Νέα

Σύλληψη bodybuilder Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Το επίπεδο της βλακείας σου, είναι σοκαριστικό. Με τρομοκρατεί η σκέψη πως διαθέτεις δικαίωμα ψήφου​
Σου Εχουν Παραθεσει VIDEO το Evilplasma και xxxnnn (Κυριως του ΧΧΧΝΝΝ ) ΤΟ Ξερω ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ !!! Οχι γιατι δεν Θελεις... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να τα δεις !!!

ΕΧΕΙΣ Κλειδωσει και βγαζεις ΜΟΝΟ HATE......................

Κοιταξου στον καθρεφτη ΚΑΙ ΡΩΤΑ ! ΓΙΑΤΙ Ο τυπος που εστειλε email την καταγγελια ηταν Ανωνυμη ! ! ????.... ΚΑΙ Ασε ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ που ειπε στα video !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........

ΦΙΛΕ ! ΓΙΑ να μην σου ξαναστειλω..... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ........

Σταματα να ασχολησαι με πραγματα μονο για το HATE !!

O τυπος πηρε και 4500 - 5000 φολoουερς .... Εσυ Απαλα ξανα ξεφτιλιστηκες !!!!!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Καλα ενταξει...το οτι δινει συμβουλες δε σημαινει οτι ξερει κιολας...απο αυτα που λεει καταλαβαινεις οτι ο τυπας ειναι ασχετος στο χωρο και δεν εχει ανοιξει καν βιβλιο κινησιολογιας και ανατομιας.... και το λεω επειδη εχω 2 πτυχια 3βαθμιας εκπαιδευσης και απο τει φυσπειας και απο τεφαα...και ειμαι σιγουρος πως και εσυ που και καλα πιστευεις οτι ξερει εισαι μακρια απο τον χωρο των ιατρικων παραιατρικων επαγγελματων και της γυμναστικης ακαδημιας...για εναν γνωστη ο τυπος προσφερει γελιο αλλα και προβληματισμο για τους αδαης που ακουνε τις συμβουλες του...
Τα αλλα τα νομικιστικα δε τα ξερω
Σωστο..... Και Ποτε Δεν εχει πει Οτι ειναι Ιατρος !!! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Οταν ανευαζει ενα video γραφει απο κατω οτι αυτο ειναι η Γνωμη και εμπειρια του ! ΠΑΝΤΑ !!!!!..... Και Επισης παντα λεει να πατε στους ειδικους να ρωτησετε ! - ΑΛΛΑ Ασχετο με το ΘΕΜΑ !!!!
Υ.Γ
Το να λες Οταν εχει κερδισει τοσους τιτλους και να εχει τοσα video με ασκησεις που Πραγματικα πιανουν Και να εχει τετειο Σωμα Οτι ειναι Ασχετος ???.......... Μαλλον Πληρωσες να παρεις τα πτυχια σου ???... Και μη μου Πεις ΟΤΙ ΜΟΝΟ με ουσιες θα γινεις ετσι ???? Γιατi τοτε πραγματκα στα τεφαα ΔΕΝ γινεται δουλεια !?

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom