Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μεχρι Τεταρτη το μεσημερι....

Μετά απο πολύ ώριμη σκέψη δεν έχω αποφασίσει ακομα... :S
είπα ότι θα ψηφίσω τον ρουφιάνο γκουρμεδιαρη ρε βοσκοντελιβερα!Ρε λεγκο Πινοκιο δεν ειχες πει οτι με ψηφισες; :S :S :S
:S :S :Sτυπε μήπως τον άφησες να σου γλείψει αστράγαλο :Sθλιβερο το θεαμα των εκατωρεθεν βρισιων .ριχνετε το επιπεδο.εγω με τον τεντυ δεν ειχαμε τετοια :-
ειχαμε συμφωνησει να κινηθει ο προεκογικος αγωνας σε πολιτισμενο επιπεδο:S :S :S
είπα ότι θα ψηφίσω τον ρουφιάνο γκουρμεδιαρη ρε βοσκοντελιβερα!
βλέπεις τυπε νασσο ποιος κατεβάζει το επιπεδο...Καλος κλανοφασολακιας εισαι παλιολαμογιο... :S :S :S
δεν το λες ακριβως αστραγαλο τυπε :- :S :S :Sτυπε μήπως τον άφησες να σου γλείψει αστράγαλο :S
τυπε ενας απο τους 2 με πηρε σημερα τηλ και μου εταξε γκαφρα για να τον ψηφισω :- :S :S :Sβλέπεις τυπε νασσο ποιος κατεβάζει το επιπεδο...
απο τον τουρκο,τανιμανιδη και λοιπη παραγωγη,τους συμπαικτεςτου,τους διασημους αλλα και τους αλλους τουρκους που θα παιξουν αυτα τα 2-3 επεισοδια που θα τους σοδομισει στο οθωμανικο
οπως τις πορνες του μεταξιου και γενικοτερα ολες τις θυληκες υπαρξεις του αγιου δομινικου ψηφιζω τρουμπακη γιατι ειναι ειναι λαικο παιδι και φαινεται οτι εαν παει θα εχουμε εναν αξιο εκπροσωπο του σαιτ που θα επιζησει με ψωμι και αλατι που λεει ο λογος 
ο ντελιβερας θα ήτανε σίγουρα..τυπε ενας απο τους 2 με πηρε σημερα τηλ και μου εταξε γκαφρα για να τον ψηφισω :- :S :S :S
που εισαι ρε τυπεαν και πιστευω οτι ο τελικος νικητης θα ειναι ο νασσος και δηλωνω οτι ολοι θα πρεπει να τον εφοδιασουμε με πολλα 10ευρα ωστε να κρεπεδιασειαπο τον τουρκο,τανιμανιδη και λοιπη παραγωγη,τους συμπαικτεςτου,τους διασημους αλλα και τους αλλους τουρκους που θα παιξουν αυτα τα 2-3 επεισοδια που θα τους σοδομισει στο οθωμανικο
οπως τις πορνες του μεταξιου και γενικοτερα ολες τις θυληκες υπαρξεις του αγιου δομινικου ψηφιζω τρουμπακη γιατι ειναι ειναι λαικο παιδι και φαινεται οτι εαν παει θα εχουμε εναν αξιο εκπροσωπο του σαιτ που θα επιζησει με ψωμι και αλατι που λεει ο λογος
![]()
:S :S :Sαν ειχες βαλει αντι για -τι θελει εμενα να ψηφισεις- οτι θελει εμενα να ψηφισεις θα με ειχες πεισει.....Η ψηφος ειναι για ποιον θελουμε να στειλουμε στο Σαυραβαιβορ 2 τυπε...να ψηφισεις λοιπον αυτον που θελεις εσυ δηλαδη εμενα ασχετα με το τι θελω εγω που θελω να ψηφισεις εμενα ή τι θελει ο αυγολεμονος που στα αρχιδια μας κιολας τι θελει εμενα να ψηφισεις. :S :S :S