enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.942
- Πόντοι
- 3.656
Χάλι μαύρο όλα.
Για κέντρο της Αθήνας,αναγκαστικά μόνο με Μετρό,αλλιώς τον ήπιες.
γιατι ρε τυπε; μια χαρα ειναι τα μμμ
εγω οποτε εχω παει να
Χάλι μαύρο όλα.
Για κέντρο της Αθήνας,αναγκαστικά μόνο με Μετρό,αλλιώς τον ήπιες.
Ο όρος εφαψίας αναφέρεται στο πρόσωπο που αντλεί σεξουαλική ικανοποίηση αγγίζοντας ή τρίβοντας το σώμα του πάνω σε άλλους ανθρώπους χωρίς τη συγκατάθεσή τους, συνήθως σε χώρους με συνωστισμό (π.χ. μέσα μαζικής μεταφοράς)Να αναφέρουμε για όσους δεν το γνωρίζουν ότι...
Εφαψίας είναι στην (ψυχιατρική) κάποιος που νιώθει σεξουαλική διέγερση,
όταν έρχεται σε απτική επαφή με άλλα άτομα, ανάμεσα σ’ ένα πλήθος ατόμων.
Wiki
Ένα μπουρδέλο είναι....Σπάνια χρειάζεται να πάω στο κέντρο της Αθήνας για κάποιες υποχρεώσεις.
Με αυτοκίνητο το είχα κάνει κάποιες φορές, αλλά το μετάνιωσα.
Κάποιες άλλες φορές πήγα με ταξί, αλλά πάλι το μετάνιωσα.
Και αποφάσισα τελικά να πάω με Μετρό... εκεί κι αν το μετάνιωσα!
Τι να πω, τα ΜΜΜ στην Ελλάδα (Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ, Λεωφορεία και Τρόλεϊ)
νομίζω τα τρόλεϊ θα τα καταργήσουν – όλα τα μέσα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!
* Αν υπάρχει σχετικό νήμα ας συγχωνευτεί!
![]()
για άλλη χώρα το διάβασες!kαπου διαβασα οτι οποιος παραδωσει το διπλωμα για 5 χρονια θα παρει 25.000 ευρω.Ισχυει κατι τετοιο?
Καιρό είχες να εμφανιστείςγιατι ρε τυπε; μια χαρα ειναι τα μμμ
εγω οποτε εχω παει ναζητιανεψωτα χρησιμοποιησω παντα εβγαινα κερδισμενος![]()

Τι γράφει εδώ ο κλώνος πάλι με τα gif. Οτι κατεβαίνει με τα κτελ Αθήνα επειδή δεν ξέρει να οδηγάει στα 50+.Σπάνια χρειάζεται να πάω στο κέντρο της Αθήνας για κάποιες υποχρεώσεις.
Με αυτοκίνητο το είχα κάνει κάποιες φορές, αλλά το μετάνιωσα.
Κάποιες άλλες φορές πήγα με ταξί, αλλά πάλι το μετάνιωσα.
Και αποφάσισα τελικά να πάω με Μετρό... εκεί κι αν το μετάνιωσα!
Τι να πω, τα ΜΜΜ στην Ελλάδα (Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ, Λεωφορεία και Τρόλεϊ)
νομίζω τα τρόλεϊ θα τα καταργήσουν – όλα τα μέσα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!
* Αν υπάρχει σχετικό νήμα ας συγχωνευτεί!![]()
Είσαι ένα κοινωνικό κατακάθι, σε ένα σαιτ με περισσότερα από 2000 τοξικά μηνύματα.Αφου δεν εχεις διπλωμα ρε κλωνοαμεα
Τι γράφει εδώ ο κλώνος πάλι με τα gif. Οτι κατεβαίνει με τα κτελ Αθήνα επειδή δεν ξέρει να οδηγάει στα 50+.
Το πλήρωσε πριν 30 χρόνια να το πάρει ο μπάρμπας και δεν το χρησιμοποίησε ποτέ μάλλον. Παίζει κάποιος να μένει Αθήνα να έχει αυτοκίνητο και να έχει χρόνια να περάσει από το κέντρο ή να παίρνει ταξί. Παίζει κάποιος με αυτοκίνητο να μπαίνει στα κτελ ή να στριμόχνεται στα μμμ σαν μαθητής λυκείου,λαθρό ή ΄γύφτος. Μέχρι και οι Πακιστανοί έχουν όλοι μηχανάκια ή πατίνια.Χάρτινο;
Εδώ και είκοσι χρόνια μόνο κάρτα..
καθότι επαγγελματίας..
Τι ΜΜΜ ρε τύποι
Πάρτε ένα σκουτερακι να κάνετε την δουλειά όμορφα και ωραία
Εμεις που οδηγουμε δηλαδη τοσα χρονια μηχανακι παθαμε τιποτα
Η Αθηνα ειναι μια ασχημη πολη με πολλα προβληματα. Αναγκαστικα ετσι θα ειναι και οι μετακινησεις στην πολη. Μονη λυση η επαρχια. Η κυβερνηση πρεπει να δωσει κινητρα ωστε ο κοσμος να επιστρεψει στην επαρχια για να αποσυμφορηθει το λεκανοπεδιο.
Όποιος κινείται με δίκυκλο ζει υπό μια συνθήκη ότι μπορεί να πεθάνει και αυτή είναι η καλύτερη εκδοχή γιατί η χειρότερη είναι ένας τραυματισμός που θα σου γαμήσει τη ζωή μια και καλή.