Πέρασα χθες από εκεί.Τι χαζό και πολύπλοκο σύστημα.Πρέπει να πας στο μπαρ,να βρεις ποια θέλεις κι αν δεν κάθεται ήδη με άλλον σε τραπέζι,να πιεις ποτό.ΡΕΕΕΕΕ,σε οίκο ανοχής πάμε όχι για καμάκι ή για στριπτιτζάδικο.
Λεμε αυριο με κατι φιλαρακια να περασουμε μια βολτα για κανενα ποτακι απο το xbar και αν κατσει η φαση να παρουμε και καμια κοπελα για .Το κακο ειναι οτι ειμαι αναμεσα σε Βερονικα και Ζανετ....
Λεμε αυριο με κατι φιλαρακια να περασουμε μια βολτα για κανενα ποτακι απο το xbar και αν κατσει η φαση να παρουμε και καμια κοπελα για .Το κακο ειναι οτι ειμαι αναμεσα σε Βερονικα και Ζανετ....
Με 60 ευρα την επισκεψη για το πανω δωματιο για 15 λεπτα (επελεξα Ιμαν και φιλος μου μια ξανθια Εσθονη) + 10 το ποτο εκαστος, θα αργησουμε πολυ να ξαναπαμε.
Με 60 ευρα την επισκεψη για το πανω δωματιο για 15 λεπτα (επελεξα Ιμαν και φιλος μου μια ξανθια Εσθονη) + 10 το ποτο εκαστος, θα αργησουμε πολυ να ξαναπαμε.
Όμως, πιστευω ότι είναι μια "τιμια συναλλαγή" για τα δεδομενα της περιοχης. Δεν σε "παραμυθιαζουν" όπως τα διπλανα στριπτηζαδικα, οπου το ποτο σου εχει παλι 10 ευρω και με 50 ευρω θα σου παιξουν μια γρηγορη μαλακια σε ένα βρωμικο και σκισμενο καναπε.
Τα Kinky και Wall στεναζουν οικονομικα λογω του X-Bar και αυτό δεν είναι τυχαιο.
Συμφωνείτε παιδες ?
ΥΓ - Δεν εχω παει ποτε στο X-BAR.. Απλα συγκρινω τιμες & υπηρεσίες.