Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Μηνύματα
426
Κριτικές
13
Like
705
Πόντοι
311

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
10 μερες στην ταυλανδη και συνεχιζουμε για μερικες μερες ακομη. Οι εντυπωσεις ειναι αναμικτες, το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν πας ταυλανδη δεν υπαρχει γυρισμός! Ισως του χρονου να κανονισω ταξιδακι για πουκετ να κανουμε και τα μπανακια μας.
Απο θεμα εξοδων τωρα, τα πραγματα δεν ειναι και τοσο ευκολα οσο τα περιμενα απο τις περιγραφες. Τί περιμενα? Με ενα 100αρι τη μερα και ξεχωριστα το χοτελι, να την περνας ανετα. Ε λοιπον οχι, με ενα 100αρι την ημερα δεν την περνας.
Να εξηγηθω. Οποιοδηποτε κοριτσακι εδω, ψαχνει τον φαραγκ της για να κανει την ωραια ζωη.
1ο παραδειγμα μου στελνει κοριτσακι απο ται φρεντλι, συναντιομαστε και η βραδυα εκλεισε με 2500 χωρις πολυτελειες σε ρουφ τοπ πανεμορφο μπαρακι και άλλα 2500 συνεχεια σε κλαμπακι για μερικα ποτακια, τα μερη τα διαλεξε το κοριτσι χαχα. Ενα 5χιλιαρο λοιπον για ολονυχτιο σκοραρισμα. Το αλλο πρωι, 1200 μπατ φαγητο και καφες. Οταν μου ζητησε και ψωνια, πληρωσει φαραγκ, εκανα τον κινεζο. Οποτε εδωσα 300 μπατακια για ταξι(με το τρενο πηγε ομως χαχα) και τελειωσε η ιστορια απο μέρους μου. Τωρα μονος μπορεις να την βγαλεις οικονομικα, σου βγαινει πολυ πιο φτηνα σορτ ταιμ ή λονγκταιμ μια και εξω και μετα να τη διωχνεις.
Αλλο παραδειγμα, μοντελακι κανονικο, πραγματικα απιστευτης ομορφιάς κοπελα, πηγαμε για μπυρονια και αφου μεθυσαμε συμφωνησαμε σε 2500 για ολη τη νυχτα. Αφου της εριξα 2 πιστολιες, στο 2ωρο αρχισε να τσιναει με δικαιολογιες οτι να ναι γιατι μαλλον βρηκε κι αλλο σορτακι και την εκανε. Το 2500αρι της το εδωσα βεβαια, γιατι ηταν τοπ. Ελλαδα θελεις πολυ χρημα να γαμησεις τετοιο μουνι. Θα βαλω φωτο τις επομενες μερες.
Τωρα λοιπον άραξα με την αγαπητικια μου. Εχει αμαξι και με πηγαινει εκδρομες, οποτε οι επομενες μερες αν δεν εχουμε καμια ζηλοτυπια, κατασταλαξα. Και βεβαια παλι με 100αρι δεν πολυβγαινει η υποθεση για του λογου το αληθες, αλλα ενταξει τουλαχιστον περναμε καλα.
Απο ξενοδοχεια δοκιμασα μερικα λιγες μερες το καθένα. Κατω απο 50αρικο τη μερα, ειναι για τον πουτσο αυτα που ειδα εγω. 4αστερων(και καλα μαλλον) με κανα 50αρικο και πανω ψιλοπαλευονται. Αυτα γιατί το μωρο δεν με αφηνει αλλο με το κινητο χαχα.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
ΤΑΪΛΑΝΔΗ 2019

Σκηνή 1η
Το ταξί που με μεταφέρει από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο της Sukhumvit  έχει κολλήσει για τα καλά στην κίνηση. Προσπαθώ να ξεπεράσω  τον εθισμό μου για ένα τσιγάρο και χαζεύω προς τα έξω. Γαμώ το κέρατο μου. Που βρίσκομαι; Στην τριτοκοσμική Bangkok ή στην Νέα Υόρκη; Ο δρόμος έχει γεμίσει από χλιδάτα αυτοκίνητα. Mercedes 600άρες , AUDI κουρσάρες, ΒΜW X5 , κανα δύο λιμουζίνες  Bentley , ενώ τα Land Cruiser τα έβλεπα με την συχνότητα που στην Ελλάδα βλέπουμε τα μικρά corsa της Opel . Πάνω από το 80% των αυτοκινήτων στο δρόμο είναι καινούργια. Το ταξί περνάει από ανισόπεδη διάβαση και στην γωνία από κάτω προλαβαίνω τα δω την επιγραφή της αντιπροσωπείας της Maclaren . Στο μυαλό μου έρχεται μια μάντρα αυτοκινήτων που περνάω κάθε μέρα  στο δρόμο για την δουλειά που έχει καρφωμένα εδώ και μήνες στην μόστρα του δύο-τρία γκολφάκια της περασμένης δεκαετίας.

Σκηνή 2η
Περιμένοντας ένα από τα κορίτσια μου στο μπαράκι κάτω από το ξενοδοχείο μου πετάγομαι στο διπλανό ανταλλακτήριο για να αλλάξω μερικά λεφτά. Μπροστά μου δύο κοιλαράδες Άγγλοι με μπύρες στο χέρι  έχουν δώσει τις στερλίνες τους για να πάρουν και αυτοί τα μπατάκια τους. Στις δέκα  λέξεις που λένε οι οκτώ είναι fuck . Το αυτί μου πιάνει τα περισσότερα να αφορούν τους Άγγλους κυβερνώντες………
Η στερλίνα από τα 75 μπατ του 2005 ανταλλάσετε γύρω στα 37 . Μόνο από την ισοτιμία 50% μείωση. Αν βάλουμε και κα 30%-40% η αύξηση των τιμών μέσα στην δεκαπενταετία καταλαβαίνουμε γιατί οι Άγγλοι και γενικότερα όλοι οι Ευρωπαίοι είναι είδος προς εξαφάνιση στα θέρετρα της Ταϊλάνδης. Ανταλλάσω τα 200 ευρουδάκια μου και παίρνω 6.800 μπατάκια. Το 2005 είχα πάρει 11.000 . Τσίμα τσίμα μου φτάνανε για μια μέρα χωρίς τρελλά γούστα. Με το μέσο μισθό στην Ελλάδα του 2019 στα 700 και κάτι ευρουδάκια 4 μερούλες διακοπών στην Bangkok. Πάλι καλά που δεν έχει γίνει και Μύκονος να πληρώνεις μπριζόλα και μηνιάτικο…….

Σκηνή 3η
Η βροχή δεν λέει να κοπάσει . Παίρνω δεύτερο καφέ στο Coffee Club στην  είσοδο του Robinson στο Jungceylon. Μέσα από την πόρτα που ανοιγοκλείνει βλέπω τα desk που πουλάνε ονειρεμένες βίλλες και διαμερίσματα πάνω , δίπλα και πέρα από την θάλασσα. Συνήθως σε αυτά καθόντουσαν μουνάρες . Το όνειρο για να πουληθεί και ωραίο περιτύλιγμα. Η ώρα περνάει και ψυχή δεν πλησιάζει στα δύο desk του real estate.Τι γίνεται ; Χολέρα έχουν ; Mόνο κάτι κινέζικα ζευγαράκια αραία και που στήνονται μπροστά τους για να βγάλουν φωτοτογραφία με τις φωτογραφίες από τις βίλες…….
Η βροχή σταματάει και σηκώνομαι. Από περιέργεια μπαίνω μέσα. Οι αστεράτες μουνάρες των γραφείων έχουν αντικατασταθεί από κάτι μεσόκοπες μπλαστρωμένες στο makeup. Κοιτάζω τις τιμές. Μου γυρίζει το μάτι ανάποδα. Ευκαιρία διαμερίσματα στην Kamala θέα στην θάλασσα από 7.500.000 μπατ. Πλάκα μας κάνουν. Μέσα σε δύο χρόνια οι τιμές υπερδιπλασιάστηκαν. Σίγουρα ψάχνουν για μαλάκες,οι δουλειές μάλλον δεν πάνε καλά και ως εκ τούτου οι μουνάρες λάκισαν και πάνε αλλού να πουλήσουν το hi so style τους….

