Νέα

Συνέλαβαν γνωστό Τικ Τοκερ πρώην αστυνομικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.410
Πόντοι
3.786
Κάπου πήρε το αυτί μου πως ο πρώην αστυνομικος-αστερι του τικ τοκ τελικά ήταν και πισωκινητος και τον κανόνιζε ο άλλος νεαρός που συνέλαβαν που πέταξε τις σκόνες από το παράθυρο
Οι μισοί νεολαίοι καθώς και όλοι οι πολιτικοί "καιν" υγραέριο...δεν είναι κάτι μεμπτό αυτό

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.022
Πόντοι
7.046
Αυτό το έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια: άνδρες με πολύ προσεγμένο βάρος και γυμνασμένο σώμα, είναι ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΠΤΟΙ για γκαιησμο.

Αν δε στα παραπάνω προστεθεί και έντονο χαζογελακι με το παραμικρό, χωρίς ιδιαίτερο λόγο δηλαδή, μαζί με πολυλογία και αποτρίχωση στήθους - ποδιών, 100% πουστης.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.582
Πόντοι
10.656
Αυτό το έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια: άνδρες με πολύ προσεγμένο βάρος και γυμνασμένο σώμα, είναι ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΠΤΟΙ για γκαιησμο.
Αν δε στα παραπάνω προστεθεί και έντονο χαζογελακι με το παραμικρό, χωρίς ιδιαίτερο λόγο δηλαδή, μαζί με πολυλογία και αποτρίχωση στήθους - ποδιών, 100% πουστης.
καλα ειναι προφανες οτι οι γκει συμπεριφερονται κατα κανονα ως μετροσεξουαλ (εξ ορισμου μετροσεξουαλ αλλωστε ειναι ο ετεροφυλοφιλος που ειναι προσεγμενος σαν γυναικα ή σαν γκει), αλλα ας μην υπερβαλουμε. Δηλαδη οποιος δεν ειναι τριχωτος με μπυροκοιλι ειναι πουστης; :confused: Αλλαζουν οι εποχες. Στα 80ς-90ς οποιος αντρας εβαζε τζελ στο μαλλι ή φοραγε σκισμενα παντελονια (της μοδας), οι προηγουμενες γενιες τους εβλεπαν σαν κουνιστους. Ετσι και τωρα, το γυμναστηριο, τα τατου, το ξυρισμα, ενω ειναι μοδα (η οποια λογω των σοσιαλ εχει εισβαλει στην ζωη μας πολυ πιο επιθετικα αποτι στα 90ς), οι λιγο παλαιοτεροι θα το βλεπουν σαν ντιγκινταγκισμο... Περισσοτερο χασμα γενεων ειναι :coffee:

Στο θεμα μας, ο μπατσος τικτοκερ , παροτι δεν πουστοφερνε ιδιαιτερα, φημες λενε οτι οταν πηγε στην τανζανια δεν ταισε μονο μικρα παιδακια αλλα και κατι κροκοδειλους :coffee::coffee:
1754849639181.png

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
2.210
Πόντοι
446
Ναι το ξερω αυτό το σαιτ. Πες με τώρα πόσους δημόσιους υπαλλήλους ξέρεις πρωτοδιόριστους στη ΔΕΗ, στον ΟΤΕ, στο στρατό που δεν είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου και παίρνουν μόνο 700 ευρώ. Χώρια τα μπόνους που έχουν για αγορά διαμερίσματος ή στην κατανάλωση οι στρατιωτικοί. Εγώ δεν ξέρω κανένα. Πάμε τώρα στον ιδιωτικό τομέα που εκτός από τα λέφτα, παίζει και το άγχος ότι αυριο μπορεί να μην έχεις τη δουλειά σου. Θες να συγκρίνουμε εισοδήματα και συνθήκες εργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα?
Ξέρω εγώ, αρκετούς μάλιστα, όχι έναν! Έχω μάλιστα αρκετούς συγγενείς! Πες μου τώρα για τα μπόνους που έχουν για αγορά διαμερίσματος ή στην κατανάλωση οι στρατιωτικοί που γράφεις, γιατί δεν ισχύει. Που το άκουσες εγώ πρώτη φορά το ακούω!

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.410
Πόντοι
3.786

Ρε φίλε,είμαι ένας πολύ ομιλητικός τύπος...αλλά την ακατάπαυστη πολυλογία δεν την παλεύω...

Πως καταφέρνουν να βγαίνουν σε live και να μιλάνε όλη την ώρα !

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
533
Πόντοι
81
Ξέρω εγώ, αρκετούς μάλιστα, όχι έναν! Έχω μάλιστα αρκετούς συγγενείς! Πες μου τώρα για τα μπόνους που έχουν για αγορά διαμερίσματος ή στην κατανάλωση οι στρατιωτικοί που γράφεις, γιατί δεν ισχύει. Που το άκουσες εγώ πρώτη φορά το ακούω!
Δηλαδή στο δημόσιο δεν υπάρχει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων που αγοράζεις διαμέρισμα και μάλιστα άτοκο? Στο στρατό δεν υπάρχουν κατοικίες για στρατιωτικούς και σουπερ μαρκετ για στρατιωτικούς που είναι πιο φθήνα? Πρώτη φορά τα ακούς αυτά?

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
533
Πόντοι
81
Ξέχασα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σε ποια δουλειά που διορίζεσαι ως δημοσίου δικαίου παίρνεις πρώτο μισθό 700? Είπες ότι ξέρεις πόλλους, για αυτό ρωτάω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.682
Πόντοι
2.636
Δηλαδή στο δημόσιο δεν υπάρχει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων που αγοράζεις διαμέρισμα και μάλιστα άτοκο? Στο στρατό δεν υπάρχουν κατοικίες για στρατιωτικούς και σουπερ μαρκετ για στρατιωτικούς που είναι πιο φθήνα? Πρώτη φορά τα ακούς αυτά?
ναι και?

με τα 1000 ευρω μετα απο 15 χρονια υπηρεσιας χωρις δωρα τρομερο προνομιο ε?
οκ τραβα στα σοα/σομυ και καθε 3 χρονια πληρωνε τα λεφτα των ενοικιων σε μετακομισεις... τα πρατηρια ειναι και για πολιτες και αξιζει μονο για σαλαμοκασερα...

τωρα αν ειναι το ινδαλμα σου να πηγαινεις στα ΚΑΥ για να πινεις καφε με 2 ευρω και παγωτο με αλλα 2 παρεα με ολους τους αλλους μιζερους φραγκοκιλλερ οκ... μη ξεχασεις μονο το κλειδι και σου μεινει κλειδωμενη η ξαπλωστρα με την ομπρελα

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
533
Πόντοι
81
ναι και?

με τα 1000 ευρω μετα απο 15 χρονια υπηρεσιας χωρις δωρα τρομερο προνομιο ε?
οκ τραβα στα σοα/σομυ και καθε 3 χρονια πληρωνε τα λεφτα των ενοικιων σε μετακομισεις... τα πρατηρια ειναι και για πολιτες και αξιζει μονο για σαλαμοκασερα...

τωρα αν ειναι το ινδαλμα σου να πηγαινεις στα ΚΑΥ για να πινεις καφε με 2 ευρω και παγωτο με αλλα 2 παρεα με ολους τους αλλους μιζερους φραγκοκιλλερ οκ... μη ξεχασεις μονο το κλειδι και σου μεινει κλειδωμενη η ξαπλωστρα με την ομπρελα
Για να μην το κουράζουμαι, ναι, θα ήθελα να έχω σταθερό μισθό και αυτά που είπες. Αν εσύ δεν τα θες, ευγε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.329
Πόντοι
5.006
νομιζω το παρακαταθηκων δεν χορηγει δανεια εδω και καμια 10αρια χρονια....πανε αυτα...:tn36:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.206
Πόντοι
12.756
νομιζω το παρακαταθηκων δεν χορηγει δανεια εδω και καμια 10αρια χρονια....πανε αυτα...:tn36:
που εισαι εσυ αυτιστικε φιλε μου;
εχεις καιρο να μας ΣΠΑΣΕΙΣ τα αρχιδια στο νημα μας:coffee:

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
2.210
Πόντοι
446
Ξέχασα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σε ποια δουλειά που διορίζεσαι ως δημοσίου δικαίου παίρνεις πρώτο μισθό 700? Είπες ότι ξέρεις πόλλους, για αυτό ρωτάω
Και συνήθως είσαι μακρυά από τον τόπο σου, άρα έξτρα έξοδα συν ταξίδια για να πας στον τόπο σου κλπ.
Επίσης ο βασικός είναι πολύ πιο κάτω, στα 700 είναι με το επίδομα Ιδιαιτέρων συνθηκών (για τις στολές δλδ, τις υπηρεσίες που σε κρατάει μέσα κλπ.

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
533
Πόντοι
81
Και συνήθως είσαι μακρυά από τον τόπο σου, άρα έξτρα έξοδα συν ταξίδια για να πας στον τόπο σου κλπ.
Επίσης ο βασικός είναι πολύ πιο κάτω, στα 700 είναι με το επίδομα Ιδιαιτέρων συνθηκών (για τις στολές δλδ, τις υπηρεσίες που σε κρατάει μέσα κλπ.
Για ποια δουλειά μιλάμε?

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
2.210
Πόντοι
446
Το παρακαταθηκών έχει καταργηθεί χρόνια τώρα, που ζεις!
Τα σουπερ μαρκετ είναι ελάχιστα, δλδ έχει ένα στο Χαιδάρι. Αν ο άλλος μένει Γλυφάδα είναι δώρο άδωρο.
Τα οικήματα είναι λίγα και για δύο χρόνια, εκτός αν είσαι πολύτεκνος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για ποια δουλειά μιλάμε?
Για στρατιωτικούς δεν μίλαγες?

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
533
Πόντοι
81
Το παρακαταθηκών έχει καταργηθεί χρόνια τώρα, που ζεις!
Τα σουπερ μαρκετ είναι ελάχιστα, δλδ έχει ένα στο Χαιδάρι. Αν ο άλλος μένει Γλυφάδα είναι δώρο άδωρο.
Τα οικήματα είναι λίγα και για δύο χρόνια, εκτός αν είσαι πολύτεκνος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για στρατιωτικούς δεν μίλαγες?
Να σε πω που ζω. Ζω σε μια κοινωνία που που κατάργησε το παρακαταθηκών το 2014, μέχρι τότε αγοράσαν διαμέρισματα και σήμερα τα έχουν airbnb και ακριβαίνουν τα ενοίκια. Ζω σε μια χώρα που αντί να κάνει επενδύσεις στην ακριτκή Ελλάδα, τους βάζει στο στρατό (πολλούς με μέσο εξαγορασμένο) και βλέπεις άτομα που είναι μηδεν και ζουν αξιοπρεπέστατα και το παίζουν και γαμπροί. Εσύ αν ζεις σε άλλη χώρα, πάω πασο. Μάλλον ζεις σε κάποια σοβαρή χώρα που ο καραβανάς πάει στη μέση ανατολή ή αφρική και πολεμάει. Δεν βάζει μέσο να πάει στο Κόσσοβα να δίνει πρωτείνες σε αμερικάνους πεζοναύτες στο γυμναστήριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom