mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 210
- Πόντοι
- 6.055
fuck το καλυτερο σετλιστ που εχω δει ποτε!!!!!!
Εγω ως πιο παλιος και...παραδοσιακός θα προσπαθήσωα να πάω να ακούσω τον μεγάλο Dio με τους Heaven and Hell/Black Sabbath. Είναι η αγαπημένη μου φωνή, τι να κάνω; Αν και θα προτιμούσα να τον άκουγα με τραγούδια των Rainbow, μόνο το Die Young των Sabbath μου φτάνει. Βέβαια κρατάω μικρό καλάθι, δεν ξέρω πως τραγουδάει πια ο τύπος. Αλλωστε κανένας δεν ξέρει πόσο ετών είναι. Εχει γεννηθεί το 1942, το 1947 ή το 1949? Nobody knows...
Κορυφαίες στιγμές κατά τη γνώμη μου: Heaven and Hell, Die Young, Neon nights.

.απο τους iced earth μεχρι τους heaven and hell.οι iced earth παιξανε 1 ωρα και,με πολυ καλο σετ γρηγορο και παρα πολυ βαρυ
.οταν εφτασε η ωρα των dream theater το χαμογελο εφτασε μεχρι τα αυτια.ο ηχος τελειος,ακουγοτανε μεχρι και η ταλευταια νοτα τις κιθαρας του μαεστρου petrucci,τι να πουμε για τις μπασοκωλονες του κινεζου αρτιστα,εξαιρετος.πολυ καλο σετ με αρκετα κομματια απο το καινουριο αλμπουμ αλλα παραλληλα και πολυ αγαπημενα παλια κομματια.οταν βγηκαν οι sabbath δεν μπορω να εξηγησω τι εγινε γιατι ειχα απορροφηθει στισ ριφιες απο το ταυρακι του θειου iommi,μονο ενα θυμαμαι και αυτο δεν ειναι αλλο απο την κομματαρα που ονομαζεται mob rules
.set:mob rules,heaven and hell,children of the sea,voodoo,sing of the southern cross,die young,neon nights κ.α.
αποθεση στον θειο iommi την ωρα των σολαρισματων και η αδρεναλινη στα υψη.για το τελος αφησα τον κοντο που με την φωνη αλλα και την παρουσια του δεν θα τον ξεχασουμε ποτε. 

Ευτυχως ταπε ολα ο vasos
εγω δε μπορω να πω και πολλα, δε μπορω να συγκρατησω το κεφαλι μου
viva tekila, viva quervo![]()
Εγω ως πιο παλιος και...παραδοσιακός θα προσπαθήσωα να πάω να ακούσω τον μεγάλο Dio με τους Heaven and Hell/Black Sabbath. Είναι η αγαπημένη μου φωνή, τι να κάνω; Αν και θα προτιμούσα να τον άκουγα με τραγούδια των Rainbow, μόνο το Die Young των Sabbath μου φτάνει. Βέβαια κρατάω μικρό καλάθι, δεν ξέρω πως τραγουδάει πια ο τύπος. [size=12pt]Αλλωστε κανένας δεν ξέρει πόσο ετών είναι. Εχει γεννηθεί το 1942, το 1947 ή το 1949? Nobody knows...[/size]