Σκηνή 4η
Βραδάκι κατά τις 08,30 με τον Ταϊλανδο φιλαράκο μου έχουμε αράξει στο Burger King της παραλίας της Πατόνγκ. Νέκρα μαύρη. Μόνο κάτι λίγοι Κινέζοι περιφέρονται με γεμάτες σακούλες από το Big C. Στα περισσότερα παραλιακά εστιατόρια που σχεδόν μέχρι και πέρσι γεμίζαν με τουρίστες που απολάμβαναν το ψαράκι τους και την ταϊλανδέζικη κουζίνα δεν υπάρχει ψυχή. Το πολύ 2-3 τραπέζια στο καθένα με καμιά εικοσαριά γκαρσόνια από πάνω από τα κεφάλια τους. Για τις τιμές ούτε λόγος.Στον ουρανό για τα δεδομένα της Ταϊλάνδης. Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν εκείνους τους έρμους τους αστακούς που βάζουν με πάγο στην μόστρα των μαγαζιών. Να τους πετάνε πάντως αποκλείεται…….
Πιάνουμε κουβέντα με τον φιλαράκο μου που δουλεύει σε ξενοδοχείο και μου λέει το παράπονο του ότι οι δουλειές έχουν δυσκολέψει και οι μισθοί που τα τελευταία χρόνια είχαν σταθερή  ανοδική πορεία έχουν πάρει τον κατήφορο με γοργούς ρυθμούς. Τα ξενοδοχεία ψοφολογάνε με πληρότητες κάτω του 40% . Και οι περισσότεροι από αυτούς Κινέζοι που τα ταξιδιωτικά τους γραφεία αγοράζουν τα δωμάτια που μένουν για αστείες  τιμές. Ο Αύγουστος που περίμεναν να σκάσουν μύτη αρκετοί farang σχεδόν τελείωσε και αυτοί δεν φάνηκαν……

Σκηνή 5η
Disco Illusion. Patong. Μιάς και η παρέα ήταν μεγάλη και μπορούσαμε να μοιραστούμε μπουκάλια αποφασίσαμε να γίνουμε VIP. Δεν τρελενόμουν κιόλας να βλέπω τα γκομενάκια από ψηλά. Έχω αράξει σε μια γωνία με ένα φιλαράκο και κόβω κίνηση σε ότι μπάινει από την πόρτα. Όλα τα καλά μουνιά έχουν μεταφερθεί στην συγκεκριμένη disco. Στην είσοδο μπαίνει μια ψηλή γκόμενα με τζινάκι , γόβα και ύφος super model. Φοράει και γυαλί ηλίου νυχτιάτικα. Ο φίλος μου την γουστάρει. Μπάνικο αγόρι ψηλός και γύρω στα τριάντα.Θα πάω να της πιάσω κουβέντα μου λέει και κατεβαίνει από τα VIP για να την βρεί. Αλλάζω θέση και πιάνω κουβεντούλα σε μια άλλη. Σε λίγο ο φιλαράκος γυρίζει με κατεβασμένα αυτάκια. Πέντε χιλιάρικα ακατέβατα ζητάει η καριόλα. Ετσι είναι του λέω πληρώνεις το hi so style και την έμπνευση της να βάλει γυαλί ηλίου τη νύχτα. Εκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο……

Τι μέλει γενέσθαι?
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.749
Κριτικές
36
Like
35.584
Πόντοι
18.565
εφτασα μια ηλικια και δεν μπορω να καταλαβω τι σας τραβαει αποκλειστικα να πηγαινετε μονο στην ταυλανδη;;;;;;
χα χα
εχει κατι το μοναδικο που τραβαει τον ταξιδιωτη
Μάγισσες.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Ποιο ηλικιωμένο αγόρι έχει λιώσει τα σκαλάκια της ιστορικής τρύπας? :think:
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    64,9 KB · Εμφανίσεις: 22

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.749
Κριτικές
36
Like
35.584
Πόντοι
18.565

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Σαρανταρα milf από αυτές που μπορείςνα βρεις στο thaifriendly και με λιγο μπλα μπλα και πολύ παραμύθι θα σου χαρίσει μια αξέχαστη βραδια.
 

Συνημμένα

  • Inked1565660500171_LI.jpg
    Inked1565660500171_LI.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 55

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Τουλάχιστον στην Patong μπορείς να βρεις με 30 ευρόπουλα ξενοδοχεια που ωραίες πισίνες στην ταράτσα.
 

Συνημμένα

  • 20190817_130412a.jpg
    20190817_130412a.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 24

