ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.841
- Πόντοι
- 12.756
είναι βόλτα με ελειινιδα αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο καργιολες :S :S :Sρε μαλακες ο γιατιοχις παλι λειπει :S :S :S :S
είναι βόλτα με ελειινιδα αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο καργιολες :S :S :Sρε μαλακες ο γιατιοχις παλι λειπει :S :S :S :S
πες τα αδελφέ φαλαφελες και παπαριές τι είναι αυτά τα φιακιλικια :S :S :SΟπως ειπα και χθες απο εδω και περα απαξιωνω ολους τους λαικους τυπους σαν και σενα τον αυγολεμονο και τον τοστακια μονοφθαλμο Νασο και θα συνομιλω ΜΟΝΟ με ισαξιους μου σαν τον συντροφο Αντζελο που ειναι γκουρμεριαρης και εκλεκτικος.
![]()

είναι βόλτα με ελειινιδα αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο καργιολες :S :S :S

:S :S :S :Sείναι βόλτα με ελειινιδα αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο καργιολες :S :S :S
Οπως ειπα και χθες απο εδω και περα απαξιωνω ολους τους λαικους τυπους σαν και σενα τον αυγολεμονο και τον τοστακια μονοφθαλμο Νασο και θα συνομιλω ΜΟΝΟ με ισαξιους μου σαν τον συντροφο Αντζελο που ειναι γκουρμεριαρης και εκλεκτικος.
![]()
Κλαίω μαλάκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλαίω μαλάκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπααααααα....μας σχολασε η Ελλεινιδα τυπε μου και ειπες να ριξεις μια ματια και εδω; :S :S :S

Μπααααααα....μας σχολασε η Ελλεινιδα τυπε μου και ειπες να ριξεις μια ματια και εδω; :S :S :S
Τύπε δεν είναι ελλεϊνίδα στη μέση.. συνέχεια με απαξιώνεις :S :S :S

μην τα κανεις χειροτερα μαν :S :S :SΤύπε δεν είναι ελλεϊνίδα στη μέση.. συνέχεια με απαξιώνεις :S :S :S
Τι τυπε;Ειναι Ελληνας;![]()
![]()
![]()
:S :S :SΤύπε έχεις χαλάσει πολύ... έχεις γίνει μεγάλος μπαχαλάκιας :S :S :S
τυπε οταν λειπεις -για δουλειες- σε λεει ντολμαδακια και μονοφθαλμο τοστακια :S :S :SΤύπε έχεις χαλάσει πολύ... έχεις γίνει μεγάλος μπαχαλάκιας :S :S :S
Τυπε με απαξιωσες...παντα μπαχαλακιας ημουν. :S :S :S
τυπε οταν λειπεις -για δουλειες- σε λεει ντολμαδακια και μονοφθαλμο τοστακια :S :S :S