ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.095
- Πόντοι
- 12.756
:S :S :S ολο ντζερτζελο θελουν εκδρομες βολτες κτλ :-(Αυτά είναι τύπε μ... Στα πούπουλα σας έχουν οι γυναίκες σας.. :S :S :S
...Εγώ λίγο ρύζι με τυρί έφαγα:S :S :S
:S :S :S ολο ντζερτζελο θελουν εκδρομες βολτες κτλ :-(Αυτά είναι τύπε μ... Στα πούπουλα σας έχουν οι γυναίκες σας.. :S :S :S
...Εγώ λίγο ρύζι με τυρί έφαγα:S :S :S
Αδελφε τον εμενικε τον στειλαμε στην ιταλια σε μια ειδικη κλινικη αποκαταστασης :S :S :S
:S :S :S ολο ντζερτζελο θελουν εκδρομες βολτες κτλ :-(
2.5 :S :S :SΤυπε τοσα σερι παιχνιδια που εχει παιξει σακατευτηκε το παλικαρι... :S :S :S
παλι γκουρμεδιες και επιδειξη πλουτουΤυπε ειναι λιγο γαμηστρονε η τιμη αλλα αξιζει μια στο τοσο...φαε και θα με ευγνωμονεις! :S :S :S
:S :S :Sτι έγινε Νάσο τι νέα? :S :S :Sπαλι γκουρμεδιες και επιδειξη πλουτου:S :S :S
παλι γκουρμεδιες και επιδειξη πλουτου:S :S :S
ακόμα τυπε μου περιμένουμε από το καλοκαίρι για το πικ Νικ και τίποτα ακομα :S :S :SΤυπε οταν κανονισεις εξοδο θα σε παω στα καλυτερα.... :S :S :S
ακόμα τυπε μου περιμένουμε από το καλοκαίρι για το πικ Νικ και τίποτα ακομα :S :S :S
Τυπε οταν κανονισεις εξοδο θα σε παω στα καλυτερα.... :S :S :S
Ετοιμάσου να βάλεις γερά το χέρει στην τσέπη τύπε... ελπίζω η κάρτα που έχεις να είναι χρυσή :S :S :S
Τυπε για να ειμαστε δικαιοι το καλοκαιρι που κανονισαμε ελλειπες εσυ...τεσπα οταν επιτελους τελειωσω με τις παπαροεξετασεις θα κανονιζουμε πιο ευκολα. :S :S :S
Σε λιγο τυποι θα μπει ο Ελλειδολαγνος και θα αναφερει βραστο κλουβιο αυγο με μια φετα μουχλιασμενου ψωμι για να μας κανει να νιωθουμε ασχημα που ειμαστε εκλετικοι και γκουρμεριαρηδες!!! :S :S :S

χαιρετω το μαχιμιτι έγινε Νάσο τι νέα? :S :S :S
:S :S :SΠέστα τυπε μου μου φαίνεται μπλέξαμε με παραμύθι μαχαλά καργα Νάσο και χέλι. :S :S :SΤύπε όπως βρίσκεις χρόνο για την ελλεϊνίδα σου να βρεις κ για μάς, άσε τις εξετάσεις που μας λες... :S :S :S
... μην ξεχάσεις να κουβαλάς μαζί σου την πλατίνα :S :S :S
θα ζητησει υπηρεσιακο τυπε :S :S :SΤύπε όπως βρίσκεις χρόνο για την ελλεϊνίδα σου να βρεις κ για μάς, άσε τις εξετάσεις που μας λες... :S :S :S
... μην ξεχάσεις να κουβαλάς μαζί σου την πλατίνα :S :S :S
χαιρετω το μαχιμι:S :S :S
:S :S :Sθα ζητησει υπηρεσιακο τυπε :S :S :S
τυπε στον γαμο του εχει να πεσει τρελη μασα,δεν θα τη βγαλει με κουφετα,θα τα ρημαξουμε ολαΑς ζητήσει κ το χέρι της τύπε μήπως τους παντρέψουμε κ φάμε κανα κουφέτο :S :S :S
:S :S :S