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Ταϊλάνδη 2019

Οι σκηνές που περιγράφονται στο ποσταρισμα της προηγούμενης σελίδας περισσότερο μπερδεύουν παρά δείχνουν μια ξεκάθαρη νέα οικονομική κατάσταση που δημιουργείται στον αγαπημένο μας προορισμό. Πρωτού ξεκινήσω να πω κάποιες σκέψεις σχετικά με την νέα κατάσταση και το πόσο έχουν δυσκολέψει τα πράγματα θα πρέπει να λάβουμε ένα πολύ βασικό παράγοντα που ξεχωρίζει εμάς τους Έλληνες από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Είναι βέβαια η δεκαετής οικονομική κρίση από την οποία μόλις αρχίζουμε να ξεμυτιζουμε. Στη δεκαετία αυτή πέρα από οτιδήποτε άλλο έχει συμβεί είτε στην Ταϊλάνδη είτε οπουδήποτε αλλού εμείς ή καλύτερα οι περισσότεροι από εμάς τους Έλληνες έχουμε χάσει κατά μέσο 30% του ετήσιου εισοδήματος μας και κατ' επέκταση του διαθέσιμου ποσού για τα ταξίδια μας. Πολύ σοβαρός παράγοντας πού μας φέρνει αρκετά πίσω από το σημείο εκκίνησης των υπολοίπων Ευρωπαίων τουλάχιστον.
Από εκεί και πέρα το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η Ταϊλάνδη ακολουθώντας πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης έπαψε τουλάχιστον στην πρωτεύουσα αλλά και στους τουριστικούς προορισμούς να θεωρείται αυτό που συνηθίζαμε να ονομάζουμε " Τρίτο κόσμο".  Παρόλα αυτά τα εμφανή αποτελέσματα αυτής της ανάπτυξης είναι πολύ αμφίβολο αν διαμοιραστηκαν ισομερώς σε όλη την χώρα. Η πρωτεύουσα κάποιες μεγάλες πόλεις και σίγουρα οι τουριστικοί προορισμοί πήραν αδιαμφισβήτητα την μερίδα του λέοντος από την συνολική αύξηση του εισοδήματος που εφερε αυτή. Στο φτωχό Ισααν οι αγρότες εξακολουθούν να προσεύχονται στο Βούδα μην αρπάξει την σοδειά τους μια πλημμύρα από την εποχή των μουσώνων. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε είναι πως για πρώτη ίσως φορά για την χώρα αρχίζει και παγιωνεται η δημιουργία μιας μεσαιας τάξης που κέρδιζει αρκετά περισσότερα από όσα χρειάζεται για τα προς το ζην. Παρότι τα εισοδήματα τους έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με το τέλος της προηγούμενης δεκαετίας η τεχνική ανάγκη που δημιουργήθηκε από την διαφήμιση,  την ανελέητη αντιγραφή του δυτικού τρόπου ζωής αλλά και την δική τους κουλτούρα περί "face" μπορεί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να αντιστρέψει όλα τα θετικά αποτελέσματα που απολαμβάνουν από την οικονομία τους. Και ο λόγος είναι ο τεράστιος τραπεζικός δανεισμός. Τα " καλά" της Ελλάδας του τέλους της προηγούμενης δεκαετίας βρίσκονται και εδώ σε πολλαπλάσιο μέγεθος. Ο Ταιλανδος μέσω μιας κουλτούρας που δημιουργήθηκε από την συνεχόμενη φτώχια πολλών δεκαετιών ζει αποκλειστικά για το σήμερα και το να κάνει κινήσεις που αφορούν μακροχρόνιο σχεδιασμό είναι κάτι το οποίο όχι απλώς δεν κατέχει αλλά ουτε καν σκέφτεται Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτού που αναφέρω είναι η αγορά κατοικίας και η αγορά αυτοκινήτου. Και οι δύο αυτοί κλάδοι της οικονομικής δραστηριότητας γνωρίζουν την τελευταία πενταετία ξέφρενους ρυθμούς ανάπτυξης. Η τιμές των ακινήτων έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία στις μεγάλες πόλεις και τους τουριστικούς προορισμούς ενώ αντίστοιχα έχει ξεφύγει εντελώς η αγορά ακριβών αυτοκινήτων. Ο μαλακας Ταϊλάνδος δεν έχει προχωρήσει σε τέτοιες αγορές μέσω μακροχρόνιας οικονομίας αλλά μέσω του αχαλίνωτου τραπεζικού δανεισμού ο οποίος δεν έχει γίνει μέσω κάποιου οικονομικού προγραμματισμού. Με λίγα λόγια σήμερα πήραμε 10% αύξηση στο μισθό μας αύριο το πρωί είμαστε στην αντιπροσωπεία της Μερτσέντες για να αγοράσουμε την νέα Ε  με 120 δόσεις. Η κοινωνική ανέλιξη πάνω από όλα πρέπει να φαίνεται. Οι τράπεζες μοιράζουν τα δάνεια σαν στραγάλια και τα πρωτα μαύρα σύννεφα πλησιάζουν στον ορίζοντα.
Συνεχίζεται.........
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.749
Κριτικές
36
Like
35.584
Πόντοι
18.565
Ταϊλάνδη 2019

Οι σκηνές που περιγράφονται στο ποσταρισμα της προηγούμενης σελίδας περισσότερο μπερδεύουν παρά δείχνουν μια ξεκάθαρη νέα οικονομική κατάσταση που δημιουργείται στον αγαπημένο μας προορισμό. Πρωτού ξεκινήσω να πω κάποιες σκέψεις σχετικά με την νέα κατάσταση και το πόσο έχουν δυσκολέψει τα πράγματα θα πρέπει να λάβουμε ένα πολύ βασικό παράγοντα που ξεχωρίζει εμάς τους Έλληνες από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Είναι βέβαια η δεκαετής οικονομική κρίση από την οποία μόλις αρχίζουμε να ξεμυτιζουμε. Στη δεκαετία αυτή πέρα από οτιδήποτε άλλο έχει συμβεί είτε στην Ταϊλάνδη είτε οπουδήποτε αλλού εμείς ή καλύτερα οι περισσότεροι από εμάς τους Έλληνες έχουμε χάσει κατά μέσο 30% του ετήσιου εισοδήματος μας και κατ' επέκταση του διαθέσιμου ποσού για τα ταξίδια μας. Πολύ σοβαρός παράγοντας πού μας φέρνει αρκετά πίσω από το σημείο εκκίνησης των υπολοίπων Ευρωπαίων τουλάχιστον.
Από εκεί και πέρα το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η Ταϊλάνδη ακολουθώντας πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης έπαψε τουλάχιστον στην πρωτεύουσα αλλά και στους τουριστικούς προορισμούς να θεωρείται αυτό που συνηθίζαμε να ονομάζουμε " Τρίτο κόσμο".  Παρόλα αυτά τα εμφανή αποτελέσματα αυτής της ανάπτυξης είναι πολύ αμφίβολο αν διαμοιραστηκαν ισομερώς σε όλη την χώρα. Η πρωτεύουσα κάποιες μεγάλες πόλεις και σίγουρα οι τουριστικοί προορισμοί πήραν αδιαμφισβήτητα την μερίδα του λέοντος από την συνολική αύξηση του εισοδήματος που εφερε αυτή. Στο φτωχό Ισααν οι αγρότες εξακολουθούν να προσεύχονται στο Βούδα μην αρπάξει την σοδειά τους μια πλημμύρα από την εποχή των μουσώνων. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε είναι πως για πρώτη ίσως φορά για την χώρα αρχίζει και παγιωνεται η δημιουργία μιας μεσαιας τάξης που κέρδιζει αρκετά περισσότερα από όσα χρειάζεται για τα προς το ζην. Παρότι τα εισοδήματα τους έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με το τέλος της προηγούμενης δεκαετίας η τεχνική ανάγκη που δημιουργήθηκε από την διαφήμιση,  την ανελέητη αντιγραφή του δυτικού τρόπου ζωής αλλά και την δική τους κουλτούρα περί "face" μπορεί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να αντιστρέψει όλα τα θετικά αποτελέσματα που απολαμβάνουν από την οικονομία τους. Και ο λόγος είναι ο τεράστιος τραπεζικός δανεισμός. Τα " καλά" της Ελλάδας του τέλους της προηγούμενης δεκαετίας βρίσκονται και εδώ σε πολλαπλάσιο μέγεθος. Ο Ταιλανδος μέσω μιας κουλτούρας που δημιουργήθηκε από την συνεχόμενη φτώχια πολλών δεκαετιών ζει αποκλειστικά για το σήμερα και το να κάνει κινήσεις που αφορούν μακροχρόνιο σχεδιασμό είναι κάτι το οποίο όχι απλώς δεν κατέχει αλλά ουτε καν σκέφτεται Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτού που αναφέρω είναι η αγορά κατοικίας και η αγορά αυτοκινήτου. Και οι δύο αυτοί κλάδοι της οικονομικής δραστηριότητας γνωρίζουν την τελευταία πενταετία ξέφρενους ρυθμούς ανάπτυξης. Η τιμές των ακινήτων έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία στις μεγάλες πόλεις και τους τουριστικούς προορισμούς ενώ αντίστοιχα έχει ξεφύγει εντελώς η αγορά ακριβών αυτοκινήτων. Ο μαλακας Ταϊλάνδος δεν έχει προχωρήσει σε τέτοιες αγορές μέσω μακροχρόνιας οικονομίας αλλά μέσω του αχαλίνωτου τραπεζικού δανεισμού ο οποίος δεν έχει γίνει μέσω κάποιου οικονομικού προγραμματισμού. Με λίγα λόγια σήμερα πήραμε 10% αύξηση στο μισθό μας αύριο το πρωί είμαστε στην αντιπροσωπεία της Μερτσέντες για να αγοράσουμε την νέα Ε  με 120 δόσεις. Η κοινωνική ανέλιξη πάνω από όλα πρέπει να φαίνεται. Οι τράπεζες μοιράζουν τα δάνεια σαν στραγάλια και τα πρωτα μαύρα σύννεφα πλησιάζουν στον ορίζοντα.
Συνεχίζεται.........
Κουλτουρα και τροπος ζωης, οχι μονο λογω της φτωχειας, αλλα και της βουδιστικης σκεψης: Ζησε το σημερα, και για αυριο εχει ο Βουδας.
 

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Μηνύματα
1.337
Κριτικές
57
Like
2.809
Πόντοι
7.216

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Ταϊλάνδη 2019

Η οικονομική ανάπτυξη της χώρας πέρα από την  μεγάλη αύξηση του ΑΕΠ της χώρας και κατ'επέκταση των ατομικών εισοδημάτων έφερε και την ραγδαία ισχυροποίηση του νομίσματος της χώρας.Το ένα ευρώ προς σαρανταπέντε Μπατ του 2009 είναι γλυκιά ανάμνηση. Η σημερινή πραγματικότητα λέει ένα προς τριάντα τρία και στο άμεσο μέλλον σίγουρα και παρακάτω. Η ισχυροποίηση του νομίσματος όμως έχει και τις αρνητικες πλευρές οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές. Η Ταϊλάνδη είναι σημαντικότατος εξαγωγέας σε παγκόσμια κλίμακα σε προϊόντα όπως τα φρούτα , το καουτσούκ, τό ρύζι, τα ψάρια αλλά και μια σειρά από μέταλλα. Η ισχυροποίηση του μπατ κάνει όλα αυτά τα προϊόντα πλέον αρκετά ακριβότερα από τον ανταγωνισμό. Δεν είναι τυχαίο πια ότι η Ταιλανδεζικη κυβέρνηση και τα οικονομικά επιτελεία τους έχουν ξεκινήσει πολύ σοβαρές προσπάθειες για την συγκράτηση του νομίσματος.Αν δεν το καταφέρουν σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεκινήσει σε μικρό χρονικό διάστημα η αντίστροφη του οικονομικού κλίματος με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο πρώτος κλάδος που ήδη έχει εμφανίσει αυτά τα σημάδια είναι ο τουρισμός που κατά βάση αφορά και μας. Η αύξηση της ισοτιμίας του μπατ έχει ξεσκίσει με σειρά Άγγλους, Αυστραλούς, Ρώσσους, Ευρωπαίους και στην συνέχεια σχεδόν όλους τους υπόλοιπους. Ως αποτέλεσμα όλοι οι παραπάνω ( για το Πουκετ τουλάχιστον) έχουν εξαφανιστεί. Οι ξενοδόχοι μιλάνε για ένα ποσοστό της τάξης του 70% μίνιμουμ. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης μιλάει για αύξηση αφίξεων τουριστών. Και ίσως δεν λέει ψέματα. Η διαφορά είναι οι Κινέζοι. Έρχονται πλέον μιλιουνια. Όμως τουλάχιστον αυτοί που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη είναι χαλαρά για κλωτσιές. Τα ξενοδοχεία τα κλείνουν τα τουριστικά γραφεία τους σε αστείες τιμές που σίγουρα δεν καλύπτουν ούτε το κόστος λειτουργίας ενός ξενοδοχείου.  Ήδη πολλά ξενοδοχεία για να γλυτώσουν την ολική καταστροφή πωλούνται σε εταιρείες κινεζικών συμφέροντων για ένα κομμάτι ψωμί.Οι Κινέζοι πλέον τρώνε μόνο σε φτηνιαρικα εστιατόρια, δεν πίνουν αλκοόλ, και σίγουρα δεν πηδάνε. Το Big C κάνει τρελούς τζίρους μια καί τό 90% των Κινέζων ψωνίζει τα πάντα από εκεί αλλά κυρίως φαγητά το οποίο μαγειρεύουν στα δωμάτια με γκαζακια πού επίσης έχουν αγοράσει από το Big C. Στο μόνο που δίνουν λεφτά σταθερά είναι οι εκδρομές. Αλλά και αυτές πλέον κλείνονται από την Κίνα άρα από χρήματα οι ντόπιοι περνούν τρίχες. Με λίγα λόγια τα χρήματα των πονηρών Κινέζων κάνουν μια ωραία βολτιτσα στην Ταϊλάνδη και επιστρέφουν ξανά στις τσέπες.
Παρόλα αυτά οι τιμές για το οτιδήποτε αντί να πάρουν την κατηφόρα συνεχίζουν να ανεβαίνουν. Παιχνιδάκια απελπισίας σαν αυτά που είχαμε στην Ελλάδα μετά την Ολυμπιάδα που εμφανίστηκαν οι ξένοι τουρίστες και πηδαγαν εμάς ασαλιωτα μέχρι να σκάσει αυτό πού φαινόταν ότι έρχεται....
Συνεχίζεται......
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.749
Κριτικές
36
Like
35.584
Πόντοι
18.565
Mια και αναφερες τους Κινεζους. Αυτη ειναι η τουριστικη απαντηση τους στις προκλησεις της Ταυλανδης: Νησος Χαιναν. Ο μελλοντικος ισως προορισμος και ισως και σεξοπροορισμος. Φυσικα αν ξεπεραστουν η γραφειοκρατια και τα εμποδια της βιζας για Κινα.
Sanya-Beach-in-Hainan-Visit-Hainan-Island.jpg
 

