Asuchi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 973
- Πόντοι
- 81
Στην Ταϊλάνδη πλέον κάνουμε ανάληψη απο τα ατμ με σκαν. Φυσικά χρειάζεται να έχεις ανοίξει λογαριασμό πρώτα.Όλα τα eurobank δίνουν και με το κινητο
Τελευταία τροποποίηση:
Στην Ταϊλάνδη πλέον κάνουμε ανάληψη απο τα ατμ με σκαν. Φυσικά χρειάζεται να έχεις ανοίξει λογαριασμό πρώτα.Όλα τα eurobank δίνουν και με το κινητο
Εξαρτάται πόσο είναι καλά; 12 μέρες; Προλαβαίνεις να το σπάσεις σε 2-3 μέρη;Πόσο θα μείνεις?
Εξαντλητικό θα είναι πιστεύω. Εαν έχεις φτηνό εισιτήριο, ίσως φτάσουν τα 2000. Εξαρτάται πάντα τι τύπου διακοπές θέλεις.Εξαρτάται πόσο είναι καλά; 12 μέρες; Προλαβαίνεις να το σπάσεις σε 2-3 μέρη;
2000 σύνολο? Αν βρει εισιτήριο με 800 ευρώ οικονομικό. 100 ευρώ τη μέρα έξοδα δηλαδή. Άμα κοιμάται σε παγκάκι ή αν δεν παίρνει γυναίκες, ναι θα του φτάσουν και πάλι με οικονομία.Εξαντλητικό θα είναι πιστεύω. Εαν έχεις φτηνό εισιτήριο, ίσως φτάσουν τα 2000. Εξαρτάται πάντα τι τύπου διακοπές θέλεις.
τσέκαρε εισιτήρια +ξενοδοχείο, έρευνα απο skyscanner και agoda, αν έχεις λίγες μέρες μη τραβιέσαι σε πολλά μέρη, διάλεξε ένα ανάλογα με το τί θες να κάνεις, συνήθως όσοι πάνει 1η φορά πάνε πουκέτ, αν πάλι θές πιό πολύ σεξοτουρισμό διάλεξε Πατάγια, αν θες να "χαθείς" σε λίγο ή πολύ απ`όλα κάτσε Μπανγκοκ που είναι και η πιό ακριβή. Τα 100€/μέρα (3700μπατ) είναι minimum για 1η φορά, με προσοχή και εγκράτεια, αν θες να δεις και 2-3 πράγματα. Πρώτα όμως κλείνεις το πως θα πας και που θα μείνεις. Υπ`οψιν κανένας που γνωρίζω την 1η φορά δεν περιορίστηκε εντός μπάτζετ.Πείτε ρε παιδιά ένα starter pack, για Ταϊλάνδη.
Ξεκινάμε από Αθήνα πόσα λεφτά να έχω μαζέψει;
Ένα διχιλιαρο από το σπίτι άμα ξεκινήσω είναι καλά; Μέσα εισητηρία πήγαινε έλα και ο,τι χρειαστώ εκεί.
Σύνταξη στη Ταυλανδη παίρνεις;Χτες το βραδυ πηγα μια βολτα στο soi 6 στην Παταγια....Περιμενα πιο πολυ κοσμο(λογω σονκραν) αλλα δεν ειχε...Επσιης η ποιοτητα των κοριτσιων πολυ χαμηλη!!!!!Δεν το θυμομουν ετσι αυτο το soi......
οχιΣύνταξη στη Ταυλανδη παίρνεις;
Νομίζω και o @κωλο-γερος ψάχνει κάποιον να πάει για πρώτη του φορά.....ποιος ψηνεται για αποβαση φθινοπωρο? δεν εχω παει ποτε αλλα θα ήθελα παρεα συντονισμένη.
Mια συμβουλη που δινω σε οσους πανε για πρωτη φορα Ταυλανδη. "Συγκρατησου οσο μπορεις τις πρωτες 2-3 ημερες. Και συναισθηματικα και οικονομικα. Μεχρι να μαθεις καποια πραγματα".τσέκαρε εισιτήρια +ξενοδοχείο, έρευνα απο skyscanner και agoda, αν έχεις λίγες μέρες μη τραβιέσαι σε πολλά μέρη, διάλεξε ένα ανάλογα με το τί θες να κάνεις, συνήθως όσοι πάνει 1η φορά πάνε πουκέτ, αν πάλι θές πιό πολύ σεξοτουρισμό διάλεξε Πατάγια, αν θες να "χαθείς" σε λίγο ή πολύ απ`όλα κάτσε Μπανγκοκ που είναι και η πιό ακριβή. Τα 100€/μέρα (3700μπατ) είναι minimum για 1η φορά, με προσοχή και εγκράτεια, αν θες να δεις και 2-3 πράγματα. Πρώτα όμως κλείνεις το πως θα πας και που θα μείνεις. Υπ`οψιν κανένας που γνωρίζω την 1η φορά δεν περιορίστηκε εντός μπάτζετ.
Μου στέλνει συνέχεια η Κατάρ διαφημίσεις με720-725 ευρώ. Όταν όμως βάζω ημερομηνίες που θέλω πάει στα 950+Ψήνομαι να ξαναπάω Νοέμβρη. Ίσως πάω σε γνωστά μέρη, ίσως περάσω και απο άλλα καινούρια μέρη.
Σχετικά με πτήσεις δεν παίζει να πάω με τίποτα τσοφλια αεροπλάνα.
Αν δείτε καμία προσφορά με καμία σοβαρή εταιρεία γύρω στα 600-700€ σφυρίξτε.
Έκλεισα με 720 για 20/8Μου στέλνει συνέχεια η Κατάρ διαφημίσεις με720-725 ευρώ. Όταν όμως βάζω ημερομηνίες που θέλω πάει στα 950+
Αν πέσεις σε σωστές ημερομηνίες έχει ακόμη κάποιες καλές τιμές.Έκλεισα με 720 για 20/8