πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 85.802
- Πόντοι
- 15.931
Τρελή Βυζάρα μαν![]()
Τρελή Βυζάρα μαν![]()
Τρελή Βυζάρα μαν![]()
Οπως λες κ εσυ δεν ειναι βυζιολογικα πραματα αυτα
Χειλακι βυζοκερασο κ μαγουλο βυζικοκο
Είμαι ολιγαρκήςΤα υπολοιπα μετα τον γαμο ομως δεν το ξαναλεω μη γινομαι γραφιΚΙΑ
![]()
επρεπε να μας εκπροσωπησεις στην γιουροβυζιονΟπως λες κ εσυ δεν ειναι βυζιολογικα πραματα αυτα![]()
Θα ήταν σαν να έκλεβε εκκλησία μανεπρεπε να μας εκπροσωπησεις στην γιουροβυζιον![]()
με εσενα επικεφαλης στην εκκλησια θα μασαγες αναρχοκομμουνιΘα ήταν σαν να έκλεβε εκκλησία μαν
Πρώτη με διαφορά στήθους![]()
Αντι για το Αστεροματα που θα παει τωρα θα τραγουδουσα το Βυζομάταεπρεπε να μας εκπροσωπησεις στην γιουροβυζιον![]()
Θα στηρίξωΑντι για το Αστεροματα που θα παει τωρα θα τραγουδουσα το Βυζομάτα
se εχω εικονα να το λες και να τους το πετας στο τελοςΑντι για το Αστεροματα που θα παει τωρα θα τραγουδουσα το Βυζομάτα
Τωρα για καποιο λόγο θυμήθηκα αυτο κ με επιασε νευρικοse εχω εικονα να το λες και να τους το πετας στο τελος
ΈτσιΧειλακι βυζοκερασο κ μαγουλο βυζικοκο![]()
Θα αξιοποιήσουμε το μπαλέτο που μάθαμε ...επρεπε να μας εκπροσωπησεις στην γιουροβυζιον![]()
Καλε μου φιλε dimigoall κουμπαρο εχεις βρει???? Αν οχι εδω ειμαι .. Να εχεις υποψιν σου οτι εχω κουμπαρα και την γλυκια μας JO..Τρελή Βυζάρα μαν![]()
Πολύ θυμώνεις στα ποστ μου..Θα αξιοποιήσουμε το μπαλέτο που μάθαμε ...![]()
Τι δεν θα το παρεις το κοριτσι????Είμαι ολιγαρκής![]()
για αυτο ακριβως πηγα στο alcatrazΘα αξιοποιήσουμε το μπαλέτο που μάθαμε ...![]()