Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και ΚΥΡΙΑΚΗ 11πρωη εως 21βραδη [καθε μερα ειπαμε] :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καινουριες κοπελες ειρθανε που δεν εχουνε δουλεψι ξανα απο 18 εως 30 τη αλο μωρακη εαν ειναι Σ......ς ενταξηκαλό αλλά να ειδούμε και κανά αιδοίο της προκοπής, όχι και άλλες σαύρες
καινουριες κοπελες ειρθανε που δεν εχουνε δουλεψι ξανα απο 18 εως 30 τη αλο μωρακη εαν ειναι Σ......ς ενταξη
ναι αλα δεν περασες να πις ενα για......περιμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλο αυτο με τις Κυριακες ;) ;)
ναι αλα δεν περασες να πις ενα για......περιμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θα περασω καποια στιγμη που δεν θα ειμαι με το αμαξι,γιατι απο παρκιν εκει...........
σας περημενουμεαπαραδεκτοςτη ενοητε ειναι βρομικο...........απαραδεκτος χωρος και μαπα κοπελες. Η μια ηταν η κατερινα απο ιουλιανου
εαν ενοητε την κατερινα μαπα και της αλες μαπα τοτε ευκαρηστο και νασε καλα :-*απαραδεκτος χωρος και μαπα κοπελες. Η μια ηταν η κατερινα απο ιουλιανου
ποια κατερινα?με το κοντο μαλλι η αυτη με τις βυζαρες απο αγ μελετουαπαραδεκτος χωρος και μαπα κοπελες. Η μια ηταν η κατερινα απο ιουλιανου
μωρακη παρε ενα τηλεφωνο για να μην ψαχνης αδικα τηλ,6980971115ποια κατερινα?με το κοντο μαλλι η αυτη με τις βυζαρες απο αγ μελετου
καλα τη μια την εχω παρει στην ιουλιανου αλλα η αλλη νομιζα οτι ηταν ελληνιδα..πολωνη ειναι?μιλαμε γ αυτην που ηταν παλια αγ μελετιου που και αυτη την εχω παρει αλλα δεν μπορω να την βρω απο τοτεαπ΄οτι φαίνεται και οι δύο... Κατερίνες είναι εκεί...
η Πολωνή με τις βυζάρες εμφανώς αδυνατισμένη... θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς μέχρι και γαμεύσιμη...
το ξέρω σας εντυπωσιάζω...