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Μηνύματα
5.459
Κριτικές
49
Like
7.213
Πόντοι
24.237
Mια και αναφερες τους Κινεζους. Αυτη ειναι η τουριστικη απαντηση τους στις προκλησεις της Ταυλανδης: Νησος Χαιναν. Ο μελλοντικος ισως προορισμος και ισως και σεξοπροορισμος. Φυσικα αν ξεπεραστουν η γραφειοκρατια και τα εμποδια της βιζας για Κινα.
Sanya-Beach-in-Hainan-Visit-Hainan-Island.jpg

Κωλογεράκιε  :hi: η visa στην Κίνα για τους Ελληνες έχει ειδικότερο καθεστώς απ'ότι στους άλλους Ευρωπαίους πχ Βρετανούς, Γερμανούς κτλ.

Απλά είναι πολύ πιο εύκολη.10 λεπτά σε οποιαδήποτε σύνορο της Κίνας. Ακόμη και με τραίνο όταν είχα μπει μόλις πεις Έλληνας όλα γίνονται συνοπτικά. Το προξενείο είχε δίκιο.

Οσο για το αγοραίο σεξ στην Κίνα (οκ και Χαιναν) όλα υπάρχουν αλλά προ - σο - χή.

 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.749
Κριτικές
36
Like
35.584
Πόντοι
18.565
Κωλογεράκιε  :hi: η visa στην Κίνα για τους Ελληνες έχει ειδικότερο καθεστώς απ'ότι στους άλλους Ευρωπαίους πχ Βρετανούς, Γερμανούς κτλ.

Απλά είναι πολύ πιο εύκολη.10 λεπτά σε οποιαδήποτε σύνορο της Κίνας. Ακόμη και με τραίνο όταν είχα μπει μόλις πεις Έλληνας όλα γίνονται συνοπτικά. Το προξενείο είχε δίκιο.

Οσο για το αγοραίο σεξ στην Κίνα (οκ και Χαιναν) όλα υπάρχουν αλλά προ - σο - χή.
:hi: Ξεχασα να διευκρινησω. Εχω παει 8 φορες στην Κινα, για δουλειες, φετος αν ειμαι καλα θα ειναι η 9η. Πραγματι τις 3 πρωτες φορες εβγαλα ευκολα τουριστικη βιζα, αλλα απο το 4ο ταξιδι και μετα εδω στην Αθηνα μου ζητανε υποχρεωτικα προσκληση. Βεβαια πηγαινω Γκουανγκζου και Σενζεν, ισως αν αλλαζα σε καθε ταξιδι πολη, να επαιρνα πιο ευκολα τουριστικη βιζα και να μην χρειαζομουν επαγγελματικη.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.572
Like
13.686
Πόντοι
3.656
Mια και αναφερες τους Κινεζους. Αυτη ειναι η τουριστικη απαντηση τους στις προκλησεις της Ταυλανδης: Νησος Χαιναν. Ο μελλοντικος ισως προορισμος και ισως και σεξοπροορισμος. Φυσικα αν ξεπεραστουν η γραφειοκρατια και τα εμποδια της βιζας για Κινα.
Sanya-Beach-in-Hainan-Visit-Hainan-Island.jpg

Δώσε λεπτομέρειες άρχοντα. Έχω ακούσει ότι η πορνεία είναι παράνομη στην Κίνα και την έβαψες αν σε πιάσουν
 

spintex

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
27
Like
14
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους στο thread για τις πολύτιμες πληροφορίες τους που μοιράζονται μαζί μας.
Προγραμματίζω Ταυλάνδη για τις αρχές του 2020 και θά ήθελα αν κάποιος εχει πρόσφατη
εμπειρία με Βιετνάμ να τις μοιραστεί εδω μια που σκέφτομαι απο Bangkok να πεταχτώ και εκει.

Ευχαριστω τον Mindreader για κάποια στοιχεία που μου έστειλε

Ναμαστε όλοι καλά.....
 

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Μηνύματα
403
Like
127
Πόντοι
1
Επειδή γράφετε για 50% κάτω στον τουρισμό σε Pattaya και 70% σε Phuket, ειδικά στα ξενοδοχεία και την πληρότητά τους, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ούτε στην Bangkok. Ρωτάω κι εγώ τί γίνεται τους τελευταίους μήνες κάτω (έχω να πάω από τον Φλεβάρη) αρκετό κόσμο που δουλεύει σε ξενοδοχεία. Όλοι λένε πως ναι μεν πέφτει ψιλο-αναδουλειά ορισμένες εβδομάδες, αλλά όχι σε τέτοια ποσοστά. Δεν ξέρω βέβαια εάν συνεχιστεί η ενδυνάμωση του baht τί θα προκύψει.

Το άλλο που λέτε για την Ταϋλανδέζικη κοινωνία που βασίζεται στο δάνειο της τράπεζας, ας μης ξεχνάμε πως αυτό πάνω-κάτω συμβαίνει παντού στον κόσμο, με την πιο χαρακτηριστική περίπτωση να είναι οι ΗΠΑ, ας πούμε, σε φοβερά μεγαλύτερο εύρος.

Εγώ γενικότερα την τελευταία δεκαετία βλέπω χώρες σαν την Ταϋλάνδη να προοδεύουν, παρέα με Ρωσία, Τουρκία, Κίνα (πρόχειρα παραδείγματα), σε πλήρη αντίθεση με ευρωπαϊκά κράτη, ακόμη και παλιές υπερδυνάμεις, που έχουν πάρει τρελό κατήφορο οικονομικά και είναι φως φανάρι πως θα πάνε ακόμα χειρότερα, με τεράστιες εισβολές μεταναστών που τελούνται ήδη κλπ.

Μέρη που κάποτε αποκαλούσαμε τρίτο κόσμο, πλέον μας προσπερνούν και δεν το συνειδητοποιούμε.
Ζούμε live εμείς τη μεγάλη αυτή αλλαγή στο παγκόσμιο σκηνικό, οπότε θα αργήσουμε να την καταλάβουμε και να την χωνέψουμε.

 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.749
Κριτικές
36
Like
35.584
Πόντοι
18.565
Δώσε λεπτομέρειες άρχοντα. Έχω ακούσει ότι η πορνεία είναι παράνομη στην Κίνα και την έβαψες αν σε πιάσουν
Πραγματι, η πορνεια είναι παράνομη στην Κίνα. Το παιχνίδι όμως γίνεται στα ξενοδοχεία και στις σαουνες. Ακόμη και φρηλανσερ να βρεις στο δρόμο, δεν θα την πάρεις μαζί σου, αλλά θα της πεις σε πιο ξενοδοχείο και σε ποιο δωμάτιο είσαι, και αυτή θα βρει τον τρόπο να έρθει στο δωμάτιο σου.
Σε οποιοδήποτε ρεσεψιόνιστα αν του ζητήσεις μασσαζ, θα σου στείλει γυναίκα στο δωμάτιο.
Οι σαουνες δεν έχουν όλες φουλ σέρβις, πρέπει να ξέρεις που θα πας.
Τα πενταστερα μουνάκια όμως που βλέπεις σε φωτο στα σάιτ, είναι πανάκριβα, για τα Κινέζικα δεδομενα, 150 ευρώ και πάνω για να πηδήξεις πορσελάνινο μωρό.
Αν πας σε ντίσκο το βράδι, και δεις παρκαρισμένες Φεράρι και Λαμποργκινι απ' έξω, θα δεις και κάτι τρελά μουνια να μπαίνουν μέσα. Φυσικά τρως πόρτα σε αυτά τα μαγαζιά αν δεν σε παει Κινέζος.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom