Νέα

Ad Συγγρού 40-42 3ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.191
Πόντοι
8.236
Τύπε, δεν αξίζει τόση επιμονή! Εκτός κι αν δίνεις κώλο, οπότε πάω πάσο... :hi:
Καθόλου επιμονή....απλή προσπαθεια έκανα μηπως κάτσει η φάση....

Μια φορα στο παρελθόν την κοζαρισα σε επισκεψη και την παρακαλούσε η τοτε παλιά υπεύθυνη να βγει από την τρύπα της οπως σωστα ειπε ο παραπάνω συναγωνιστης κ μου ειπε διαθέσιμη μονο μισή ωρα.....και η όλη φαση μου θύμισε αγγαρεία κ έγινα καπνός τότε.....
Αν δίνει κωλο δεν το γνωρίζω για την συγκεκριμένη.....

Τελευταία τροποποίηση:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.555
Πόντοι
7.446
Καθόλου επιμονή....απλή προσπαθεια έκανα μηπως κάτσει η φάση....

Μια φορα στο παρελθόν την κοζαρισα σε επισκεψη και την παρακαλούσε η τοτε παλιά υπεύθυνη να βγει από την τρύπα της οπως σωστα ειπε ο παραπάνω συναγωνιστης κ μου ειπε διαθέσιμη μονο μισή ωρα.....και η όλη φαση μου θύμισε αγγαρεία κ έγινα καπνός τότε.....
Αν δίνει κωλο δεν το γνωρίζω για την συγκεκριμένη.....
Έχει αναφερθεί ότι δέχτηκε δάκτυλο στον πάτο της από όσο θυμάμαι. Κατά τα άλλα συμφωνώ κι επαυξάνω.

Nikkita55

Μασατζίδικο
Εγγρ.
23 Οκτ 2025
Like
258
Καλημέρα,
σε όλους μας τους φίλους σήμερα στις 03/06/2026
Έχουμε διαθέσιμα κορίτσια

Η Αλεσια - η γνωστή Αλεσια....... Μελαχρινή με άριστες υπηρεσίες !!!

Η Βίκυ -νεαρή καλλιγραμμή με όμορφα μάτια και πλούσιο στήθος!

Ζητάμε για συνεργασία κοπέλες από Λατινική Αμερική.
Άριστες συνθήκες εργασίας και οικονομικές απολαβές.
Τηλ.επικοινωνίας
6970908209

• Like
Αντιδράσεις: acab3

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
45
Like
3.031
Πόντοι
8.340
και το τηλεφωνο της να εχεις,η συνεννοηση μαζι της ειναι συνεννοηση μπουζουκι.
δεν βγαζεις ακρη ποτε.
απορω πως μπορουν και συνεννοουνται αλλοι.
προσπαθησα μερικες φορες,ειδα οτι αλλα λεει τη μια,αλλα λεει την αλλη,συνεχως εφευρισκει διαφορες δικαιολογιες για τα παντα και βαρεθηκα κι εκοψα.
αν την πετυχω σε καποια επισκεψη στο μελλον εχει καλως,αν οχι υπαρχουν αλλες που ειναι συνεννοησιμες.
Με το τηλέφωνο δεν βγαίνει άκρη ποτέ . Ετσι περναω και εγώ όποτε το θυμηθώ και αν την πετύχω οκ αλλιώς πάλι οκ

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
213
Like
5.437
Πόντοι
12.105
Η Βικούλα μας είναι πολύ καλή στο service και την αγαπάμε, αλλά έχει μερικά (μικρά) ελαττώματα:

- Η προ-συνεννόηση είναι δύσκολη.
- Κάνει μισή ώρα να ετοιμαστεί για το κάθε ραντεβού. Ακόμα και αν της πεις ότι βιάζεσαι! Απελπισία! Συνεπώς βολεύει μόνον αν υπάρχει από πλευράς μας άνεση χρόνου (που είναι συνήθως δύσκολο).
- Είναι αρκετά ομιλιτική, και αυτό σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Εγώ γενικά είναι του ευγενικού στυλ, αλλά μια φορά μάλλον με μπέρδεψε με άλλον ή είχε φόρα από τον προηγούμενο, και με άρχισε στα πεζοδρομιακά. Ψάρωσα στην αρχή, αλλά το κατάλαβε και προσαρμόστηκε. Αλλά το φάουλ ήταν φάουλ και καταγράφηκε.

Προσωπικά πάω χωρίς ραντεβού και όπως κάτσει, άλλωστε είμαι και της περιπέτειας...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.737
Πόντοι
17.336
Η Βικούλα μας είναι πολύ καλή στο service και την αγαπάμε, αλλά έχει μερικά (μικρά) ελαττώματα:

- Η προ-συνεννόηση είναι δύσκολη.
- Κάνει μισή ώρα να ετοιμαστεί για το κάθε ραντεβού. Ακόμα και αν της πεις ότι βιάζεσαι! Απελπισία! Συνεπώς βολεύει μόνον αν υπάρχει από πλευράς μας άνεση χρόνου (που είναι συνήθως δύσκολο).
- Είναι αρκετά ομιλιτική, και αυτό σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Εγώ γενικά είναι του ευγενικού στυλ, αλλά μια φορά μάλλον με μπέρδεψε με άλλον ή είχε φόρα από τον προηγούμενο, και με άρχισε στα πεζοδρομιακά. Ψάρωσα στην αρχή, αλλά το κατάλαβε και προσαρμόστηκε. Αλλά το φάουλ ήταν φάουλ και καταγράφηκε.

Προσωπικά πάω χωρίς ραντεβού και όπως κάτσει, άλλωστε είμαι και της περιπέτειας...
Έχει μπερδέψει πολλούς καί πολλά, γενικά τά έχει μπερδέψει στο μυαλό τής ορισμένα πράγματα.

Observerbou

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
241
Πόντοι
0
αν αναμεσα στα ραντεβου εχει κανα κενο βγαινει απο την τρυπα της. αλλα μιση ωρα με κοστος 80 και ποση ωρα θελει να ετοιμαστει η Βικυ να ερθει.... χεσε ψηλα ....
Τραγικό το μαγαζι πλεον.Πηγα ( εις γνώση μου ) προ μηνός χωρίς ραντεβου.Μου είπε οτι δεν ειναι διαθέσιμη, οπότε έφυγα ( μιλήσαμε με τη Βίκυ φάτσα φορα και μου είπε συγνώμη γιατι εχει κλείσει αλλος πελάτης για 1 ωρα - δε το ήξερε η υπεύθυνη).Οπότε παίρνω τηλέφωνο την επόμενη φορα και κλείνω 1 ωρα ραντεβου.Μετα απο μισή ωρα στο δρόμο, φτάνω στην ωρα μου.Η υποδοχή μου είπε οτι οτι ο πελάτης που ειναι μέσα ήθελε μισή ωρα ακομα καθώς το ζήτησε! Συμφωνησα να περιμένω και όταν βγήκε η Βικυ , η υποδοχή μου είπε οτι εχει διαθέσιμη μισή ωρα για μένα! Η υποδοχή επέμενε οτι δε φταίει αυτη αλλα η κοπέλα.Στο όριο να την βρίσω της είπα οτι φταινε και οι δύο.Εριξα μαυρο και εφυγα

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.555
Πόντοι
7.446
Έχει μπερδέψει πολλούς καί πολλά, γενικά τά έχει μπερδέψει στο μυαλό τής ορισμένα πράγματα.
Ας μπερδέψει τότε και την μπροστινή με την πίσω τρύπα για να χαρούμε κι εμείς! :rockon::zfuck:

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.310
Πόντοι
3.656
Τραγικό το μαγαζι πλεον.Πηγα ( εις γνώση μου ) προ μηνός χωρίς ραντεβου.Μου είπε οτι δεν ειναι διαθέσιμη, οπότε έφυγα ( μιλήσαμε με τη Βίκυ φάτσα φορα και μου είπε συγνώμη γιατι εχει κλείσει αλλος πελάτης για 1 ωρα - δε το ήξερε η υπεύθυνη).Οπότε παίρνω τηλέφωνο την επόμενη φορα και κλείνω 1 ωρα ραντεβου.Μετα απο μισή ωρα στο δρόμο, φτάνω στην ωρα μου.Η υποδοχή μου είπε οτι οτι ο πελάτης που ειναι μέσα ήθελε μισή ωρα ακομα καθώς το ζήτησε! Συμφωνησα να περιμένω και όταν βγήκε η Βικυ , η υποδοχή μου είπε οτι εχει διαθέσιμη μισή ωρα για μένα! Η υποδοχή επέμενε οτι δε φταίει αυτη αλλα η κοπέλα.Στο όριο να την βρίσω της είπα οτι φταινε και οι δύο.Εριξα μαυρο και εφυγα
Τυπε θα έβλεπες εφιάλτη αν διαδραματιζόταν το σκηνικό εποχές βουνού..
:tooth:
:confused::confused::confused:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
34
Like
23.726
Πόντοι
8.346