Οι μισοί νεολαίοι καθώς και όλοι οι πολιτικοί "καιν" υγραέριο...δεν είναι κάτι μεμπτό αυτόΚάπου πήρε το αυτί μου πως ο πρώην αστυνομικος-αστερι του τικ τοκ τελικά ήταν και πισωκινητος και τον κανόνιζε ο άλλος νεαρός που συνέλαβαν που πέταξε τις σκόνες από το παράθυρο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνέλαβαν γνωστό Τικ Τοκερ πρώην αστυνομικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 139
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.022
- Πόντοι
- 7.046
Αυτό το έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια: άνδρες με πολύ προσεγμένο βάρος και γυμνασμένο σώμα, είναι ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΠΤΟΙ για γκαιησμο.
Αν δε στα παραπάνω προστεθεί και έντονο χαζογελακι με το παραμικρό, χωρίς ιδιαίτερο λόγο δηλαδή, μαζί με πολυλογία και αποτρίχωση στήθους - ποδιών, 100% πουστης.
Αν δε στα παραπάνω προστεθεί και έντονο χαζογελακι με το παραμικρό, χωρίς ιδιαίτερο λόγο δηλαδή, μαζί με πολυλογία και αποτρίχωση στήθους - ποδιών, 100% πουστης.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.582
- Πόντοι
- 10.656
καλα ειναι προφανες οτι οι γκει συμπεριφερονται κατα κανονα ως μετροσεξουαλ (εξ ορισμου μετροσεξουαλ αλλωστε ειναι ο ετεροφυλοφιλος που ειναι προσεγμενος σαν γυναικα ή σαν γκει), αλλα ας μην υπερβαλουμε. Δηλαδη οποιος δεν ειναι τριχωτος με μπυροκοιλι ειναι πουστης;Αυτό το έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια: άνδρες με πολύ προσεγμένο βάρος και γυμνασμένο σώμα, είναι ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΠΤΟΙ για γκαιησμο.

Στο θεμα μας, ο μπατσος τικτοκερ , παροτι δεν πουστοφερνε ιδιαιτερα, φημες λενε οτι οταν πηγε στην τανζανια δεν ταισε μονο μικρα παιδακια αλλα και κατι κροκοδειλους

takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 2.210
- Πόντοι
- 446
Ξέρω εγώ, αρκετούς μάλιστα, όχι έναν! Έχω μάλιστα αρκετούς συγγενείς! Πες μου τώρα για τα μπόνους που έχουν για αγορά διαμερίσματος ή στην κατανάλωση οι στρατιωτικοί που γράφεις, γιατί δεν ισχύει. Που το άκουσες εγώ πρώτη φορά το ακούω!Ναι το ξερω αυτό το σαιτ. Πες με τώρα πόσους δημόσιους υπαλλήλους ξέρεις πρωτοδιόριστους στη ΔΕΗ, στον ΟΤΕ, στο στρατό που δεν είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου και παίρνουν μόνο 700 ευρώ. Χώρια τα μπόνους που έχουν για αγορά διαμερίσματος ή στην κατανάλωση οι στρατιωτικοί. Εγώ δεν ξέρω κανένα. Πάμε τώρα στον ιδιωτικό τομέα που εκτός από τα λέφτα, παίζει και το άγχος ότι αυριο μπορεί να μην έχεις τη δουλειά σου. Θες να συγκρίνουμε εισοδήματα και συνθήκες εργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα?
Ρε φίλε,είμαι ένας πολύ ομιλητικός τύπος...αλλά την ακατάπαυστη πολυλογία δεν την παλεύω...Αυτό το έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια: άνδρες με πολύ προσεγμένο βάρος και γυμνασμένο σώμα, είναι ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΠΤΟΙ για γκαιησμο.
Πως καταφέρνουν να βγαίνουν σε live και να μιλάνε όλη την ώρα !
fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 81
Δηλαδή στο δημόσιο δεν υπάρχει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων που αγοράζεις διαμέρισμα και μάλιστα άτοκο? Στο στρατό δεν υπάρχουν κατοικίες για στρατιωτικούς και σουπερ μαρκετ για στρατιωτικούς που είναι πιο φθήνα? Πρώτη φορά τα ακούς αυτά?Ξέρω εγώ, αρκετούς μάλιστα, όχι έναν! Έχω μάλιστα αρκετούς συγγενείς! Πες μου τώρα για τα μπόνους που έχουν για αγορά διαμερίσματος ή στην κατανάλωση οι στρατιωτικοί που γράφεις, γιατί δεν ισχύει. Που το άκουσες εγώ πρώτη φορά το ακούω!
fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 81
Ξέχασα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σε ποια δουλειά που διορίζεσαι ως δημοσίου δικαίου παίρνεις πρώτο μισθό 700? Είπες ότι ξέρεις πόλλους, για αυτό ρωτάωΞέρω εγώ, αρκετούς μάλιστα, όχι έναν! Έχω μάλιστα αρκετούς συγγενείς! Πες μου τώρα για τα μπόνους που έχουν για αγορά διαμερίσματος ή στην κατανάλωση οι στρατιωτικοί που γράφεις, γιατί δεν ισχύει. Που το άκουσες εγώ πρώτη φορά το ακούω!
fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 81
Ώπα, αυτό δεν το ξέρω. Ύποπτο. Θέλω να πιστεύω ότι είχε άγνοια.Και μόνο που έκανε βίντεο με Βιλανάκη και σία, είναι αρκετό...
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.682
- Πόντοι
- 2.636
ναι και?Δηλαδή στο δημόσιο δεν υπάρχει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων που αγοράζεις διαμέρισμα και μάλιστα άτοκο? Στο στρατό δεν υπάρχουν κατοικίες για στρατιωτικούς και σουπερ μαρκετ για στρατιωτικούς που είναι πιο φθήνα? Πρώτη φορά τα ακούς αυτά?
με τα 1000 ευρω μετα απο 15 χρονια υπηρεσιας χωρις δωρα τρομερο προνομιο ε?
οκ τραβα στα σοα/σομυ και καθε 3 χρονια πληρωνε τα λεφτα των ενοικιων σε μετακομισεις... τα πρατηρια ειναι και για πολιτες και αξιζει μονο για σαλαμοκασερα...
τωρα αν ειναι το ινδαλμα σου να πηγαινεις στα ΚΑΥ για να πινεις καφε με 2 ευρω και παγωτο με αλλα 2 παρεα με ολους τους αλλους μιζερους φραγκοκιλλερ οκ... μη ξεχασεις μονο το κλειδι και σου μεινει κλειδωμενη η ξαπλωστρα με την ομπρελα
fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 81
Για να μην το κουράζουμαι, ναι, θα ήθελα να έχω σταθερό μισθό και αυτά που είπες. Αν εσύ δεν τα θες, ευγε.ναι και?
με τα 1000 ευρω μετα απο 15 χρονια υπηρεσιας χωρις δωρα τρομερο προνομιο ε?
οκ τραβα στα σοα/σομυ και καθε 3 χρονια πληρωνε τα λεφτα των ενοικιων σε μετακομισεις... τα πρατηρια ειναι και για πολιτες και αξιζει μονο για σαλαμοκασερα...
τωρα αν ειναι το ινδαλμα σου να πηγαινεις στα ΚΑΥ για να πινεις καφε με 2 ευρω και παγωτο με αλλα 2 παρεα με ολους τους αλλους μιζερους φραγκοκιλλερ οκ... μη ξεχασεις μονο το κλειδι και σου μεινει κλειδωμενη η ξαπλωστρα με την ομπρελα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.206
- Πόντοι
- 12.756
που εισαι εσυ αυτιστικε φιλε μου;νομιζω το παρακαταθηκων δεν χορηγει δανεια εδω και καμια 10αρια χρονια....πανε αυτα...![]()
εχεις καιρο να μας ΣΠΑΣΕΙΣ τα αρχιδια στο νημα μας

takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 2.210
- Πόντοι
- 446
Και συνήθως είσαι μακρυά από τον τόπο σου, άρα έξτρα έξοδα συν ταξίδια για να πας στον τόπο σου κλπ.Ξέχασα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σε ποια δουλειά που διορίζεσαι ως δημοσίου δικαίου παίρνεις πρώτο μισθό 700? Είπες ότι ξέρεις πόλλους, για αυτό ρωτάω
Επίσης ο βασικός είναι πολύ πιο κάτω, στα 700 είναι με το επίδομα Ιδιαιτέρων συνθηκών (για τις στολές δλδ, τις υπηρεσίες που σε κρατάει μέσα κλπ.
fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 81
Για ποια δουλειά μιλάμε?Και συνήθως είσαι μακρυά από τον τόπο σου, άρα έξτρα έξοδα συν ταξίδια για να πας στον τόπο σου κλπ.
Επίσης ο βασικός είναι πολύ πιο κάτω, στα 700 είναι με το επίδομα Ιδιαιτέρων συνθηκών (για τις στολές δλδ, τις υπηρεσίες που σε κρατάει μέσα κλπ.
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 2.210
- Πόντοι
- 446
Το παρακαταθηκών έχει καταργηθεί χρόνια τώρα, που ζεις!Δηλαδή στο δημόσιο δεν υπάρχει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων που αγοράζεις διαμέρισμα και μάλιστα άτοκο? Στο στρατό δεν υπάρχουν κατοικίες για στρατιωτικούς και σουπερ μαρκετ για στρατιωτικούς που είναι πιο φθήνα? Πρώτη φορά τα ακούς αυτά?
Τα σουπερ μαρκετ είναι ελάχιστα, δλδ έχει ένα στο Χαιδάρι. Αν ο άλλος μένει Γλυφάδα είναι δώρο άδωρο.
Τα οικήματα είναι λίγα και για δύο χρόνια, εκτός αν είσαι πολύτεκνος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για στρατιωτικούς δεν μίλαγες?Για ποια δουλειά μιλάμε?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.329
- Πόντοι
- 5.006
καλα που μου το θυμησες....που εισαι εσυ αυτιστικε φιλε μου;
εχεις καιρο να μας ΣΠΑΣΕΙΣ τα αρχιδια στο νημα μας![]()
fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 81
Να σε πω που ζω. Ζω σε μια κοινωνία που που κατάργησε το παρακαταθηκών το 2014, μέχρι τότε αγοράσαν διαμέρισματα και σήμερα τα έχουν airbnb και ακριβαίνουν τα ενοίκια. Ζω σε μια χώρα που αντί να κάνει επενδύσεις στην ακριτκή Ελλάδα, τους βάζει στο στρατό (πολλούς με μέσο εξαγορασμένο) και βλέπεις άτομα που είναι μηδεν και ζουν αξιοπρεπέστατα και το παίζουν και γαμπροί. Εσύ αν ζεις σε άλλη χώρα, πάω πασο. Μάλλον ζεις σε κάποια σοβαρή χώρα που ο καραβανάς πάει στη μέση ανατολή ή αφρική και πολεμάει. Δεν βάζει μέσο να πάει στο Κόσσοβα να δίνει πρωτείνες σε αμερικάνους πεζοναύτες στο γυμναστήριο.Το παρακαταθηκών έχει καταργηθεί χρόνια τώρα, που ζεις!
Τα σουπερ μαρκετ είναι ελάχιστα, δλδ έχει ένα στο Χαιδάρι. Αν ο άλλος μένει Γλυφάδα είναι δώρο άδωρο.
Τα οικήματα είναι λίγα και για δύο χρόνια, εκτός αν είσαι πολύτεκνος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για στρατιωτικούς δεν μίλαγες?
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.605
- Πόντοι
- 9.931
Μπατσος και ειχε άγνοια ρε τυπε;; Πλακα κανεις;Ώπα, αυτό δεν το ξέρω. Ύποπτο. Θέλω να πιστεύω ότι είχε άγνοια.
fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 81
Τι να πω. Τον είχα συμπάθησει τον τύπο.Μπατσος και ειχε άγνοια ρε τυπε;; Πλακα κανεις;