Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 550K
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης

ισχυει τυπε...παει βαζει όλα τα χαπατα απέναντι του για να περασει στο σοου και εμεις να μεινουμε στην απεξω...αμα του σκισω την αρχιδοραφη όμως θα κλαιει μετα το μουνι... :tickedoff: :tickedoff:

πηγε με εβαλε πρωτο γυρο απέναντι στον γιακωβο τον φιδεμπορα, τον φαντομα με τα χιλια προσωπα... :S :S
αλλα του την εσκασα μπαμπεσικα στην επομενη ψηφοφορια που γαμησαν οι φιλοι μου εδώ μεσα  :rockon:

Το επομενο ζευγαρι εισαι εσυ με τον χασοδικη να ξερεις Τακαρε... :S :S :S

Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
203
Πόντοι
66
Εχω βαλει τον καμηλοπροβατο μου να κλαιει τυπε για αυτη τη τραγικη απωλεια.... :'( :'( :'(
Αντί να βάζεις το καμηλογιδι σου να κλαίει, θα ήταν καλύτερα να αναζητήσουμε τα αίτια της επιλογής του  :S

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656
Τα αναζητησα τυπε μου και παντα κατεληγα στο συμπερασμα οτι στα αρχιδια μου κιολας... :S :S :S
ρε νιμου τον εβαλες τον καμηλοπροβατο στην μαριναδα για χριστουγεννιατικο τραπεζι με την ελλεηνιδα??

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656

ισχυει τυπε...παει βαζει όλα τα χαπατα απέναντι του για να περασει στο σοου και εμεις να μεινουμε στην απεξω...αμα του σκισω την αρχιδοραφη όμως θα κλαιει μετα το μουνι... :tickedoff: :tickedoff:

πηγε με εβαλε πρωτο γυρο απέναντι στον γιακωβο τον φιδεμπορα, τον φαντομα με τα χιλια προσωπα... :S :S
αλλα του την εσκασα μπαμπεσικα στην επομενη ψηφοφορια που γαμησαν οι φιλοι μου εδώ μεσα  :rockon:
τα μαγειρευει ετσι το νιμου για να φτασει τελικο αναιμακτα τυπε..τον εχουν παρει χαμπαρι μεχρι και οι 45αρηδες!!! :S :S :S

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656
Αμα βγουν τα 45αρια ομως τυπε μου, θα δει μετα...
τυπε δειξε κατανοηση..τον εχει τρελανει η ελλεηνιδα..ποσταρει τραγουδια ερωτος στο νημα και κινδυνευει να χαρακτηριστει πιρφορος.. :S :S

Επισκέπτης
Ε ρε Στεκα που θελετε ρε παλιονιαμου.... :S :S :S

Στο μεταξυ... :rose:

Επισκέπτης
Τυπε αν ειχα παει δημοτικο θα ειχα κανει σπουδαια πραγματα στη ζωη μου... :'( :'( :'(

Επισκέπτης
Τυποι λεω να παμε πιο γρηγορα τα προημιτελικα για να υπαρχουν περισσοτερες μερες διαθεσιμες για τους ημιτελικους και τον τελικο....τι λετε; :S :S :S

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656
Τυποι λεω να παμε πιο γρηγορα τα προημιτελικα για να υπαρχουν περισσοτερες μερες διαθεσιμες για τους ημιτελικους και τον τελικο....τι λετε; :S :S :S
τα χεις κανει μπουρδελο..ουτε προγραμμα ουτε οργανωση ουτε χρονοδιαγραμα..αρτζι μπουρτζι..αμα δε μπορεις δωσε τα κλειδια στον στεκα να γινουμε.. :S

Επισκέπτης
τα χεις κανει μπουρδελο..ουτε προγραμμα ουτε οργανωση ουτε χρονοδιαγραμα..αρτζι μπουρτζι..αμα δε μπορεις δωσε τα κλειδια στον στεκα να γινουμε.. :S

Χαιρομαι που συμφωνεις τυπε...μεχρι τις 9 το βραδυ το τωρινο ζευγαρι και μετα Τσουκαλας εναντιον Καλησπερακια. :S :S :S

Επισκέπτης
Τελευταιο ζευγαρι των προημιτελικων Νασος εναντιον Τζακ the snake.... :S :S :S

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
14
Like
8.834
Πόντοι
3.346
τυπε και τώρα ληξτο.ο αναρχας είναι εξαφανισμένος (αν δεν είναι ο δράκος ) και ούτως η άλλως ειναι πολύ πισω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom