xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 14.141
- Πόντοι
- 3.506
Εγώ άλλα διαβάζω εδώ καλέ μου φίλε ....Μπα ειναι large, μην δίνεις βάσει στις φήμες![]()

Εγώ άλλα διαβάζω εδώ καλέ μου φίλε ....Μπα ειναι large, μην δίνεις βάσει στις φήμες![]()
ναι στειλε τα πραγματα απο το περιβολι σου και την ΜΙΚΡΗ σου βιολογικη μοναδα κρεατοςΚαλημέρα
Χρόνια πολλά![]()
Καλημέρα
Χρόνια πολλά![]()
Αμα δίνεις βάσει σε οτι διαβάζεις και ακούς, έχεις πάρει λάθος δρόμο.Εγώ άλλα διαβάζω εδώ καλέ μου φίλε ....![]()
αυριο θα βγαλει προσκλητηρια μπορει ομως και κηδειοχαρτοΕυχαριστώ
Καλή εβδομάδα![]()
Αμα δίνεις βάσει σε οτι διαβάζεις και ακούς, έχεις πάρει λάθος δρόμο.![]()
Σε ψάχνουν τα κρητικατσιΤο καλό πράγμα αργεί
Συγνώμη για τα 6,1 ρίχτερ![]()
Σε ψάχνουν τα κρητικατσι
Και μπροσταρης ο ακατανομαστος![]()
καλός....αλλά ΌΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΌ ΣΟΥ!!!!Καλός ο καφές? Καλημέρα![]()
καλός....αλλά ΌΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΌ ΣΟΥ!!!!
ο δικός σου έχει κ καρδούλες....και γάλα!
Να υποθέσω....φρέσκο?
Καλησπέρα γλυκιά μου...![]()
Τι αμφιβάλεις καλέ μου φίλε @πολυζωης γιαυτα τα οποία λέει ο καλός μας φίλος @james034 για τα οποία περιέχει ο καφές τής καλής μας φίλης @Sofia_Magic ???? Χα χα χα
Τι αμφιβάλεις καλέ μου φίλε @πολυζωης γιαυτα τα οποία λέει ο καλός μας φίλος @james034 για τα οποία περιέχει ο καφές τής καλής μας φίλης @Sofia_Magic ???? Χα χα χα![]()
Μα ο καλός μας φίλος @james034 λέει για φρέσκο γάλα .....Πρέπει να μας το διαλευκάνει η καλή μας φιλη @Sofia_Magic τη γάλα βάνει στον καφέ της..
απο οτι φαινεται γνωριζει πολλα οΜα ο καλός μας φίλος @james034 λέει για φρέσκο γάλα .....Πρέπει να μας το διαλευκάνει η καλή μας φιλη @Sofia_Magic τη γάλα βάνει στον καφέ της..
Εγώ θα περιμένω διευκρίνιση της φίλης μας..απο οτι φαινεται γνωριζει πολλα ο