Νέα

Συμπληρώματα διατροφής που βοηθάνε στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tonnie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αν και εγω αμα δω στριπ-αριστό μωρο  :2funny: :2funny: mου γινεται καγκελοπορτα "απαλουμιν" για οσους εχουν πραγματικα την αναγκη θα σας προτεινα να κανετε μια βολτα απο τους οικολογους και να ζητησετε απο τον διατροφολογο που βρισκεται εκει συγκεκριμενες μερες και ωρες(εχει 3,4 μεσα στην εβδομαδα..συνηθως απογευματινες ωρες) να σας πει καποιες συμβουλες σχετικα παντα με συμπληρωματα φυσικα τα οποια προαγουν και την γενικοτερη υγεια και οχι μονο την σεξουαλικη ορμη.Τα βασικα συστατικα αυτων των συμπληρωματων ειναι η ασταξανθινη,η αγριοτριανταφυλλια και η βιταμινη C! :rockon:

Υ.Γ. εγω παντως αν χτυπησω ασταξανθινη τοτε με βλεπω να παιρνω φραπε και τον καναπε himself! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.905
Πόντοι
1.446
Παίδες επαναφέρω το θέμα... γνώμη για το MACA έχετε; κάνει τπτ;;
Βασικά αυτό που θέλω είναι κάτι φυτικό... να με μποσταρει για την 2η φορά... γιατι την 1η φορά... τα δίνω όλα τσακ μπαμ απτην καυλα ... για να ξεκινήσω μετά 2η ... πρέπει να περάσει πολλή ώρα όμως δυστυχώς....

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.905
Πόντοι
1.446
Παίδες επαναφέρω το θέμα... γνώμη για το MACA έχετε; κάνει τπτ;;
Βασικά αυτό που θέλω είναι κάτι φυτικό... να με μποσταρει για την 2η φορά... γιατι την 1η φορά... τα δίνω όλα τσακ μπαμ απτην καυλα ... για να ξεκινήσω μετά 2η ... πρέπει να περάσει πολλή ώρα όμως δυστυχώς....
MACA superfoods το έχουν

Hot Dick

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Like
45
Πόντοι
0
Ποιο συμπλήρωμα θα βοηθούσε στην αύξηση της λίμπιντο?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.225
Πόντοι
206
καποιο συμπληρωμα διατροφης για να εχουμε πολυ πολυ καλη στυση?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.225
Πόντοι
206
Τύπε μόνο φάρμακα.
Τα συμπληρώματα είναι μούφα
δεν μπορει ρε τύπε,ολο και καποιο θα κανει.Ας πουμε η αργινινη κατι λιγο βοηθαει απλα σκεφτομουν να παω σε κατι καλυτερο για πιο ισχυρη στυση

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
10.022
Πόντοι
4.696
δεν μπορει ρε τύπε,ολο και καποιο θα κανει.Ας πουμε η αργινινη κατι λιγο βοηθαει απλα σκεφτομουν να παω σε κατι καλυτερο για πιο ισχυρη στυση
Φίλε μου αν υπάρχει υπαρκτό πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας μόνο σιλδεναφίλη και ταδαλαφίλη.
Τώρα αν θες απλά να λες κάτι παίρνω, χωρίς να έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα, πάρε αργινίνη και μάκα

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.541
Πόντοι
456
Σούπερμαν.. χάπι από περίπτερα πολύ δυνατό

θανος_38

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
295
Πόντοι
21
Βάλτε στη διατροφή σας κρεμμύδι σκόρδο ξηρούς καρπούς και μέλι και φρούτα τα οποία να περιέχουν ελάχιστη ζάχαρη,πράσινα μήλα,ακτινίδιο,αβοκάντο.
Εχθρός της στύσης νούμερο 1 είναι η ζάχαρη,πολλοί θα πουν δεν έχω αυξημένα νούμερα σακχάρου,όμως η κατανάλωση ζάχαρης δημιουργεί σκλήρυνση στα αγγεία χάνουν την ελαστικότητα τους,έπειτα ευθύνεται για τα αγγεία και η μακροχρόνια χρήση καπνού όπως και η συχνότητα.
Αν τώρα η ζημιά στα αγγεία έχει γίνει είναι μη επιστρέπτη,αν δεν έχει γίνει για να διατηρήσουμε τη στύση απομακρύνουμε 1 ζάχαρη 2 καπνό 3 λίπη
Τέλος κάτι που βοηθάει είναι οι πυελικες ασκήσεις να τονοσουμε εκει τους μύες με ασκήσεις κεγκελ
Το καλύτερο όντως φίλε οι πυελικες ασκήσεις

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
4.530
Πόντοι
456
Βάλτε στη διατροφή σας κρεμμύδι σκόρδο ξηρούς καρπούς και μέλι και φρούτα τα οποία να περιέχουν ελάχιστη ζάχαρη,πράσινα μήλα,ακτινίδιο,αβοκάντο.
Εχθρός της στύσης νούμερο 1 είναι η ζάχαρη,πολλοί θα πουν δεν έχω αυξημένα νούμερα σακχάρου,όμως η κατανάλωση ζάχαρης δημιουργεί σκλήρυνση στα αγγεία χάνουν την ελαστικότητα τους,έπειτα ευθύνεται για τα αγγεία και η μακροχρόνια χρήση καπνού όπως και η συχνότητα.
Αν τώρα η ζημιά στα αγγεία έχει γίνει είναι μη επιστρέπτη,αν δεν έχει γίνει για να διατηρήσουμε τη στύση απομακρύνουμε 1 ζάχαρη 2 καπνό 3 λίπη
Τέλος κάτι που βοηθάει είναι οι πυελικες ασκήσεις να τονοσουμε εκει τους μύες με ασκήσεις κεγκελ
Επίσης, παντζάρι, καρπούζι.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.905
Πόντοι
1.446
Κανα καλό συμπλήρωμα για να παίρνεις πιο γρήγορα μπρος την 2η φορά και να κρατάει?

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
207
Πόντοι
21
εχω δοκιμασει αρκετα συμπληρωματα. Θα μπορουσα να πω οτι με βοηθησε ο συνδυασμός tribulus το πρωι και ZMA το βραδυ πριν τον υπνο. ημουν πιο σκληρος με αυτα τα 2 νομιζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom