Νέα

Συμβουλές για σουίτα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα accuras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

accuras

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2011
Μηνύματα
13
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειχε ποτέ καμερες στο συγκεκριμένο.Μην τρομάζετε τα παιδάκια ρε μλκς.Είχε βγει μια φήμη γύρω στο '04 οτι παιζανε απο ελληνικα ξενοδοχεία dvd's αλλά μαλακίες ράδιο αρβύλα....Είπαμε είναι το studio,υπάρχει φωτο.Γιατί την ντρέπεσαι την καμαριέρα;;;Μέσα σε μια πολυκατοικία με δεκάδες διαμερίσματα δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα,αμα πας θα δεις.

ααα το στουντιο Α που λεει? χωρις να ξερω αυτο σκεφτομουν να προτιμησω...πολυ καλο!οχι μωρε δεν εχω θεμα με τις ντροπες εγω, αν οντως ειναι λιγο χασιμο να την ακολουθησουμε γιατι οχι, χαχαχα! αν παω παρω το δωματιο μου δειξει που ειναι και ερθει η κοπελα μου μετα απο κανα τεταρτακι και κατεβω να την παρω? και ετσι δεν γινετε το κολπο?
 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

:rolleyes:

190167-big.jpg


 
OP
OP
A

accuras

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2011
Μηνύματα
13
Like
0
Πόντοι
0
φιλε masonry ρώτησα για το στούντιο A που λες για δανυκτερεύση και μου ειπαν κάτι παπαριές ότι το χει ένας σεΐχης από το ντουμπάι και δεν ξέρουν ποσο θα μείνει, κρίμα και ήταν πολύ καλή περίπτωση... κατά τ αλλα όλα τα στούντιο τους είναι εκτος ξενοδοχείου? η μονο το συγκεκριμενο ηταν τετοια φαση?
 

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Μηνύματα
525
Κριτικές
6
Like
547
Πόντοι
306
καλησπέρα παιδιά, θέλουμε με τη κοπέλα μου τον τελευταίο καιρό να πάμε σε σουίτα ξενοδοχείου, το θέμα είναι ότι εγώ είμαι 23 και αυτή 18 και ντρέπεται αρκετά...είδαμε κάποια δωμάτια εδώ και μας άρεσαν αρκετά, θέλω απλά να ρωτήσω καθώς δεν έχει τύχει να ξανακάνω κάτι παρόμοιο, από θέμα διακριτικότητας την ώρα που θα πάμε στο δωμάτιο πως είναι... το ιδανικό για μας θα ήταν να πάρω εγώ το δωμάτιο και να ρθει μετά η κοπέλα μου και να ανεβούμε πάνω μαζι χωρίς πολλά πολλά! επίσης κάθε πρόταση για άλλο hotel είναι ευπρόσδεκτη!

Αμάν, φιλαράκι, τι μου θύμισες τώρα...
Στο μακρινό 1978, όταν για πρώτη φορά προσπάθησα να πάω την τότε κοπελιά μου σε ξενοδοχείο και δεν μου καθότανε. 'Αρχισα την προσπάθεια Δεκέμβρη του 1978 και τα κατάφερα τον Φλεβάρη του 1979, αφού προηγουμένως είχαμε φτάσει 10 φορές απ' έξω και καμμία δεν είχαμε μπει μέσα.
Τότε τα γνωστά ξενοδοχεία ήταν η ΡΕΜΒΗ, το ΑΤΤΙΚΗ, το ΣΟΥΔΑΝ στα Εξάρχεια και ίσως άλλα που δεν θυμάμαι.
Πάντως, σε σχέση με το θέμα σου, να ξέρεις ότι κανείς δεν πρόκειται να σου ζητήσει ταυτότητα, όλοι ξέρουν για ποιό λόγο περνάς την πόρτα και κανένας δεν ενδιαφέρεται.
Τελικά, όλα είναι πολύ διεκπεραιωτικά στις μέρες μας...
 

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Μηνύματα
4.845
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
μια χαρά ακούγεται για το θέμα εχεμύθειας, αυτό με τη καμαριέρα δεν πολυκαλαταβα μονο, αν μου πει που είναι δεν θα το βρω τάχα, είναι ανάγκη να μου δείξει η καμαριέρα?
δεν πιστεύω πάντως να μας καμαρώσω σε κάνα youporn μετά και τρέχουμε :P χαχαχα!
α και το δωματιο μοιαζει με κανενα απο αυτα που βλεπω στη ιστιοσελιδα?
αγορι κανε την υπερβαση πηγαινε στο gls παρε την 407 η 507 να περασεις καλα και μην νοιαζεσαι για τιποτα. η διαδικασια ειναι απλη πας ζητας το νουμερο παιρνεις καρτα και κοντρολια επιτοπου και εφυγες σφαιρα.σε 20" εχεις ανεβει πανω.εχε υπ'οψιν καποια δωματια ωστε εαν αυτα που θα ζητησεις ειναι πιασμενα να λες καπακι την επομενη επιλογη ωστε να μην καθυστερησεις. προσωπικα πηδαω στο 207  που εχει τζακ και ποτε δεν ειχα προβλημα.καλο βολι
 
OP
OP
A

accuras

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2011
Μηνύματα
13
Like
0
Πόντοι
0
Να πω την αληθεια για το στουντιο Α που ειπατε οτι ειναι και εκτος hotel το σκεφτομαι, ειναι ιδανικη περιπτωση δηλαδη αν οντως ειναι εξω απο το ξενοδοχειο....απλα μου λενε μαλακιες οτι το χει ενας αραβας(?) κλεισμενο για πολυ καιρο! παιζει οντωνς να ισχυει κατι τετοιο?
 

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.103
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Ωραίο το τζακούζι ρε παιδιά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κανείς τπτ από τους προηγουμενους?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom