sukhumvit

Τα φώτα σου θα εκτιμηθούν...

Και οποιος αλλός μυστης έχει άποψη ας μας πει το αγαπημένο του κωλομπαρο στην Bangkok ...

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.011
Πόντοι
21.395
Συναγωνιστή κωλο-γερε ... μιας και είσαι βετεράνος έχω μια ερώτηση που θα ενδιαφέρει πόλους...

Ποια gogo bars και μασατζιδικα στην Bangkok έχουν τις ποιο ομορφες και πιο μικρές πουτανιτσες ...
μιλαμε για την περιοχη :

1.Nana Plaza
2. Soi Cowboy

Και οποιος αλλός μυστης έχει άποψη ας μας πει το αγαπημένο του κωλομπαρο στην Bangkok ...
To Nana plaza εχει τα περισσοτερα α γκο-γκο μπαρ. Εκει θα βρεις απο ολες τις ηλικιες, οσο για το θεμα της ομορφιας ειναι υποκειμενικο. Παντως μια γυρα σε αυτες τις περιοχες που αναφερες, συν Πατονγκ στο Σιλομ πρεπει να ειναι μεσα στο προγραμμα του καθε σεξοπεριηγητη.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.081
Πόντοι
456

μιλαμε για την περιοχη :

1.Nana Plaza
2. Soi Cowboy

Δεν τα έχω τσεκαρει προσωπικά αλλά θα τα επισκεφτώ σύντομα γιατί έχω ακούσει καλά λόγια:
- Wood bar
- Snow White Massage

Εσύ πότε πας;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.515
Πόντοι
1.446
Δεν τα έχω τσεκαρει προσωπικά αλλά θα τα επισκεφτώ σύντομα γιατί έχω ακούσει καλά λόγια:
- Wood bar
- Snow White Massage

Εσύ πότε πας;
Νοεμβριο ...

Υπάρχουν αμετρητες επιλογές και πρέπει να πάω στοχευμενα ...

Δεν θα ασχοληθώ με Tinder, ThaiFriendly κ.τ.λ
Θα την δω καμικαζι ... το πρωι στα μασατζιδικα και το βραδυ στα επικα κωλομπαρα της Bangkok

Όποιος έχει αξέχαστες εμπειρίες από συγκεκριμένο μασαζ η gogo bar ας μας διαφωτίσει...

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.011
Πόντοι
21.395

• Like
Αντιδράσεις: The1

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.515
Πόντοι
1.446

Κωλο-γερε ... με έχεις κάνει τρελό βραδιάτικα...:grin:

Το club που ποσταρες έχει απίστευτη ποσότητα και ποιότητα μουνιου ...!

Στο facebook και Insta έχει πολες φωτο αλλά όχι πληροφορίες για full service ...

Eχει δωμάτια πάνω για να το γλεντήσεις με τα μωρα ... ?
Η είναι μόνο Coyote τα κοριτσια ...?

Τελευταία τροποποίηση:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.081
Πόντοι
456
Νοεμβριο ...

Υπάρχουν αμετρητες επιλογές και πρέπει να πάω στοχευμενα ...

Δεν θα ασχοληθώ με Tinder, ThaiFriendly κ.τ.λ
Θα την δω καμικαζι ... το πρωι στα μασατζιδικα και το βραδυ στα επικα κωλομπαρα της Bangkok

Όποιος έχει αξέχαστες εμπειρίες από συγκεκριμένο μασαζ η gogo bar ας μας διαφωτίσει...
Εγώ ανάποδα.
Θα κλείσω μερικές από TF για καβατζα και παράλληλα βόλτα σε μερικά μαγαζιά.
Απλά φοβάμαι ότι θα χαθεί πολύς χρόνος στα μαγαζιά και επίσης ότι δεν θα μου λένε τις καλές τιμές από την αρχή και θα πρέπει να περνάω ξημερώματα να φορτώνω ότι έχει μείνει.
Οπότε προτιμώ να κλείνω από TF τις τιμές που θέλω. Απλά δεν μπορείς από εκεί να είσαι σίγουρος 100% του τι θα σου έρθει.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.011
Πόντοι
21.395
Κωλο-γερε ... με έχεις κάνει τρελό βραδιάτικα...:grin:

Το club που ποσταρες έχει απίστευτη ποσότητα και ποιότητα μουνιου ...!

Στο facebook και Insta έχει πολες φωτο αλλά όχι πληροφορίες για full service ...

Eχει δωμάτια πάνω για να το γλεντήσεις με τα μωρα ... ?
Η είναι μόνο Coyote τα κοριτσια ...?
Δεν εχω παει, ακομα, ενας φιλος μουτο εστειλε στο Φεις μπουκ.

musician

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
648
Πόντοι
6.060
Οι μαύρες που συναντά κάποιος κυρίως Bkk αλλά και Πατταγια κάποιες τι λένε ?
Αρκετές από αυτές είναι ωραίες εμφανισιακά και πολλοί λένε ότι κάνουν καλύτερο Σέρβις από τις ταυλανδες.... Από θέμα ασφάλειας περισσότερο εννοώ.... Σε κάποιους αρέσουν κιόλας αρκετά.
Έχει κάποια στέκια που συχνάζουν περισσότερο?

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.011
Πόντοι
21.395
Οι μαύρες που συναντά κάποιος κυρίως Bkk αλλά και Πατταγια κάποιες τι λένε ?
Αρκετές από αυτές είναι ωραίες εμφανισιακά και πολλοί λένε ότι κάνουν καλύτερο Σέρβις από τις ταυλανδες.... Από θέμα ασφάλειας περισσότερο εννοώ.... Σε κάποιους αρέσουν κιόλας αρκετά.
Έχει κάποια στέκια που συχνάζουν περισσότερο?
Στην Μπανγκόκ στο σόι 4 της Σουκχουμβιτ, λίγο πριν από το ξενοδοχείο Novotel , εκεί είναι το στέκι τους κυρίως.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.565
Πόντοι
12.756
Στην Μπανγκόκ στο σόι 4 της Σουκχουμβιτ, λίγο πριν από το ξενοδοχείο Novotel , εκεί είναι το στέκι τους κυρίως.
εσυ μωρη γαμιολα ξερεις καλυτερα που ειναι οι λακουβες στην Ταυλανδη απο οτι στην Κερκυρα :coffee:

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
142
Πόντοι
1
Γενικά παίζουν από την πιάτσα στη Nana, μετά σε όλη τη Sukhumvit (εκεί περισσότερο σε μπαρ) μέχρι το Soi Cowboy. Παίζουν και πολλές που κάθονται σε μπαρ και περιμένουν κάποιον να τους μιλήσει. Στο σημείο που λες δεν έχω παρατηρήσει κάτι, προσπαθώ να σκεφτώ που ακριβώς είναι.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.011
Πόντοι
21.395
Γενικά παίζουν από την πιάτσα στη Nana, μετά σε όλη τη Sukhumvit (εκεί περισσότερο σε μπαρ) μέχρι το Soi Cowboy. Παίζουν και πολλές που κάθονται σε μπαρ και περιμένουν κάποιον να τους μιλήσει. Στο σημείο που λες δεν έχω παρατηρήσει κάτι, προσπαθώ να σκεφτώ που ακριβώς είναι.
Κατεβαίνοντας το σόι 4 καμμία 150αρια μέτρα από το Νανά Πλάζα, στο αριστερό πεζοδρόμιο, λίγο πριν από το Novotel. Εκεί συνήθως είναι 10-15 από αυτές. Απέναντι ακριβώς κάνουν πιάτσα οι Βιετναμέζες.
εσυ μωρη γαμιολα ξερεις καλυτερα που ειναι οι λακουβες στην Ταυλανδη απο οτι στην Κερκυρα :coffee:
Δεν έχει λακούβες στην Ταυλανδη μάτια μου.

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
142
Πόντοι
1
Κατεβαίνοντας το σόι 4 καμμία 150αρια μέτρα από το Νανά Πλάζα, στο αριστερό πεζοδρόμιο, λίγο πριν από το Novotel. Εκεί συνήθως είναι 10-15 από αυτές. Απέναντι ακριβώς κάνουν πιάτσα οι Βιετναμέζες.

Δεν έχει λακούβες στην Ταυλανδη μάτια μου.
Τις ίδιες νομίζω λέμε τότε, είναι μετά από τα μπαρ, που έχει κάποια μασατζίδικα και μαγαζιά που πουλάνε χόρτο. Βιετναμέζες είναι αυτές απέναντι; Τις είδα λίγο διαφορετικές, αλλά δεν έδωσα σημασία

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
142
Πόντοι
1
Μερικές μαυρούλες είναι πολύ ωραίες, αν παίζουν και αυτές στα 2000, σίγουρα αξίζει

musician

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
648
Πόντοι
6.060
Μερικές μαυρούλες είναι πολύ ωραίες, αν παίζουν και αυτές στα 2000, σίγουρα αξίζει
Φίλος που πήγε πρόσφατα μου είπε ότι κάνουν πολύ καλύτερο service από τις ντόπιες. Δέχονται πίπες ακά, γλωσσοφιλα, γλυψιμο και γενικά είναι πιο gfe .... Αν αρέσουν και σαν εμφάνιση τότε πιστεύω είναι ολοκληρωμένο πακέτο. Επίσης οι περισσότερες μιλάνε πολύ καλά αγγλικά .

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
560
Πόντοι
80
εσεις που ειστε γνωστες. Ποιο ειναι το μικροτερο ποσο που εχετε δωσει για μια 1 ωρα η 1 μερα η οτιδηποτε!

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
142
Πόντοι
1
Φίλος που πήγε πρόσφατα μου είπε ότι κάνουν πολύ καλύτερο service από τις ντόπιες. Δέχονται πίπες ακά, γλωσσοφιλα, γλυψιμο και γενικά είναι πιο gfe .... Αν αρέσουν και σαν εμφάνιση τότε πιστεύω είναι ολοκληρωμένο πακέτο. Επίσης οι περισσότερες μιλάνε πολύ καλά αγγλικά .
Ενδιαφέρον, σου είπε τιμές; Χρήσιμα τα καλά Αγγλικά, να μπορείς να πεις και καμία κουβέντα

musician

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
648
Πόντοι
6.060
Ενδιαφέρον, σου είπε τιμές; Χρήσιμα τα καλά Αγγλικά, να μπορείς να πεις και καμία κουβέντα
Πάνω κάτω τα ίδια ζητάνε όλες....ξεκινάνε από τριχιλιαρα και με παζάρι πέφτουν στα 2 με διομυσι ... Φυσικά θέλουν συζήτηση πρώτα για το τι προσφέρουν, πόσες ώρες θα καθήσουν (πόσες φορές εκτονωση) κλπ....
Απλά κάποιες το πάνε και λίγο παραπέρα και επειδή βρίσκονται σε ξένη χώρα και ουσιαστικά είναι παράνομες και χωρίς κονέ αν τις πιάσουν , προσπαθούν να "κολλήσουν" με κάποιον που θα τις σπονσοραρει ή θα θέλει να περάσει αρκετό χρόνο/ μερες μαζί τους έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν πιάτσα συνέχεια ...
Υπό αυτή την άποψη κοιτάνε και να ευχαριστήσουν και τον άντρα περισσότερο για να τις κρατήσει πιο πολύ. Και είναι καλές για παρέα. Αν κάποιος θέλει κάτι ανάλογο φυσικά.
Υπάρχουν αρκετές και στο TF , αλλά και αυτές που είναι στο δρόμο εύκολα δίνουν WhatsApp για περαιτέρω συννενόηση. Έτσι μου είπε.... Μένει να το διαπιστώσω ιδίοις όμασι στο επομενο ταξίδι.

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
142
Πόντοι
1
Πάνω κάτω τα ίδια ζητάνε όλες....ξεκινάνε από τριχιλιαρα και με παζάρι πέφτουν στα 2 με διομυσι ... Φυσικά θέλουν συζήτηση πρώτα για το τι προσφέρουν, πόσες ώρες θα καθήσουν (πόσες φορές εκτονωση) κλπ....
Απλά κάποιες το πάνε και λίγο παραπέρα και επειδή βρίσκονται σε ξένη χώρα και ουσιαστικά είναι παράνομες και χωρίς κονέ αν τις πιάσουν , προσπαθούν να "κολλήσουν" με κάποιον που θα τις σπονσοραρει ή θα θέλει να περάσει αρκετό χρόνο/ μερες μαζί τους έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν πιάτσα συνέχεια ...
Υπό αυτή την άποψη κοιτάνε και να ευχαριστήσουν και τον άντρα περισσότερο για να τις κρατήσει πιο πολύ. Και είναι καλές για παρέα. Αν κάποιος θέλει κάτι ανάλογο φυσικά.
Υπάρχουν αρκετές και στο TF , αλλά και αυτές που είναι στο δρόμο εύκολα δίνουν WhatsApp για περαιτέρω συννενόηση. Έτσι μου είπε.... Μένει να το διαπιστώσω ιδίοις όμασι στο επομενο ταξίδι.
Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι αν έχουν χαρτιά. Σκέψου να σας σταματήσει η αστυνομία, να μην έχει βίζα και να τρέχουν και εσένα επειδή ήσουν μαζί της . Δεν ξέρω και στο ξενοδοχείο σου όταν την πας, δεν θα της ζητήσουν διαβατήριο σαν guest; Αν και δεν έχω δει να κρύβονται από την αστυνομία, οπότε παίζει οι περισσότερες να είναι νόμιμα στη χώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom