Στο σημερινο site της Ελευθεροτυπιας ( ) αναφερεται οτι μετα απο εφοδο της αστυνομιας σε στρηπτιζαδικο της Μεταμορφωσης(δεν λεει ονομα) συνεληφθησαν οι κοπελες , οι υπευθυνοι του μαγαζιου ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ !!! επειδη οι κοπελες - λενε - δεν ειχαν τα απαραιτητα δικαιολογητικα χαρτια οποτε και δουλευαν παρανομα . Και να σκεφτειτε οτι σκεφτομουν μια απο αυτες τις μερες να κανω μια βολτα απο Tutti Frutti/Star. Μονο αυτο το σχολιο θα κανω : Αντι να πιασουν κανενα πολιτικο που παιρνει μιζα για οπλα ή δημοσια εργα και κανενα μεγαλεμπορο ναρκωτικων καθονται και ασχολουνται με κωλομπαρα και στρηπτιζαδικα.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συλλήψεις σε στριπτητζάδικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
agent_smith
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Το είπε και το STAR εχθές στις ειδήσεις τον 19:30 -σιγά μην δεν το έλεγε. Μάζεψαν 11 κοπελιές 19 πελάτες –σε έναν από αυτούς βρήκαν και μικροποσότητα ναρκωτικών- τσέπωσαν και 2500e που βρήκαν στο μαγαζί. Καλοπέρασαν οι μπάτσοι το βράδυ.
Επισκέπτης
οτι εκαναν κ στο sirocco (τωρα πλεον baby o ) στη Συγγρου το ιδιο θα κανουν κ με αυτο το μαγαζι....θα το κλεισουν για 2-5 μερες μαξιμουμ κ μετα θα ανοιξει νομιμοτατα.... ;) ;) ;)
Επισκέπτης
Τους πελατες με ποιο σκεπτικο τους συνελαβαν ? Ακουσατε κατι ?
Το είπε και το STAR εχθές στις ειδήσεις τον 19:30 -σιγά μην δεν το έλεγε. Μάζεψαν 11 κοπελιές 19 πελάτες –σε έναν από αυτούς βρήκαν και μικροποσότητα ναρκωτικών- τσέπωσαν και 2500e που βρήκαν στο μαγαζί. Καλοπέρασαν οι μπάτσοι το βράδυ.
Η Ελευθεροτυπια ελεγε οτι η μικροποσοτητα βρεθηκε σε υπαλληλο του μαγαζιου . Αντε βρες ακρη τωρα με τους ρουφιανους τους δημοσιογραφους...Ας μας πει καποιος παλιοτερος και εμπειροτερος , τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις ? Ειναι συνηθες φαινομενο τα ντου της αστυνομιας ? Μπαγλαρωνουν και πελατες και σε τρεχουν στο τμημα ? Αντε τωρα να εισαι με φιλαρακια και ποτακια , να περνας καλα με τις γκομενες να τριβονται πανω σου και να μπαινουν οι μπατσοι και να στη σπανε : "Put the kot down slowly"...
στο παλιο φορουμ είχα γράψει για παρόμοιο ντου στο baby πειραιώς, νομίζω πέμπτη ήταν. τότε δεν μας πείραξαν καθόλου απλά ξενερώσαμε όλοι μας στα καλά καθούμενα να φας τα προβόλια στην μούρη και 10 άτομα με τα όπλα στο χέρι.
πιστεύω οτι πιάσανε πελάτες για να του κάνουνε ζημιά σαν μαγαζί. αυτά μεταφέρονται απο στόμα σε στόμα. μάλλον δεν τα βρήκαν στην μίζα
πιστεύω οτι πιάσανε πελάτες για να του κάνουνε ζημιά σαν μαγαζί. αυτά μεταφέρονται απο στόμα σε στόμα. μάλλον δεν τα βρήκαν στην μίζα
kakoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Αποκλείεται να συνέλαβαν τους πελάτες. Οι ίδιοι δεν είναι εργοδότες, άρα δεν ευθύνονται για τις αλλοδαπές χωρίς άδεια. Μόνο εάν τους βρήκαν να έκαναν σεξ μέσα στο μαγαζί οπότε πάνε για συνέργεια σε αλλότρια ακολασία κλπ. Πιθανότατα όμως μία απλή εξακρίβωση θα τους έκαναν και τα ΜΜΕ θα το παρουσίασαν ως σύλληψη .......
Επισκέπτης
Σκηνικα με αστυνομικους να μπαινουν στα μαγαζια ειναι πολυυυ συχνο φαινομενο....απλα να ξεκαθαρισω οτι αλλο ειναι να μπαινει το ηθων μεσα κ να μαζευει κοσμο (κοπελες..σερβιτορους κλπ)...αλλο το αλλοδαπων...κ αλλο να μπαινουν απλα στρουμφακια για να κλεισουν το μαγαζι λογω ωραριου!!!
(αν δν τους εχουν στειλει....συνηθως στα μαγαζια σκανε αθωα στρουμφ για ωραριο...αν παλι ερχονται συστημενα στρουμφ μπορει να εχετε τρεξιμο για εξακριβωση κ καλο θα ηταν να μη σας τυχει παρασκευη γιατι μπορει να φυγετε δευτερα αν δν εχετε ταυτοτητες κ τα σχετικα)....
1.εχω τυχει στο ΒΑΒΥ Ο (πρωην σιροκο) μπηκαν μεχρι την πορτα αλλα κατ'ευθειαν ο υπευθυνος πηγε κ "καθαρισε".....
2.Στο παλιο ΒΑΒΥ Ο στη Νικαια 2-3 φορες ειχε γινει λογω του οτι το μαγαζι δν ειχε αδεια κ λογικα καποιος τους εστελνε...(το μονο που ειχαν κανει τα στρουμφ ηταν να παρουν σερβιτορους-κοπελες κ οποιους υπηρχαν εκει....)...μια αλλη φορα απλα εκλεισε το μαγαζι στις 4 το πρωι αντι στις 6 που εκλεινε συνηθως...κ τλκ εκλεισε για παντα....
3.Amazon παλι το εκλεισαν το μαγαζι νωριτερα...
Τελος..προσοχη θα ηταν καλο να επιδεικνυουμε κ στους ασφαλιτες εξω απ τα μαγαζια...(κυριως λιντο,γκολντ,σιερα κ οτι βρισκεται εκει κοντα)...απλα τα παληκαρια την εχουν δει,αλλα μπορειτε να σκατζαρετε ψαξιμο κλπ ιστοριες με ευγενια....
(αν δν τους εχουν στειλει....συνηθως στα μαγαζια σκανε αθωα στρουμφ για ωραριο...αν παλι ερχονται συστημενα στρουμφ μπορει να εχετε τρεξιμο για εξακριβωση κ καλο θα ηταν να μη σας τυχει παρασκευη γιατι μπορει να φυγετε δευτερα αν δν εχετε ταυτοτητες κ τα σχετικα)....
1.εχω τυχει στο ΒΑΒΥ Ο (πρωην σιροκο) μπηκαν μεχρι την πορτα αλλα κατ'ευθειαν ο υπευθυνος πηγε κ "καθαρισε".....
2.Στο παλιο ΒΑΒΥ Ο στη Νικαια 2-3 φορες ειχε γινει λογω του οτι το μαγαζι δν ειχε αδεια κ λογικα καποιος τους εστελνε...(το μονο που ειχαν κανει τα στρουμφ ηταν να παρουν σερβιτορους-κοπελες κ οποιους υπηρχαν εκει....)...μια αλλη φορα απλα εκλεισε το μαγαζι στις 4 το πρωι αντι στις 6 που εκλεινε συνηθως...κ τλκ εκλεισε για παντα....
3.Amazon παλι το εκλεισαν το μαγαζι νωριτερα...
Τελος..προσοχη θα ηταν καλο να επιδεικνυουμε κ στους ασφαλιτες εξω απ τα μαγαζια...(κυριως λιντο,γκολντ,σιερα κ οτι βρισκεται εκει κοντα)...απλα τα παληκαρια την εχουν δει,αλλα μπορειτε να σκατζαρετε ψαξιμο κλπ ιστοριες με ευγενια....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παιδια μου εχει συμβει και εμενα στο gold πριν 2-3 χρονια,αλλα εκει τσεκαρανε ταυτοτητες εξω απο το μαγαζι και οποιον δεν τους αρεσε η φατσα τους τον πηγαιναν για εξακριβωση!εμενα ευτυχως δεν με κρατησαν παρολο που δεν ειχα ταυτοτητα και ετσι την εκανα.....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 1.486
Λοιπόν ακούστε φάση πριν από 6 (!!!) χρόνια.Μαγαζί STAR Μεταμόρφωση.3 το πρωί μετά από μπουζούκια (Κοκορίκο για όποιον θυμάται) έχουμε πάει παρέα 5 ατόμων και διασκεδάζουμε σε τραπέζι με 6-7 κορίτσια.Ηταν καθημερινή,Πέμπτη νομίζω.Πλακώνουν μέσα τα αστυνομόπουλα ανάβουν όλα τα φώτα και κολλάνε τους πελάτες όλους στον τοίχο για έρευνα,ενώ τα κορίτσια τα βάλαν στην κλούβα(το είδα μετά).Παιδιά ψάχνανε για ναρκωτικά αλλά είχαν κάποια πληροφορία για χοντρό ψάρι η οποία δεν τους βγήκε.Εμείς τη γλυτώσαμε λόγω του ότι εδειξα εγώ ταυτότητα που τους ψάρωσε λίγο (Στρατιωτική).Αλλά οι υπόλοιποι πελάτες φάγανε χοντρή φρίκη...
Ψιλοάσχετο αλλά θα ήθελα να το αναφέρω. Αρκετές φορές σε τοπικά call girls έχει τύχει ή από στημένη καταγγελία ή κατά τύχη ή περιοδικά να περιμένουν έξω από ξενοδοχείο (πάντα) την κοπέλα και να την συλλαμβάνουν. Στην περίπτωση αυτή από όσο έχω μάθει/ξέρω από γνωστούς που έχει κάτσει τέτοια φάση η κοπέλα (ειδικά αν ξέρει ελληνικά) δεν "δίνει" ποτέ τον πελάτη, ούτε το γραφείο της. Κατά 99,99% την πάνε μέσα λόγω ελλείψεως χαρτιών ή άδειας παραμονής στη χώρα ή παράνομη διέλευση στη χώρα (συνήθως στις Αλβανίδες αυτό) και κατόπιν περνάνε δικάσιμη για απέλαση και πρόστιμο. Αν τώρα έχουν χαρτιά (βίζα, άδειες παραμονής κτλ) και δεν ψαρώνει η τύπισσα δεν της κάνουν τίποτα. Ο πελάτης - γραφείο δε φαίνονται πουθενά εκτός ίσως από τη νομική κάλυψη που μπορεί να στείλει το γραφείο στην κοπέλα για τη δικάσιμο. Νομίζω ότι δεν κάνω λάθος σε αυτά από όσα μου έχουν πει...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Λοιπόν ακούστε φάση πριν από 6 (!!!) χρόνια.Μαγαζί STAR Μεταμόρφωση.3 το πρωί μετά από μπουζούκια (Κοκορίκο για όποιον θυμάται) έχουμε πάει παρέα 5 ατόμων και διασκεδάζουμε σε τραπέζι με 6-7 κορίτσια.Ηταν καθημερινή,Πέμπτη νομίζω.Πλακώνουν μέσα τα αστυνομόπουλα ανάβουν όλα τα φώτα και κολλάνε τους πελάτες όλους στον τοίχο για έρευνα,ενώ τα κορίτσια τα βάλαν στην κλούβα(το είδα μετά).Παιδιά ψάχνανε για ναρκωτικά αλλά είχαν κάποια πληροφορία για χοντρό ψάρι η οποία δεν τους βγήκε.Εμείς τη γλυτώσαμε λόγω του ότι εδειξα εγώ ταυτότητα που τους ψάρωσε λίγο (Στρατιωτική).Αλλά οι υπόλοιποι πελάτες φάγανε χοντρή φρίκη...
φιλε κατι παρομοιο περιπου μου ειχε συμβει και εμενα πριν 4-5 χρονια στο princess λιγο πριν μπουμε μεσα....ξαφνικα με το που παρκαρουμε στον παραδρομο και ειμαστε μεσα στην καυλα μας βλεπουμε μια κλουβα να μαζευει ολες τις κοπελες απο το μαγαζι!οπου φυγει,φυγει εμεις.....
Επισκέπτης
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συλλάβαν και τους πελάτες...! Μήπως αυτοί που συλλάβανε δεν είχαν ταυτότητα μαζί τους?
Είχα τύχει πριν 1-2 χρόνια σε μπουρδέλο στην Ιάσωνος (αυτό με την σιδερένια σκάλα) να μπει μπάτσος μέσα και να λέει "παιδιά τις ταυτότητές σας, ΤΩΡΑ". Εγώ και άλλοι 4-5 την δείξαμε. Μας διώξανε από το μπουρδέλο λέγοντάς μας ότι ήταν παράνομο κι ότι θα το κλείνανε. 2 άτομα που δεν είχαν ταυτότητες τους μπουζουριάσαν...!
Βy the way... μετά από 3 ημέρες το συγκεκριμένο μπουρδέλο ήταν πάλι ανοιχτό!
Είχα τύχει πριν 1-2 χρόνια σε μπουρδέλο στην Ιάσωνος (αυτό με την σιδερένια σκάλα) να μπει μπάτσος μέσα και να λέει "παιδιά τις ταυτότητές σας, ΤΩΡΑ". Εγώ και άλλοι 4-5 την δείξαμε. Μας διώξανε από το μπουρδέλο λέγοντάς μας ότι ήταν παράνομο κι ότι θα το κλείνανε. 2 άτομα που δεν είχαν ταυτότητες τους μπουζουριάσαν...!
Βy the way... μετά από 3 ημέρες το συγκεκριμένο μπουρδέλο ήταν πάλι ανοιχτό!
Επισκέπτης
αυτο θα κανω δηλαδη τωρα?να κουβαλαω μαζι μου ταυτοτητα?ελεος ρε παιδια!!!
Τι μου θυμήσατε πάλι...
2001...
Θέλω σαν τρελός να πάω στριπτιτζάδικο με την παρέα αλλά βαριόμαστε να τρέχουμε στην άλλη άκρη της Αθήνας σε Συγγρού, Καλλιρόης κτλ.Οπότε πετάω την ιδέα και με συνοπτικές διαδικασίες είμαστε στο Κοκτέιλ ένα συνοικιακό στριπτιτζαδικςλόμπαρο στον Κόκκινο Μύλο.
Εκεί λοιπόν που έχω πάρει χορό μια θεά ξαφνικα, στα μισά του χορού βλέπω 3-4 κοπέλες και αυτομάτως και αυτή που μου έκανε χορό να τρέχουν να κρυφτούν στα καμαρίνια.Την ψιλιάζομαι αμέσως και καπάκι ανοίγουν τα φώτα.Μπουκάρουν μέσα 3 άτομα και αρχίζουν τα σου μου με το αφεντικό.
Ο κόσμος ξενερώνει και οι δικοί σου κάθονται σε ένα τραπεζάκι, βγάζουν τα βιβλία του μαγαζιού και αρχίζουν να τα τσεκάρουν.Μάλλον ΣΔΟΕ ήταν τελικά.Τότε κατάλαβα ότι όσες δεν είχαν άδεια έτρεξαν πριν μέσα να κρυφτούν φοβούμενες κανα αλλοδαπών.Μετά από μισή ώρα αποχώρησαν και ξανάπεσαν τα φώτα.
Έπειτα γύρισε αυτή που μου έκανε χορό και μου ζήτησε να συνεχίσει.Την ξαπόστειλα και δεν πλήρωσα καν το μισό χορο που μου είχε πριν.
Βγαίνοντας είδα ότι ήταν ακόμη εκεί οι εφοριόμπατσοι. έξω από το μαγαζί είχαν στήσει ένα τραπεζάκι και κοιτούσαν εκεί τα βιβλία....
2001...
Θέλω σαν τρελός να πάω στριπτιτζάδικο με την παρέα αλλά βαριόμαστε να τρέχουμε στην άλλη άκρη της Αθήνας σε Συγγρού, Καλλιρόης κτλ.Οπότε πετάω την ιδέα και με συνοπτικές διαδικασίες είμαστε στο Κοκτέιλ ένα συνοικιακό στριπτιτζαδικςλόμπαρο στον Κόκκινο Μύλο.
Εκεί λοιπόν που έχω πάρει χορό μια θεά ξαφνικα, στα μισά του χορού βλέπω 3-4 κοπέλες και αυτομάτως και αυτή που μου έκανε χορό να τρέχουν να κρυφτούν στα καμαρίνια.Την ψιλιάζομαι αμέσως και καπάκι ανοίγουν τα φώτα.Μπουκάρουν μέσα 3 άτομα και αρχίζουν τα σου μου με το αφεντικό.
Ο κόσμος ξενερώνει και οι δικοί σου κάθονται σε ένα τραπεζάκι, βγάζουν τα βιβλία του μαγαζιού και αρχίζουν να τα τσεκάρουν.Μάλλον ΣΔΟΕ ήταν τελικά.Τότε κατάλαβα ότι όσες δεν είχαν άδεια έτρεξαν πριν μέσα να κρυφτούν φοβούμενες κανα αλλοδαπών.Μετά από μισή ώρα αποχώρησαν και ξανάπεσαν τα φώτα.
Έπειτα γύρισε αυτή που μου έκανε χορό και μου ζήτησε να συνεχίσει.Την ξαπόστειλα και δεν πλήρωσα καν το μισό χορο που μου είχε πριν.
Βγαίνοντας είδα ότι ήταν ακόμη εκεί οι εφοριόμπατσοι. έξω από το μαγαζί είχαν στήσει ένα τραπεζάκι και κοιτούσαν εκεί τα βιβλία....
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Εμένα μου είχε συμβεί το 2002 στο παλιό (καλό) Baby O. Άναψαν τα φώτα στα καλά καθούμενα και μπούκαραν μέσα καμμιά 20αριά "όργανα", πήραν μέσα τα κορίτσια και τους σερβιτόρους και τους έλεγχαν ενώ ένας Κλουζώ με μαύρο δερμάτινο είχε καταλάβει στρατηγική θέση στο κάγκελο μπροστά από τους καναπέδες και κάλυπτε το χώρο. Όλα τα λεφτά η φάτσα του τύπου (γαμπρού;) που τον είχε ανεβάσει μία από τις κοπέλες στην πίστα και του κατέβαζε το παντελόνι τη στιγμή της εφόδου!!! Μετά 45 λεπτά έφυγαν και συνεχίσαμε κανονικά, το μαγαζί κέρασε και σφηνάκια!
Επισκέπτης
Στο παλιό καλό Αφροδίτη έγινε το ντου . Τα κορίτσια σα φραγκόκοτες έτρεχαν και έσκουζαν και εμείς τύφλα να προσπαθούμε να βγούμε .
Αχ τα παλιά τα χρόνια .....
Αχ τα παλιά τα χρόνια .....
Όντως τους πελάτες μόνο για εξακρίβωση τους παίρνουν μέσα αν όντως έγινε έτσι μια και οι δημοσιογράφοι πολύ συχνά υπερβάλουν.
Πάντως η όλη φάση με εξακρίβωση στοιχείων είναι λίγο γελία.Η χούντα πέρασε λέω.Ξέρω πάνω από 10 περιπτώσεις οπού αστυνομικός σταμάτησε παιδί στα καλά καθούμενα και το μάζεψε γιατί έτσι γούσταρε και συνήσως γιατί δεν ήταν ευγενικός.Αντί να πρέπει αυτοί να είναι ευγενικοί μας το απαιτούν εμάς.Κορυφαία φάση σε πάρτυ φοιτητών της νομικής όπου για να το παίξουν έξυπνοι είχαν φέρει ντεσιμπελόμετρο. Είδαν και αποείδαν οτι δεν μπορούσαν να μας γράψουν και μαζέψαν 25 άτομα για εξακρίβωση στοιχείων.
Και άλλη μια φορά μαζέψαν τον αδερφό μου 16χρονών στην τσιμισκή γιατί ανακατεύτητε λέγοντας σε ένα όργανο ότι αυτό που κάνει (ζήταγε σε ένα μαλλιά φοιτητή να του ψάξει την τσάντα)δεν είναι νόμιμο...
Πάντως η όλη φάση με εξακρίβωση στοιχείων είναι λίγο γελία.Η χούντα πέρασε λέω.Ξέρω πάνω από 10 περιπτώσεις οπού αστυνομικός σταμάτησε παιδί στα καλά καθούμενα και το μάζεψε γιατί έτσι γούσταρε και συνήσως γιατί δεν ήταν ευγενικός.Αντί να πρέπει αυτοί να είναι ευγενικοί μας το απαιτούν εμάς.Κορυφαία φάση σε πάρτυ φοιτητών της νομικής όπου για να το παίξουν έξυπνοι είχαν φέρει ντεσιμπελόμετρο. Είδαν και αποείδαν οτι δεν μπορούσαν να μας γράψουν και μαζέψαν 25 άτομα για εξακρίβωση στοιχείων.
Και άλλη μια φορά μαζέψαν τον αδερφό μου 16χρονών στην τσιμισκή γιατί ανακατεύτητε λέγοντας σε ένα όργανο ότι αυτό που κάνει (ζήταγε σε ένα μαλλιά φοιτητή να του ψάξει την τσάντα)δεν είναι νόμιμο...
Επισκέπτης
εμενα εχουν ερθει στη δουλεια και πειδη ο νομος λεει οτι το μαγαζι πρεπει να ειναι απο 25 τετρα. και πανω πηρε μια μεζουρα και αρχισε να μετραει!!του ελεγα να του δειξω το συμβολαιο του μαγαζιου που αναφερεται μεσα ποσα τετρ. ειναι,αλλα τιποτα αυτος!το χαβα του!αφου ειδε οτι ημουν νομιμος σηκωθηκε και εφυγε!αστεια πραγματα!!και μια αλλη φορα που σε ενα στριπτητζαδικο μπηκε το αλλοδαπων και το ικα νομιζω αλλα εμας δεν μας ενοχλησαν
!!απλα περιμεναμε σαν τους μαλακες να τελειωσουν!!