Νέα

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Fansadox
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Μηνύματα
5.715
Κριτικές
19
Like
6.927
Πόντοι
2.646
Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ...ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!


    Mε "διαβατήριό" του τον αντιφασισμό του, αυτόκλητος διώκτης των Αξιωματικών της 21ης Απριλίου και με την ευφυέστατη κίνηση του γάμου του με την Ζωή Λάσκαρη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατάφερε να αναρριχηθεί στη νομενκλατούρα της αντιπολιτεύσεως ως μέγας κοινωνικός παράγων της δημοκρατίας καθιστέμενος "εξαπτέρυγο" του συστήματος το οποίο από το 1974 και μέχρι σήμερα αποδομεί την Ελλάδα!


    Διατηρώντας άριστες σχέσεις με την συμμορία των μεταπολιτευτικών-μεταποληστευτικών εξουσιαστών ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατέληξε να συλληφθεί ως μεγαλομαφιόζος αφού επί δεκαετίες μεσουρανούσε, όπως και πολλά λαμόγια, ως περίβλεπτη "περσόνα γκράτα" μιας αντιφασιστικής κοινωνίας η οποία, σχεδόν, τον είχε αγιοποιήσει μέχρι που σήμερα, συλλαμβάνεται με χειροπέδες ως μέλος συμμορίας!


    Όταν το 1975, στην Ιταλία  συνελήφθη ο (τότε) φυγάς Συνταγματάρχης Ασλανίδης προσπαθώντας να διαφύγει από την εγκληματική συμμορία του Καραμανλή η τελευταία έσπευσε να συλλάβει στην Αθήνα κλιμάκιο Ιταλών αγωνιστών του "Ordine Nuovo" (Elio Massagrande κλπ) το οποίο παρέμενε από χρόνια στην Ελλάδα προκειμένου να διαφύγει από την μασονοκρατούμενη ιταλική "δικαιοσύνη" με βάση τον νόμο περί αναβιώσεως της Φασιστικής Ιδεολογίας!


    Τότε οι αγωνιστές Ιταλοί υπό την καθοδήγηση και υποστήριξη ενός νεαρού Έλληνος (του υπογράφοντος) είχαν ιδρύσει στην Ελλάδα εταιρεία με εμπορική δραστηριότητα ώστε να υπάρχουν έσοδα τα οποία προορίζονταν για την επιβίωση Ιταλών διωκομένων αγωνιστών και των οικογενειών τους. Η εταιρεία ήταν η "ΝΟΣΤΟΣ Ε.Π.Ε." με έδρα στην οδό Μητροπόλεως 12 και με θυγατρική επιχείρηση το εστιατόριο "RISTORANTE VERONA" (Κόδρου 3, Πλάκα). Η εταιρεία αυτή λειτούργησε νομιμότατα και με επιτυχία, ώσπου ο εντολοδόχος της CIA Καραμανλής θεώρησε ότι θα μπορούσε να ανταλλάξει τους Ιταλούς αγωνιστές που βρίσκονταν στην Αθήνα με τον Συνταγματάρχη Ασλανίδη που είχε συλληφθεί στην Ιταλία.


    Έτσι, ο αδίστακτος μητραλοίας Καραμανλής διέταξε την σύλληψη των Ιταλών και ξεκίνησε η νομιμοφανής δικαστική διαδικασία για την έκδοση των Ιταλών αγωνιστών στην Ιταλία με τον υπογράφοντα, λόγωτηςσυγγενείας του με την Ζωή Λάσκαρη να αποτείνεται στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο προκειμένου να αναλάβει ως δικηγόρος, επ΄ αμοιβή, ρόλο υπερασπιστή  των Ιταλών αγωνιστών και ο αριβίστας Αλέξνδρος Λυκουρέζος ...αρνήθηκε με το αιτιολογικό ότι για λόγους ιδεολογικούς δεν θα μπορούσε να αναλαάβει την υπεράσπιση Φασιστών ακόμη και εάν είναι ...αθώοι!


    Αυτή η "ηθική" του Αλεξάνδρου Λυκουρέζου από ...τότε και ευτυχώς που οι Ιταλοί αγωνιστές του Ordine Nuovo, αν και εκδόθηκαν στην Ιταλία, αθωώθηκαν πανηγυρικά και χωρίς την βοήθεια του σημερινού συλληφθέντος ως ...μαφιόζου.


    Σήμερα, υπερήφανος για την απόδοση του χαρακτηρισμού του "Φασίστα" από την αντιφασιστική κοινωνία των ηλιθίων, παρατηρώ με ηθικήν ικανοποίηση τους αντιφασίστες να αποδεικνύονται ΜΑΦΙΟΖΟΙ και, δικαιωμένος από τις εξελίξεις του άτεγκτου χρόνου, αν και πολιτικώς καταδιωγμένος επί δωδεκαετία στα κάτεργα της διεφθαρμένης δημοκρατίας από τους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ αντιφασίστες επιμένω στην ευθεία γραμμή της πλατωνικής Βιοθεωρίας μου  συνιστώντας σε όλους τουςομοδόξους να μη κάνουν ούτε ένα χιλιοστό "πίσω" διότι η συμμορία των απανταχού μαφιόζων αντιφασιστών, νομοτελειακώς, θα αποκαλυφθεί και θα αυτοαφανισθεί!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
Τι πινεις παιδι μου / Θα σε πειαξει στο συκωτι
 

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
2.553
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

  • LYKOUR.jpg
    LYKOUR.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 16

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
2.553
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

  • PFAS51028458_2113490372052235_2148966940725477376_n.jpg
    PFAS51028458_2113490372052235_2148966940725477376_n.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 16

noMister

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Μηνύματα
44
Like
18
Πόντοι
0
δεξιος ο Λυκουρεζος βαλτον μεσα. Η χουντα μπροστα τους ηταν παιδακια με κουβαδακια...
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.730
Πόντοι
1.306
δεξιος ο Λυκουρεζος βαλτον μεσα. Η χουντα μπροστα τους ηταν παιδακια με κουβαδακια...

Οι πιο βρωμιαρηδες μετα το τσυριζα πλασαρονταν τοσα χρονια σαν αρχαγγελοι της καθαρσης και παραμυθιαζαν το ποπολο με τις αρχες της δεξιας

Πατριδα θρησκεια οικογενεια

Ουστ
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αρα και επισημα η νουδου ειναι εγληματικη οργανωση
αν εκτελουσε καθηκοντα υπουργου ναι θα ηταν ή σχετικα με το κομμα της νδ ναι θα ηταν.

οπως εγκληματα εκαναν τσοβολας, τσοχατζοπουλος και σια ως υπουργοι του ΠΑΣΟΚ
 

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
2.553
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι μαρτυρίες και ο κοριός της ΕΛΑΣ που οδήγησαν στη σύλληψη.
Το κουβάρι των αποκαλύψεων, των καταθέσεων και των συνομιλιών που κατέγραψε το βαλιτσάκι της ΕΛΑΣ. Ο ρόλος του Αλ. Λυκουρέζου, τα 2 εκατ. που ζητήθηκαν από τον Ζαφειρόπουλο και όσα έχει υποστηρίξει ο Αρ. Φλώρος.
Αντωνία Ξυνού, news247, 18 Απριλίου 2019 20:51


Μία σειρά από στοιχεία και καταθέσεις φαίνεται πως οδήγησαν τον εφέτη ειδικό ανακριτή Ευτ. Νικόπουλο, στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τους δύο δικηγόρους, Αλέξ. Λυκουρέζο και Θ. Παναγόπουλο.

Ο δικαστικός λειτουργός που χειρίζεται τη δικογραφία για τη «μαφία των φυλακών», εδώ και καιρό έχει στη διάθεσή του ενδείξεις αρκετές για να φέρουν ενώπιον του τους δύο δικηγόρους, τα ονόματα των οποίων εμπλέκονται τόσο στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου, που έχει προφυλακιστεί και εκείνος για την "μαφία των φυλακών" μετά από ένταλμα σύλληψης, όσο και στη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου.

Οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θόδωρος Παναγόπουλος, που εκπροσωπούσαν τον δικηγόρο Αντωνόπουλο, έχουν κατονομαστεί από τον Αριστείδη Φλώρο, ο οποίος καταθέτοντας στη δίκη για τη δολοφονία του συνηγόρου του, Μιχ. Ζαφειρόπουλου, αλλά και ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή, έχει καταγγείλλει ότι εμπλέκονται στον εκβιασμό που του έγινε.

Συγκεκριμένα ο Αρ. Φλώρος έχει αναφέρει ότι του ζητήθηκαν χρήματα, προκειμένου ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος να ανακαλέσει τις καταθέσεις του, σύμφωνα με τις οποίες θεωρούσε τον Αρ. Φλώρο ως ηθικό αυτουργό της απόπειρας δολοφονίας που έγινε σε βάρος του, το Νοέμβριο του 2014, έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.

Μεταξύ άλλων, ο Αρ. Φλώρος έχει καταθέσει ότι ο Μιχ. Ζαφειροπουλος είχε σειρά συναντήσεων με τους δύο δικηγόρους (Λυκουρέζο-Παναγόπουλο). «Στην πρώτη τους συνάντηση, που έγινε κάπου μέσα στον Ιούνιο, ο Αντωνόπουλος είπε στον Ζαφειρόπουλο ότι από τότε και στο εξής, για όσα έχουν να κάνουν με την υπόθεσή του θα μιλάει απευθείας με τους δικηγόρους του Λ.Α. και του Π.Θ. Ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις του Μιχάλη με τον Λ.Α. και τον Π.Θ.

Στην επόμενη από αυτή τη συνάντηση που μόλις σας περιέγραψα, ο Λ.Α. είπε χαρακτηριστικά στον Μιχάλη, όπως μου τα μετέφερε ο Μιχάλης, «ο Αντωνόπουλος δεν θέλει να καταδικαστεί ο Φλώρος. Πες του να δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ και εμείς θα αποσύρουμε τις κατηγορίες και θα φροντίσουμε οι Αλβανοί να υποχωρήσουν». Ο Μιχάλης μου το μετέφερε αυτό και πραγματικά έμεινα άναυδος. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δικηγόροι τέτοιου βεληνεκούς και αναγνωρισιμότητας θα είχαν τέτοιους ανήθικους τρόπους συναλλαγής. Ο Μιχάλης είχε εκπλαγεί και αυτός με την πρόδηλη αυτή δήλωση.
Εγώ του πρότεινα να τους μαγνητοφωνήσει με νόμιμο τρόπο στην επόμενή τους συνάντηση, όμως εκείνος μου είπε πως κάτι τέτοιο θα εξέθετε τον ίδιο στον δικηγορικό κόσμο και δεν το ήθελε. Καταλαβαίνοντας τον προβληματισμό του και γνωρίζοντας το επαγγελματικό κύρος των δύο αυτών δικηγόρων, δεν πίεσα περισσότερο τον Μιχάλη» περιγράφει χαρακτηριστικά.

Τα λεγόμενά του έχουν επιβεβαιώσει και άλλοι μάρτυρες, όπως ο εκ των δικηγόρους του Ηλ. Αναγνωστόπουλος, ο οποίος καταθέτοντας, έχει αναφερθεί σε συνομιλία του με το Μιχ. Ζαφειρόπουλο για τις επίμαχες συναντήσεις: «Με πήρε (σ.σ. Ο Μιχ. Ζαφειρόπουλος) την επόμενη ημέρα και μου είπε ότι κάναμε μια συζήτηση που δεν έβγαλε πουθενά. Μου είπε ότι τα χρήματα που ζητούνται είναι παράλογα. Του λέω 200-300 χιλιάδες; Μου λέει μιλάμε για πολλά! Του λέω 1 εκ; Και μου λέει βάλε. Του λέω 2; Μου λέει καλά είσαι! Μου είπε ότι τα ζήτησε ο Λυκουρέζος παρουσία του Θ.Παναγοπουλου ο οποίος δε μίλησε».

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο οι καταθέσεις που οδήγησαν στο «δέσιμο» των στοιχείων. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ, όπου το όνομα του ποινικολόγου αναφέρεται αρκετές φορές. Πρόκειται κυρίως για συνομιλίες του προφυλακισμένου δικηγόρου Γ. Αντωνοπουλου με το φερόμενο ως εγκέφαλο της αποκαλούμενης «μαφίας των φυλακών». Από τα όσα έχουν καταγραφεί, φαίνεται πως ορισμένοι από τους Αλβανούς κρατούμενους συχνά ζητούσαν χάρες από το γνωστό ποινικολόγο.
 

Συνημμένα

  • LILIKAlikourezosnew1.jpg
    LILIKAlikourezosnew1.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 14

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
62.099
Like
21.113
Πόντοι
5.506
αν εκτελουσε καθηκοντα υπουργου ναι θα ηταν ή σχετικα με το κομμα της νδ ναι θα ηταν.

οπως εγκληματα εκαναν τσοβολας, τσοχατζοπουλος και σια ως υπουργοι του ΠΑΣΟΚ



Ρε τύπε, έχει φύγει από τη νδ από το 2005, εδώ και 14 χρόνια, τι ψάχνεις να βρεις....
 

noMister

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Μηνύματα
44
Like
18
Πόντοι
0
Οι πιο βρωμιαρηδες μετα το τσυριζα πλασαρονταν τοσα χρονια σαν αρχαγγελοι της καθαρσης και παραμυθιαζαν το ποπολο με τις αρχες της δεξιας

Πατριδα θρησκεια οικογενεια

Ουστ

δεν στιριζω καμια χουντα εγω φιλε.
αν εχεις χρονο ομως βαλε ομιλιες διαγγελματα ΤΣΙΠΡΑ κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στου youtube. Θα δεις οτι μοιαζουν.... πολυ....
 

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.310
Κριτικές
3
Like
1.152
Πόντοι
216
Αμα μπλεξεις με τα πιτουρα θα σε φαν οι κοτες.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τύπε, έχει φύγει από τη νδ από το 2005, εδώ και 14 χρόνια, τι ψάχνεις να βρεις....
δηλάδη πριν το 2005 ηταν αμεμπτος και ηθικος και μετα αλλαξε χαρακτηρα?

δεν εχει να κανει με αυτο.

και ενας χουλιγκαν μπορει να ειναι οτιδηποτε κομμα, δεν φταιει το κομμα του για αυτο.

οταν οι δρασεις του εχουν σχεση ομως με το κομμα, πχ χςειρισμοι που κανει ως πολιτικος , ως υπουργος, τοτε ναι τα εγκληματα και οι απατες του τσοβολα, του τσοχατζοπουλου και αλλων που δυστυχως δεν καταδικαστηκαν τοτε βαρυνουν το κομμα ως αργανωση.

βεβαια το να ανοιξεις κουβεντα με τον τζωννυ δεν εχει νοημα, ειναι η ζωντανη αποδειξη γιατι η δημοκρατια ενω θεωρητικα ειναι το πιο δικαιο πολιτευμα, πρακτικα αποτυγχανει πιο συχνα.
 

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
6.000
Κριτικές
47
Like
6.239
Πόντοι
11.445
δηλάδη πριν το 2005 ηταν αμεμπτος και ηθικος και μετα αλλαξε χαρακτηρα?

δεν εχει να κανει με αυτο.

και ενας χουλιγκαν μπορει να ειναι οτιδηποτε κομμα, δεν φταιει το κομμα του για αυτο.

οταν οι δρασεις του εχουν σχεση ομως με το κομμα, πχ χςειρισμοι που κανει ως πολιτικος , ως υπουργος, τοτε ναι τα εγκληματα και οι απατες του τσοβολα, του τσοχατζοπουλου και αλλων που δυστυχως δεν καταδικαστηκαν τοτε βαρυνουν το κομμα ως αργανωση.

βεβαια το να ανοιξεις κουβεντα με τον τζωννυ δεν εχει νοημα, ειναι η ζωντανη αποδειξη γιατι η δημοκρατια ενω θεωρητικα ειναι το πιο δικαιο πολιτευμα, πρακτικα αποτυγχανει πιο συχνα.

ο Λυκουρεζος για καποιο λογο χρεοκοπησε πριν λιγα χρονια , του βγαλανε σε πλειστηριασμο θυμαμαι καποια σπιτια . Νομιζω ο γερος τα εχασε απο τοτε και ισως πηγε να ρεφαρει με καποια γερη μπαζα απο τα κλεμμενα του Φλωρου ....
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
62.099
Like
21.113
Πόντοι
5.506
δηλάδη πριν το 2005 ηταν αμεμπτος και ηθικος και μετα αλλαξε χαρακτηρα?

δεν εχει να κανει με αυτο.

και ενας χουλιγκαν μπορει να ειναι οτιδηποτε κομμα, δεν φταιει το κομμα του για αυτο.

οταν οι δρασεις του εχουν σχεση ομως με το κομμα, πχ χςειρισμοι που κανει ως πολιτικος , ως υπουργος, τοτε ναι τα εγκληματα και οι απατες του τσοβολα, του τσοχατζοπουλου και αλλων που δυστυχως δεν καταδικαστηκαν τοτε βαρυνουν το κομμα ως αργανωση.

βεβαια το να ανοιξεις κουβεντα με τον τζωννυ δεν εχει νοημα, ειναι η ζωντανη αποδειξη γιατι η δημοκρατια ενω θεωρητικα ειναι το πιο δικαιο πολιτευμα, πρακτικα αποτυγχανει πιο συχνα.


Δεν ξέρω τον χαρακτήρα του τύπε, αν και γνωρίζω προσωπικά οτι είναι εξαίρετος στην επιστήμη του και δεινός ρήτορας, απλά απαντούσα στο συγκεκριμένο ποστ παρακάτω.

αρα και επισημα η νουδου ειναι εγληματικη οργανωση


Εντάξει, είναι γνωστό πόσο τιτανοτεράστιος μάλαξ είναι ο τσώνυς θα μου πεις.
 

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
6.000
Κριτικές
47
Like
6.239
Πόντοι
11.445
αρα και επισημα η νουδου ειναι εγληματικη οργανωση

ο εισαγγελεας του Συριζα λεει οτι ο Τσουκατος τα πηρε τα φραγκα αλλα δεν τα εκλαψε ηταν απλο λαδωμα χωρις επιβαρυνση του δημοσιου ... :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom