Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημερα και παλι, εχετε πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!Καλιμερα σε ολουσ,σιμερα προη ΟΛΓΑ, ΕΒΑ,ΒΙΚΙ,ΒΙΚΤΟΡΙΑ,ΤΑΝΙΑ,βραδι ΡΕΝΑ,ΜΟΝΙΚΑ,ΑΝΙΑ,φιλακια σε ολουσ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εγώ πεινάω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι ρε ο αθρωπος, επειδη εχει μεγαλο μετωπο;μηπως δεν τους αρεσει η φατσα σου?
καλος ειναι, μπορει να τον περασαν για χρυσαυγιτη... Αυτοι διωχνουν τους ξενους, λες οι ξενες να τρελλαθηκαν;ευτυχως ... Αυριο θα ειναι σαν χθες ή σαν σημερα;Καλιμερα σε ολουσ,και σιμερα ειναι η κοπελεσ οποσ και εκθεσ φιλακια σε ολουσ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

γιουργια... Ο τζερις ετσι ηταν απο μικρος, μονοφαγας... ;)μασαζζζζζ με καμια... το'χω κοψει... βουρρρ στον πατσα...
εχω κανει σχεδον με ολες... ανω του μετριου θα ελεγα... δεν με εντυπωσιασαν η Αλικη και η Λαουρα...
αντιθετως με εξεπληξε μια αλεξιπτωτιστρια που περασε και εφυγε αστραπη απο το ιδρυμα... μακαρι να ξαναρχοταν... η Τανια και η Αννα αξιοπιστες... η Βικυ σταθερη αξια... η Ευα αισθησιακη με ωραιες καμπυλες...
Ολγα, Ρενα, Ανια εχουν περασει το οριο ηλικιας μου... και Λολα δεν μ'αφηνει να παρω ο Τζερρυ...
για καυλωτικο καφε καλυτερη η Νανσυ...
εγω παντως που πηγα χορτατος χθες το βραδυ για επιδορπιο,το βρηκα κλειστο....πολυ κοπανα πεφτει και ο απουσιολογος κανει τα στραβα ματια
οποιος διψαει για βυζαρες να παρει την ολγα να του τον εξαφανισει στην ισπανικη
ανατολΔΕΝγαμι που χαθηκες τυπε;...Ήρεμα, παληκάρι...καλή η Όλγα, αλλά είναι απλά 3άρια...