Νέα

Tα δικαιώματα των gay πρέπει επιτέλους κάποτε να ακουστούν

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gayseven7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η δε απαίτηση να υιοθετείτε παιδιά πραγματικά με ανατριχιάζει...
το βρισκω πολυ χοντρο και εγω να υιοθετουνται παιδια απο gay γονεις.

Ειναι αφυσικο ρε παιδι μου...

Αλλα θελω να ρωτησω εαν το συμφωνο συμβιωσης συνεπαγεται για ενα gay ζευγος τα ιδια ΝΟΜΙΚΑ δικαιωματα σε περιπτωση διαζυγιου κλπ.,που εχει ενα κανονικο αντρογυνο.

Εαν δεν συνεπαγεται τοτε υπαρχει προβλημα ΝΟΜΙΚΩΝ διακρισεων.

Α,ναι...ο γαμος ειναι μια ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
 
OP
OP
G

gayseven7

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
Ανοιχτή η κοινωνία
Η ελληνική κοινωνία είναι πλέον εξαιρετικά ανοιχτή στην αντιμετώπιση των ομόφυλων ζευγαριών, τονίζουν τα μέλη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. «Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κατηγορούμε μια κοινωνία που δεν έχει εκπαιδευτεί σε ζητήματα ανθρώπινων δικαιωμάτων. Επιπλέον, η κοινωνία μας έχει την τάση να υποκρίνεται όπως και οι πολιτικοί της. Βλέπουν και κάνουν τα πάντα, αλλά δεν μιλούν ποτέ για αυτά!», λέει η κ. Ευαγγελία Βλάμη, ακτιβίστρια και μπλόγκερ.

Σημαντικός παράγοντας που συντέλεσε στο να δουν με άλλο μάτι τη διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα ήταν η διοργάνωση του Αthens Ρride. «Η επαναλαμβανόμενη παρουσία του Φεστιβάλ μας, με τη δυναμική που έχει αναπτύξει, έχει βοηθήσει στην επιτάχυνση μιας αλλαγής νοοτροπίας γύρω από το θέμα της σεξουαλικής ταυτότητας, πρώτα από όλα για τα ίδια τα γκέι ή λεσβιακά άτομα. Βοηθάει στο να εκφραστούμε και να πούμε πως υπάρχουμε. Κι όταν καταφέρνεις και υπάρχεις, μπορεί ο άλλος να σε αποδεχτεί», λέει ο κ. Τσαμπρούνης.

Σύμφωνα με την κ. Άντρεα Γκίλμπερτ, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, χαρακτηριστικό είναι ότι στα φεστιβάλ των τελευταίων ετών παίρνουν μέρος όχι μόνο οι άμεσα ενδιαφερόμενοι αλλά και οι οικογένειές τους, οι φίλοι, τα αδέρφια. «Αυτό ήταν μάλιστα και το κίνητρο της δημιουργίας μίας νέας ομάδας με την ονομασία ΡFLΑG (Ρarents and Friends of Lesbians Αnd Gays), η οποία θα απαρτίζεται από τους γονείς και τους φίλους των ομοφυλοφίλων».

Το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της συμβίωσης εκτός γάμου αλλά μόνο για τα ετερόφυλα ζευγάρια προκάλεσε πέρυσι σφοδρές αντιδράσεις στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων. Ένα χρόνο αργότερα τα ομόφυλα ζευγάρια συνεχίζουν να μένουν εκτός, παρά την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να συμπεριληφθούν. Όπως επισημαίνει ο κ. Τσαμπρούνης, το σύμφωνο συμβίωσης έχει νομιμοποιηθεί στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη πρωτίστως για να τακτοποιεί τα ομόφυλα ζευγάρια και μετά γίνεται η διεύρυνση του μέτρου και για τα ετερόφυλα. «Στην Ελλάδα πάλι στο θέμα αυτό έχουμε αρνητική καινοτομία, αφού αποκλείσανε εμάς που για τις άλλες χώρες ήμασταν προτεραιότητα. Είναι η τελική απάντηση από μια φοβική κυβέρνηση, η οποία γενικά δεν πήρε πρωτοβουλίες να λύσει θέματα κοινωνικών ομάδων και η οποία τελικά κατέρρευσε από το βάρος των ίδιων της των φόβων και την ιδιοτέλεια. Ελπίζουμε τα κόμματα της νέας Βουλής που έχουν ευαισθησίες στα θέματά μας να έχουν την πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή και να κρατήσουν τις υποσχέσεις τους. Αναφέρομαι σε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγους Πράσινους». Σημειώνεται μάλιστα ότι ήδη τρία ομόφυλα ζευγάρια έχουν προσφύγει στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τον συγκεκριμένο αποκλεισμό.
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
9
Πόντοι
166
Γιατί δεν παντρεύστε gay-lesbian X gay-lesbian στη Ολλανδία; ζευγαράκια
Γάμοι ομοφυλοφίλων
 
OP
OP
G

gayseven7

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
Η ερμηνεία του νόμου
Το βασικό επιχείρημα εκείνων που υποστηρίζουν την εγκυρότητα των γάμων μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου είναι, σύμφωνα με τον δικηγόρο και διδάκτορα Νομικής κ. Βαγγέλη Μάλλιο, οι σχετικές διατάξεις του Αστικού Κώδικα που μιλούν γενικά για το «πρόσωπο» των μελλονύμφων, χωρίς να απαιτούν ρητά αυτοί να ανήκουν σε αντίθετο φύλο. «Αντίθετα, η άλλη πλευρά στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην ιστορική ερμηνεία του Αστικού Κώδικα και δέχεται ως προϋπόθεση για έναν έγκυρο γάμο την ετερότητα του φύλου μεταξύ των μελλονύμφων», αναφέρει χαρακτηριστι- κά ο δικηγόρος.

Μήπως, όμως, η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη ακόμα για ένα τέτοιο βήμα; «Το εν λόγω επιχείρημα, το οποίο κατά καιρούς προβάλλεται προκειμένου να στερεί από μια κοινωνική ομάδα τα δικαιώματα που απολαμβάνουν οι υπόλοιποι δεν έχει θέση σε μια κοινωνία που θέλει να είναι δημοκρατική και φιλελεύθερη. Αν όντως τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν λόγο ύπαρξης, δεν μπορεί να συμψηφίζονται ή να παρακάμπτονται με συντηρητικά κλισέ, κάτω από το φόβητρο της αντίδρασης της Εκκλησίας και της μικροπολιτικής ψηφοθηρίας ή επειδή απλώς ορισμένοι ενοχλούνται» καταλήγει ο κ. Μάλλιος.



 
OP
OP
G

gayseven7

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
Και οι γκέι μπορούν να είναι καλοί γονείς

«ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ όπου μεγαλώνει ένα παιδί χαρακτηρίζεται υγιές από το είδος της σχέσης του ζευγαριού και όχι από το φύλο των γονιών. Έχω γιο 18 ετών και δεν έχει πρόβλημα που ο μπαμπάς του είναι ομοφυλόφιλος, αντιθέτως μάλιστα», λέει ο κ. Κεφαλάς. Στη λίστα με τις χώρες που επιτρέπουν την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια πρόσφατα προστέθηκε η Ουρουγουάη, η οποία στα τέλη Αυγούστου ενέκρινε το σχετικό νομοσχέδιο. «Χώρες που κανείς δεν το περιμένει είναι θετικές στην υιοθεσία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ν. Αφρική, που υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα, καθώς και άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως η Βραζιλία ή η Αργεντινή. Ακόμη και σκληροπυρηνικά συντηρητικές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ελβετία. Η Ελλάδα επιλέγει για κάποιους λόγους να μένει πίσω, προσκολλημένη σε προκαταλήψεις και κάθε είδους ρατσισμούς», σημειώνει ο κ. Τσαμπρούνης.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στη Γερμανία 12.000 παιδιά ζουν με ομοφυλόφιλους γονείς και το 95% αυτών με δύο μητέρες. Αν και το γερμανικό δίκαιο επιτρέπει την υιοθεσία παιδιού από ομοφυλόφιλο σύζυγο, μόνο εάν πρόκειται για παιδί του ή της συντρόφου που αποκτήθηκε από προηγούμενη ετεροφυλική σχέση ή γάμο, γίνονται σημαντικά βήματα να υιοθετούνται παιδιά αποκλειστικά από ομόφυλα ζευγάρια.
 
OP
OP
G

gayseven7

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
Τα λέμε άλλη φόρα,φεύγω γιατί έχω ένα σημαντικό ραντεβού.
 

Επισκέπτης
[move][size=20pt]ΞΥΡΑΦΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]


URL]]
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.157
Κριτικές
5
Like
58.736
Πόντοι
12.056
Αν μπει ο lakis33 και σου απαντησει θα συμφωνω μαζι του οτι και να πει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Μηνύματα
25.305
Like
14
Πόντοι
366
οι γκευ που ειπε η μπουμπ δε κρατιουνται ζερακι γτ καποια ηλιθια ταμπου κ ακραιες αντιδρασεις τους αποτρεπουν...
οταν καποιοι σταματησουν να ζουν σε σπηλιες με ροπαλο πολλα θα γινουν...
δεν ειμαι αντιθετη σε τπτ...
 

Επισκέπτης
οι γκευ που ειπε η μπουμπ δε κρατιουνται ζερακι γτ καποια ηλιθια ταμπου κ ακραιες αντιδρασεις τους αποτρεπουν...
οταν καποιοι σταματησουν να ζουν σε σπηλιες με ροπαλο πολλα θα γινουν...
δεν ειμαι αντιθετη σε τπτ...

αν εβλεπες τον πατερα σου να γλωσοφιλιεται με τον κουμπαρο του τι θα εκανες?
Θα επαιζες παλαμακια χαρουμενη για την προοδευτικοτητα (τρομαρα σας) της οικογενειας σου?
 

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Μηνύματα
25.305
Like
14
Πόντοι
366
δικαιώματα στη συμβίωση/γάμο διεκδικούν αν δεν κατάλαβες!!!
στην δημιουργια οικογενειας γενικοτερα χωρις την γελοια κατ εμε κοινωνικη κατακραυγη...

αν εβλεπες τον πατερα σου να γλωσοφιλιεται με τον κουμπαρο του τι θα εκανες?
Θα επαιζες παλαμακια χαρουμενη για την προοδευτικοτητα (τρομαρα σας) της οικογενειας σου?
οτι θα εκανα αν εβλεπα τον πατερα μου να το κανει με γυναικα...
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
52
Πόντοι
366
Το να επιτραπεί να παντρεύονται ομόφυλα ζευγάρια δεν είναι απλώς ένα αυτονόητο αστικό δικαίωμα που απλώς είναι γελοίο καν να το ζητάω (γιατί στερώντας το από εμένα, το κράτος επεμβαίνει τόσο στην προσωπικότητα μου όσο και στην προσωπική μου ζωή θεωρώντας εκ των προτέρων ότι είμαι ετεροφυλόφιλος) ενώ θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και χρόνια.. Είναι κάτι που θα επιφέρει τεράστια κοινωνική αλλαγή στο πως ο κόσμος αντιμετωπίζει τους ομοφυλόφιλους και πως οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι αντιμετωπίζουν τους εαυτούς τους(αυτή την στιγμή που γράφω οι ομοφυλόφιλοι αντιμετωπίζουν τους εαυτούς τους ενοχικά).

Όταν θα αρχίσουν τα πρώτα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να παντρεύονται και θα βλέπεις να παντρεύονται «ο Μήτσος ο π…ης ο ηλεκτρολόγος» κατά την Γιακουμάτιο με τον αστυνομικό της γειτονιάς, ο φορτηγατζής με τον gay ταξίαρχο, ο υδραυλικός με τον ταξιτζή, η δασκάλα με την δικηγορίνα, και η καθηγήτρια φυσικής αγωγής με την καθηγήτρια μουσικής αγωγής θα φανεί στην αρχή περίεργο αλλά μετά από 3 χρόνια κανείς δεν θα μπορεί την πει ούτε στον ταξίαρχο, ούτε στον υδραυλικό, ούτε στην καθηγήτρια, ούτε στην δικηγορίνα. Ο κάθε Γιακουμάτος δεν θα μπορεί να λέει «τι σχέση έχει να μιλάω εγώ με τον π… τον Μήτσο τον ηλεκτρολόγο». Θα του μιλάει, και θα τον ακούει και θα το βουλώνει. Για ποιο λόγο θα τους την πουν η κάθε κυράτσα ο κάθε κυράτσος; Θα σωπάσουν.!

σα τη Μάρω Κοντού στη κυρία Κοκοβίκου, αν δε παντρευτείς δε γίνεσαι Κυρία δηλαδή  :headbang:

πρέπει να είσαι νεαρός γκέυ, καλύτερα μίλα με κάνα πιο μεγάλο σε ηλικία γκέυ να σου πει ποιες μαλακίες να αποφεύγεις να λες  :idiot:
 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
16.466
Like
18
Πόντοι
166
ποιός είναι ο τζάμες;

Ο Τζέιμς ντε, που ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά, είχε γκόμενα με την οποία έκανε άλλο ένα, τον πήρε χαμπάρι η γυναίκα του, έφερε ένα μπρίκι στο κεφάλι της γκόμενας, αλλά δέχτηκε πίσω τον Τζέιμς, ο οποίος δεν μπορούσε να αποφασίσει ποια από τις δυο ήθελε, έτρεχε σαν τον βέγγο απ'τη μια στην άλλη και αυτές του γκρινιάζανε και τελικά τον παρατήσανε και οι δύο, αλλά η μεν γκόμενα του στέλνει πρόστυχα μηνύματα και η μεν γυναίκα του τον περιμένει να σταθεί στα πόδια του και να αποφασίσει να γυρίσει πίσω, στο μεταξύ κι αυτός ο τζέιμς τρέχει πίσω από ό,τι φοράει φούστα, και πάει Ταϊλάνδη να κάνει τα κόλπα του και να ξεσκάσει ο άνθρωπος.

Μα καλά, χαμπάρι δεν έχεις πάρει;
Τι Τόλμη και Γοητεία, τι Μιλάγκρος, τι Χουάνα η Παρθένα, εδώ παίζεται ΤΟ σίριαλ στο μπου  :boobies:
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
52
Πόντοι
366
δικαιώματα στη συμβίωση/γάμο διεκδικούν αν δεν κατάλαβες!!!

εσύ δε κατάλαβες, δες τη προηγούμενη παραθεση που υπογράμμισα  ;)

θέλει γάμο για ναχει "πρόσωπο" στη κοινωνία  :idiot:
 

Επισκέπτης
στην δημιουργια οικογενειας γενικοτερα χωρις την γελοια κατ εμε κοινωνικη κατακραυγη...

προφανως αν ειχε αντι για την μανα σου τον Βαγγο τον μαναβη να σου φτιαχνει τα κοτσιδακια πριν πας στο σχολειο και μετα να ξεπροβοδιζει και τον πατερα σου εξω για να παει στην δουλεια με ενα γλωσσοφιλο δεν θα σε ενοχλουσε και πολυ.

οτι θα εκανα αν εβλεπα τον πατερα μου να το κανει με γυναικα...

τι θα εκανες?




προσεξε τι θα απαντησεις γιατι ερχετε κραξιμο και μπινελικωμα
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom