italaki
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 8.679
- Πόντοι
- 1.056
Πότε κατέβεις?Θα κεράσεις μπύρα;![]()
Πότε κατέβεις?Θα κεράσεις μπύρα;![]()
Ωχ αμαν αμαν!! Αυτο το περασαμε στο ντουκου; Αυτη η ενωση κορυφης δεν γράφτηκε στα πρακτικά;; Αυτο το μικρο βημα για τους συνδαιτυμόνες και μεγαλο για την ανθρωπότητα θελετε να μου πειτε οτι ηταν απλα ενα σουρτούκεμα;;
Κοπροσκύλιασμα ήτανΩχ αμαν αμαν!! Αυτο το περασαμε στο ντουκου; Αυτη η ενωση κορυφης δεν γράφτηκε στα πρακτικά;; Αυτο το μικρο βημα για τους συνδαιτυμόνες και μεγαλο για την ανθρωπότητα θελετε να μου πειτε οτι ηταν απλα ενα σουρτούκεμα;;
Αχ τετοια μου λες! Μηπως ειδες καμια μπαλα εδω γυρω; Γτ οταν σε ειδα την εχασα...Κοπροσκύλιασμα ήταν![]()
Κοπροσκύλιασμα ήταν![]()
@Amelie εγραψε τραγουδι το εγκριτο μελος και κανει παταγο ηδηΠυροκλανι πυροκλανι
Ήθελα να σε δω το
Βράδυ,
Πυροκλανι πυροκλανι
Ο κωλος σου δεν κάνει,
Πυροκλανι πυροκλανι
Μπαμ μπουμ
Κάνει σαν γιαταγάνι ,
Το τραγούδι λέγεται
Τα μάτια σου τα μελια![]()
Όσο ψηλά και αν φτάσω@Amelie εγραψε τραγουδι το εγκριτο μελος και κανει παταγο ηδη![]()
Ωραία μου Κυρία και κουμπάρα από σελίδα 656 καινούργιο επεισόδιο ..Και φυσικά πρωταγωνιστής ο καλός μας φίλος @Xaramofais ...Εξηγησε μου γτ δεν εχω χασει σεζόν εδω περα!!
Έχεις να εμφανιστείς τόσο καιρό και πιστεύεις πως θα με ρίξεις με αυτήν την ατάκα baby;Αχ τετοια μου λες! Μηπως ειδες καμια μπαλα εδω γυρω; Γτ οταν σε ειδα την εχασα...
Σκληρό μνπνοΈχεις να εμφανιστείς τόσο καιρό και πιστεύεις πως θα με ρίξεις με αυτήν την ατάκα baby;
Με χανετε....@Amelie εγραψε τραγουδι το εγκριτο μελος και κανει παταγο ηδη![]()
ΚλαιωωωωωΜε χανετε....
τα ματια σου τα μελια
Στηθηκες στα σκαλια
Σου ριξα μια κουτουλιά
Με τα δυο μου τα βυζά
Ο πονος ητανε γρυλια
Ανεμιζαν τα μαλλια
Δεν μπορω να φτασω Χαραμοφάγουλα αλλα νομιζω ξημερωνει καριερα....
Έχεις ταλέντο εσύΜε χανετε....
τα ματια σου τα μελια
Στηθηκες στα σκαλια
Σου ριξα μια κουτουλιά
Με τα δυο μου τα βυζά
Ο πονος ητανε γρυλια
Ανεμιζαν τα μαλλια
Βυζοφανταστικο!!!βλεπω να κανετε (μουσικο )duo με το εγκριτο μελοςΜε χανετε....
τα ματια σου τα μελια
Στηθηκες στα σκαλια
Σου ριξα μια κουτουλιά
Με τα δυο μου τα βυζά
Ο πονος ητανε γρυλια
Ανεμιζαν τα μαλλια
Αμελί θα φτιάξουμε μαζίΒυζοφανταστικο!!!βλεπω να κανετε (μουσικο )duo με το εγκριτο μελος![]()
Θα προσπαθήσω παλι...Μηπως εχεις καλη ασφαλιστική εταιρεία;; Γτ μολις σε ειδα επαθα ζημια...Έχεις να εμφανιστείς τόσο καιρό και πιστεύεις πως θα με ρίξεις με αυτήν την ατάκα baby;