The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.850
- Πόντοι
- 40.655
Αν ζηλευεις ελα και εσυ,θα σας κερασω Pina Colada και μετα οτι ηθελε προκυψει![]()
Άμα πάτε από Χ. Λαδά πάρτε τους και καμιά μπουγάτσα από τους "Μερακλήδες".
Αν ζηλευεις ελα και εσυ,θα σας κερασω Pina Colada και μετα οτι ηθελε προκυψει![]()
Eγώ Εξάρχεια πάω, απλά είναι ωραία ΚΑΙ στην Καρύτση, αυτό δεν καταλαβαίνεις.
Και σανγκριά θέλω.
Eγώ Εξάρχεια πάω, απλά είναι ωραία ΚΑΙ στην Καρύτση, αυτό δεν καταλαβαίνεις.
Και σανγκριά θέλω.
^^
Εγώ θα χαιρόμουν ν'ακούει όλος ο κόσμος tool.
E, όχι και tool. Για ΜΟΥΣΙΚΗ μιλάμε, εδώ...

Βρε άντε ψόφα που θα μιλήσεις εσύ για τους tool.
Ακριβώς! Και ποιοτική μουσική μάλιστα. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που ακούνε Τool (και πολλές φορές απο διαφορετικές "πάστες"), αλλά είναι και ένα καλό σημείο αναφοράς για να ψάξει κανείς και άλλες μουσικές περασμένων δεκαετιων, που πιθανό να έχουν επηρεαστεί. Εκεί κι αν έχει ψάξιμο...![]()
![]()
Ακριβώς! Και ποιοτική μουσική μάλιστα. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που ακούνε Τool (και πολλές φορές απο διαφορετικές "πάστες"), αλλά είναι και ένα καλό σημείο αναφοράς για να ψάξει κανείς και άλλες μουσικές περασμένων δεκαετιων, που πιθανό να έχουν επηρεαστεί. Εκεί κι αν έχει ψάξιμο...![]()
![]()
![]()

Βρε άντε ψόφα που θα μιλήσεις εσύ για τους tool.
E, το παρατραβηξες εδω που τα λεμε![]()
για τους dead can dance δεν χρειαζονται φραγκα,ειναι στο λυκαβηττο,αρκει που θα τους ακους-βραχακια-Λεφτα τελος...ουτε dcd ουτε Moonspell...δεν εχει μεινει σαλιο

θελουμε udo πισω στους accept...με χοφμαν στην κιθαρα κ udo στην φωνη να ξεροχυσουμε με το ΄΄αρχιδια στον τοιχο΄΄Έρχονται Therion και Accept...![]()