Νέα

Συνέπειες ρευματοκλοπής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sackatack2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.303
Πόντοι
8.006
ετσι για την κουβεντα εχεις αν εχεις ορεξη να σου πω για τον τυπο που εκανε ρευματοκλοπη οτι εχει και αλλες κυρωσεις απο αλλες μαλακιες που εκανε. αν γουσταρεις να κανουμε κουσκουσακι και δεν βαριεσαι πες μου.
Στις 3:15 μαλλον οχι ρε τύπε

Κι αυριο μερα ειναι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.248
Πόντοι
3.346
Στις 3:15 μαλλον οχι ρε τύπε

Κι αυριο μερα ειναι

οκ αλεξ  :hi:

θυμησε μου αυριο αν ειναι να σου πω λεπτομεριες που θα εχω και αρκετο χρονο νωρις το απογευμα.

ενδεικτικα να σου πω οτι τον τυπο τον πηγα στα δικαστηρια και εφαγε 10 μηνες φυλακη για το αδικημα φθορα ξενης ιδιοκτησιας. εκρεμοδικουν και αλλά ποινικα που εχω μαζι του, αλλά και αυτος με το κρατος.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Διαβασα οτι αθωωθηκαν καποιοι της Χρυσης Αυγης σε δικη που ειχαν για επεισοδιο σε λαικη αγορα. 2012 το συμβαν, 2019 το αποτελεσμα της δικης. Ε, τοτε εχουν δικιο οσοι μιλανε για προβλημα στη Δικαιοσυνη στην Ελλαδα. Αμα κανει 7 χρονια, μιλαμε για καθυστερημενη απονομη δικαιοσυνης.

Τυπε 7 χρονια γιατι κλωτσησαν εναν παγκο 5 ατομα ! ??? κανε λιγο υπομονη για 95 μερες ... σε 200 μερες θα ειναι πολλα περισσοτερα τα ατομα που ειτε θα ειναι πισω απ τα σιδερα ειτε σε κανα ξερονησι  :S :s&m_1:

ισοβιτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.170
Πόντοι
371
Κύριοι τα φώτα σας.

Συγγενικο μου πρόσωπο δέχθηκε επίσκεψη από ΔΕΔΗΕ και του ανακοίνωσαν ότι έχουν αποδεικτικά στοιχεία (φωτο) ότι διέπραξε ρευματοκλοπη στο παρελθόν αλλά στον καινούργιο έλεγχο που έκαναν δεν υφίσταται πλέον και του επιδωσαν έγραφα με την βεβαίωση αυτής.
Καλείτε τώρα να παρουσιαστεί στα γραφεία τους για να του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο.

Ξέρουμε τίποτα επί του θέματος;

μορτη η ρευματοκλοπη δεν αποδικνιετε με φωτογραφιες. Σφραγιζοντε τα ρολογια. Αυτο το παλια εκλεβες αλλα τωρα δεν κλεβεις δεν υπαρχει. Τον εχουνε τσακωσει απο την διαφορα καταναλωσης μαλον. Εχω νταλαβεριστει με εργολαβους της δεδηε και τα ξερω καλα . Με ενα γατονι δικηγορο τους μηνυεις κιολας μη μασησεις. Θα σε τραβηξουν αν υπογραψεις και το δεχτεις για αποζημιωση πρωτα και μετα ποινικο . Αν σε στριμοξουνε η εχεις λερωμενη φωλια κανεις διακανονισμο 36 δοσεις και πας στο ποινικο με τον διακανονισμο ζητοντας αναβολες μεχρις εξοφλησης

OP
OP
S

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
469
Πόντοι
301
δεν το ανεφερε ο νηματοθετης απλα εγω γνωριζω (απο ατομο που εκανε ρευματοκλοπη) οτι οταν η ΔΕΗ διαπιστωνει ρευματοκλοπη απο καποιον περαν του οτι επιβαλει προστιμο
κινει και διαδικασια δικαστικη διοτι προκειται για αδικημα ποινικο.

υπαρχει περιπτωση αθωωσης στο δικαστηριο αν π.χ. ο ρευματοκλευτης εχει αποδεκτει και πληρωσει το προστημο που θα του επιβαλει η ΔΕΗ.

αν κανω καπου λαθος διωρθωσε με.  :hi:

Το ύψος του προστίμου είναι κάτι πάνω από 2000€ και ναι θα κατατεθεί μυνηση στο οικείο ΑΤ

OP
OP
S

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
469
Πόντοι
301
μορτη η ρευματοκλοπη δεν αποδικνιετε με φωτογραφιες. Σφραγιζοντε τα ρολογια. Αυτο το παλια εκλεβες αλλα τωρα δεν κλεβεις δεν υπαρχει. Τον εχουνε τσακωσει απο την διαφορα καταναλωσης μαλον. Εχω νταλαβεριστει με εργολαβους της δεδηε και τα ξερω καλα . Με ενα γατονι δικηγορο τους μηνυεις κιολας μη μασησεις. Θα σε τραβηξουν αν υπογραψεις και το δεχτεις για αποζημιωση πρωτα και μετα ποινικο . Αν σε στριμοξουνε η εχεις λερωμενη φωλια κανεις διακανονισμο 36 δοσεις και πας στο ποινικο με τον διακανονισμο ζητοντας αναβολες μεχρις εξοφλησης

Τα ρολόγια ήτανε ασφράγιστα. Οι χελώνες τουλάχιστον.
Τον κάλεσαν και προφορικά του ανακοίνωσαν τα καθέκαστα και το ποσό βγήκε από την διαφορά στην κατανάλωση. Περιμένει χαρτί αλλά δεν έχει υπογράψει τίποτα ακόμα

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Τα μισά ρολόγια είναι χωρίς τις ασφαλειες τους ε και?

SOKSALPMFHSOI

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τα μισά ρολόγια είναι χωρίς τις ασφαλειες τους ε και?

συγνώμη και μένα το ρολόι μου είναι χωρίς ασφάλεια γιατι την βγαλανε οι ΔΕΗτζήδες πριν δεκα χρόνια όταν είχα πρόβλημα με την παροχή μου να δουνε τι φταέι και μετα δεν αντικατέστησαν την σφραγίδα. Ο λογαριασμος πληρωνεται κανονικωτατα. Υπάρχει περίπτωση μια μερα να μου ζητήσουν τα ρεστα γιατι το ρολόι δεν έχει πάνω του την μολυβδοσφραγίδα περασμένη?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.936
Πόντοι
9.931
  • Λύπη
Αντιδράσεις: Y13

Stories

Νέο!