Νέα

Τα απιστευτα της πατρας !!!!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
Τα 6 Π της Πάτρας

[size=14pt]Π[/size]ας

[size=14pt]Π[/size]ούστης

[size=14pt]Π[/size]ατρινός

[size=14pt]Π[/size]αλιάς

[size=14pt]Π[/size]ουτάνας

[size=14pt]Π[/size]αραγιός

Ξέρω, κλισέ, αλλά αυτά ξέρω από Πάτρα.

Και την Μαυροδάφνη Αχάια Κλάους.

Γεια.
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
Πας παις πουτσαράς πούστης πεογλύφτης πουτσογλέντης Πατρινός,

παλιάς πληρωμένης, πλέον? πεθαμένης, παλιο-πουτάνας παραγιός,

που πηδούσε πάντα παρά πρωκτώ πόρνες πολυτελείας παραλιακώς,

που παλιά πλήρωνε πολλούς παράδες προκαταβολικώς,

που πλάτσα-πλούτσα πλοία πλένει πλειοδοτώντας πίνακες Πικάσο,

πηδούσε πιγκουίνους που παίζανε παγοδρομίες,

που παρά πλαστικού πέους πρόβαλε πάντα προτού παλικαρίσια προσχωρήσει

παλινδρομικά,πάνω που πιλάφι πίστευε πως παίρνει,

παζάρευε πιάνοντας πέτσα πάσας πούτσας.
 

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Μηνύματα
3.794
Like
6
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny:

Τον ρωτάει ή κοπέλα: ποιός είσαι?.....και αυτός απαντά: Δον Φυστίκης....... :2funny: :2funny:

Ατυχήσαμε τύποι.......Στην Πάτρα προτιμούν τους Γερμανούς,όχι τους Ελληνες σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας στο βίντεο.... :S
 
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.639
Κριτικές
178
Like
39.108
Πόντοι
21.896


Κρεμάστηκε από τα κάγκελα του μπαλκονιού του τετάρτου ορόφου για να γλιτώσει από τα χέρια του μαινόμενου συζύγου της, μη μπορώντας να φανταστεί πως θα έφθανε στο σημείο να της τραβήξει το χέρι, για να πέσει στο κενό από ύψος 15 μέτρων. Το ευτύχημα είναι, ότι ο σύζυγός της δεν πρόλαβε να της τραβήξει και το άλλο χέρι, μετά από σωτήρια επέμβαση του γιου τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2010 στην Πάτρα με πρωταγωνιστή έναν 49χρονο Αλβανό, κρεοπώλη στο επάγγελμα και πατέρα τριών παιδιών, όπως αναφέρει η Γνώμη. Ο 49χρονος κάθισε, προχθές, στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, απειλή, φθορά ξένης περιουσίας και διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Πρωτόδικα, είχε κριθεί ένοχος από το ΜΟΔ Λευκάδας στις 16 Μαΐου 2011 και είχε καταδικαστεί σε ποινή 10 ετών καθείρξεως και επτά μηνών φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο ύψους 600 ευρώ. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο μείωσε την ποινή του κατά δύο χρόνια, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και του επέβαλε ποινή 8ετούς κάθειρξης.

Ο 49χρονος, ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει την γυναίκα του. Υποστήριξε ότι μετέβη στο σπίτι της κουνιάδας του, όπου έμεινε η σύζυγός του το τελευταίο 8μηνο μαζί με τις δύο κόρες τους, ενώ ο ίδιος ζούσε μόνος με τον γιο τους, προκειμένου να πάρει τις κόρες του πίσω, καθώς αντιδρούσε στην απόφαση της συζύγου του να εργαστεί σε μπαρ.

«Η γυναίκα μου είχε βγει στο μπαλκόνι και πήγε στον κάτω όροφο, δεν μπορούσα να την φτάσω με τα χέρια μου. Εάν την έφτανα θα την έπιανα από τα μαλλιά για να μην πέσει. Την αγαπούσα τη γυναίκα μου, αλλά δεν συμφωνούσα με την απόφασή της να πιάσει δουλειά σε μπαρ. Δεν ήθελα να την σκοτώσω. Έχω μετανιώσει γιατί μπήκα στη φυλακή. Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου», ανέφερε ο 49χρονος στην απολογία του.

Το κατηγορητήριο, πάντως, αναφέρει, ότι ο 49χρονος μετέβη στο σπίτι της κουνιάδας του όπου είχε καταφύγει η σύζυγός του μετά από έντονους καβγάδες και έφερε μαζί του μια πλαστική τσάντα μ’ ένα μαχαίρι με λάμα 15 εκατοστών και πέντε πλαστικά καπάκια, αποφασισμένος να σκοτώσει την σύζυγό του.

«Ανοίξτε μου, γιατί είστε τελειωμένες», φώναξε και άρχισε να χτυπά την πόρτα, την οποία έσπασε για να μπει μέσα εφόσον οι δύο αδελφές φοβόντουσαν και δεν του άνοιξαν, σπεύδοντας να κρυφτούν. Η μία πέρασε το διαχωριστικό και κατέφυγε στο μπαλκόνι του διπλανού διαμερίσματος και η άλλη προσπάθησε να κατέβει από τα κάγκελα στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου. Εάν δεν κρατιόταν από τις υδρορροές της πολυκατοικίας δεν θα είχε σωθεί, κατέθεσαν οι αυτόπτες μάρτυρες στο Δικαστήριο, καθώς θα έπεφτε από κενό ύψους 15 μέτρων από το έδαφος.


 
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.639
Κριτικές
178
Like
39.108
Πόντοι
21.896
Εφιαλτικές στιγμές έζησε το περασμένο Σάββατο γνωστή οικογένεια πατρινών όταν η 22χρονη κόρη της εντοπίστηκε...  τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγυιάς να περιφέρεται χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι της είχε συμβεί






Όλα ξεκίνησαν λίγες ώρες νωρίτερα, όταν η 22χρονη το βράδυ της Παρασκευής συμμετείχε σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικότατο μαγαζί στην καρδιά της Πάτρας, όπου μετέβη με την παρέα της για να διασκεδάσει.

Η βραδιά, σύμφωνα με μια εκδοχή, συνεχίστηκε σε κάποιο από τα σπίτια νεαρών που γνώρισε αυτή και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας της στο χώρο που διασκέδαζε, αλλά για το τι συνέβη από κει και μετά κανείς δεν μπορεί να δώσει πληροφορίες.

Τα ξημερώματα η κοπέλα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση να περπατάει στην περιοχή της Αγυιάς. Ειδοποιήθηκαν οι γονείς της οι οποίοι την παρέλαβαν και διαπίστωσαν πως είχε απώλεια μνήμης.
Μετά από λίγες ώρες την μετέφεραν στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου της περιοχής, όπου η κλινική εξέταση της 22χρονης δεν οδήγησε πουθενά, με τους γιατρούς να συστήνουν αιματολογικές εξετάσεις, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.

Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για ενδεχόμενη κατανάλωση μέσα στο αλκοόλ ουσίας, η οποία μειώνει τη δυνατότητα σκέψης και αντίδρασης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υπόνοιες, πως κάποιος ή κάποιοι έβαλαν μέσα στο ποτό της κοπέλας το αποκαλούμενο «σιρόπι του βιασμoύ» που έχει αυτή την ιδιότητα.

Οι γονείς της 22χρονης –πρόκειται για γνωστή οικογένεια που ζει σε πρώην καποδιστριακό Δήμο ο οποίος στις εκλογές του ’10 με τον Καλλικράτη εντάχθηκε στην Πάτρα- προκειμένου να αποφευχθεί ο θόρυβος, επέλεξαν να μην κάνουν καταγγελία στην αστυνομία.
Το "σιρόπι του βιασμoύ" θεωρείται πως ανήκει στα ναρκωτικά νέας γενιάς τα οποία μειώνουν τις αντιστάσεις και προκαλούν απώλεια μνήμης. Έχει κυκλοφορήσει στην αγορά παραισθησιογόνων ουσιών προκειμένου η eρωτική πράξη να καταστεί ευκολότερη καθώς το θύμα δεν αντιδρά ενώ στη συνέχεια δεν αποδεικνύεται πως υπήρξε βιaσμός.

Πρόκειται για νέες εξελιγμένες ουσίες σε υγρή μορφή οι οποίες προκαλούν απώλεια μνήμης, μείωση των αντιστάσεων και όχι μόνο διευκολύνουν το «έργο» των βιaστών, αλλά τους βοηθούν να γλιτώσουν και τη σύλληψη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν μέσω εργαστηριακών εξετάσεων επειδή αποβάλλονται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό.






 
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.639
Κριτικές
178
Like
39.108
Πόντοι
21.896
mia πολη μια κατηγορια μονης της :grin:
 
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.639
Κριτικές
178
Like
39.108
Πόντοι
21.896
Σάλος στην Πάτρα: 34χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά 12χρονη, μέσω Skype

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 34χρονος, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά, μέσω Skype, μία 12χρονη. Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία που έκανε στις Αρχές η μητέρα της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία ο 34χρονος μέσω τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, ζητούσε να ενεργοποιήσει την κάμερα του Skype και να προβεί σε άσεμνες πράξεις.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, στο πλαίσιο βουλεύματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, προέκυψε ότι κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού με τον οποίο επικοινωνούσε η ανήλικη, ήταν ο 34χρονος.


patra reloaded  :grin: :grin: :grin: :grin:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, σε οίκο ανοχής που λειτουργεί στην περιοχή του Γλαύκου της Πάτρας, όταν νεαρός άνδρας ο οποίος πήγε εκεί προκειμένου να καλύψει τις σεξουαλικές του ανάγκες όταν ζήτησε να δει την κοπέλα με την οποία θα …βρισκόταν, έκπληκτος είδε να παρουσιάζεται μπροστά του γυμνή η αδελφή του.

Σύμφωνα με το dete.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ομάδα τριών ατόμων από την Αθήνα, η οποία είχε μεταβεί στην Κυλλήνη για λογαριασμό εταιρείας η οποία έχει αναλάβει τη συντήρηση στους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες σκάλες πλοίων κατά την επιστροφή στην έδρα τους αποφάσισε να κάνουν στάση στην Πάτρα για λίγη …διασκέδαση.

Οι σκηνές που ακολούθησαν από το ξαφνικό τετ-α-τετ του αδελφού με την αδελφή του μέσα στον οίκο ανοχής δεν περιγράφονται καθώς ο άντρας μετά το αρχικό σοκ άρχισε να την κτυπά αλύπητα παρά τις προσπάθειες τόσο των φίλων του όσο και ανθρώπων του …σπιτιού να την προστατέψουν.

Όταν τελικά μπόρεσαν να αποσπάσουν από τα χέρια του την αιμόφυρτη κοπέλα, αυτή κλαίγοντας του αποκάλυψε, πως εδώ και μερικά χρόνια ασκεί το «αρχαιότερο επάγγελμα» στον κόσμο, καθώς λόγω κρίσης είχε μείνει χωρίς δουλειά και την έπνιγαν τα χρέη, επιρρίπτοντας ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε, τόσο στον ίδιο όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, τα οποία ποτέ δεν αναρωτήθηκαν πως τα φέρνει βόλτα.

 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16
Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, σε οίκο ανοχής που λειτουργεί στην περιοχή του Γλαύκου της Πάτρας, όταν νεαρός άνδρας ο οποίος πήγε εκεί προκειμένου να καλύψει τις σεξουαλικές του ανάγκες όταν ζήτησε να δει την κοπέλα με την οποία θα …βρισκόταν, έκπληκτος είδε να παρουσιάζεται μπροστά του γυμνή η αδελφή του.

Σύμφωνα με το dete.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ομάδα τριών ατόμων από την Αθήνα, η οποία είχε μεταβεί στην Κυλλήνη για λογαριασμό εταιρείας η οποία έχει αναλάβει τη συντήρηση στους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες σκάλες πλοίων κατά την επιστροφή στην έδρα τους αποφάσισε να κάνουν στάση στην Πάτρα για λίγη …διασκέδαση.

Οι σκηνές που ακολούθησαν από το ξαφνικό τετ-α-τετ του αδελφού με την αδελφή του μέσα στον οίκο ανοχής δεν περιγράφονται καθώς ο άντρας μετά το αρχικό σοκ άρχισε να την κτυπά αλύπητα παρά τις προσπάθειες τόσο των φίλων του όσο και ανθρώπων του …σπιτιού να την προστατέψουν.

Όταν τελικά μπόρεσαν να αποσπάσουν από τα χέρια του την αιμόφυρτη κοπέλα, αυτή κλαίγοντας του αποκάλυψε, πως εδώ και μερικά χρόνια ασκεί το «αρχαιότερο επάγγελμα» στον κόσμο, καθώς λόγω κρίσης είχε μείνει χωρίς δουλειά και την έπνιγαν τα χρέη, επιρρίπτοντας ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε, τόσο στον ίδιο όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, τα οποία ποτέ δεν αναρωτήθηκαν πως τα φέρνει βόλτα.



  Εγινα πουτάνα για να επιβιώσω βρε αδερφέ!!! Εσύ γιατί βαράς?


  :grin:
 
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.639
Κριτικές
178
Like
39.108
Πόντοι
21.896
μια και μοναδικη πατρα!!!
αληθεια τα δοδομα και γομορα βρισκονται στην πατρα!!!
και η νυχτα του αγιο=υ βαρθολομαιου εγινε στην πατρα???
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.796
Κριτικές
23
Like
85
Πόντοι
2.357
Αρχιζω να πιστευω οτι κατι θαχει το νερο..... :tooth:
 

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Μηνύματα
1.002
Like
0
Πόντοι
16
αυτη η Πατρα....


το «αρχαιότερο επάγγελμα» στον κόσμο

το «αρχαιότερο επάγγελμα» στον κόσμο  :think: :

a) κυνηγος, δολοφονος, πολεμιστης
b) αγροτης

ή μηπως

c) ιερεας, θρησκευτικος λειτουργος?



το c θα απαντουσα παντως.
 

kavalaris89

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Μηνύματα
31
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά σχετικά με την Πάτρα τα περισσότερα τα θεωρώ μούφα!
 
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.639
Κριτικές
178
Like
39.108
Πόντοι
21.896
Οι γείτονες μπορεί να μην κατάφεραν να κλείσουν μάτι από τις φωνές και τη δυνατή μουσική, όμως κάποιοι απαθανάτισαν σκηνές που είχαν δει μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες...
Ο κακός… χαμός έγινε σε πάρτι που διοργανώθηκε κοντά στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, με τους γείτονες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live sex στο μπαλκόνι της μονοκατοικίας!
Σύμφωνα με το dete.gr, το επίμαχο σπίτι είναι μισθωμένο από νεαρή, που αποφάσισε να διοργανώσει το πρώτο της πάρτι! Μέχρι τις 03.00 τα ξημερώματα όλα κυλούσαν ομαλά! Οι συμμετέχοντες διασκέδαζαν, έπιναν και χόρευαν, όμως κάποια στιγμή γείτονες που είχαν ενοχληθεί από τις φωνές των νεαρών και την ένταση της μουσικής βγήκαν στα μπαλκόνια τους και είδαν ένα ζευγαράκι να κάνει σεξ αψηφώντας το κρύο!
Ο άνδρας ήταν γύρω στα 20 και η κοπέλα λίγο μεγαλύτερή του. Και οι δύο ήταν μεθυσμένοι. Όπως έλεγαν γείτονες στην τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'' μετά την ερωτική συνεύρεση το ζευγάρι επέστρεψε στο πάρτι και συνέχισε να χορεύει. Το γλέντι που έγινε θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία κράτησε μέχρι το ξημέρωμα...


Που αλλού?Στην Πάτρα!!!



αμαν αυτη η πατρα!!!!!!!!!!!!!!!ολα σε αυτην τα φορτωνουν
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom