troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
εμπαινες στον αργυροπελεκανο?Δειτε χαλια... :S :S :S
εμπαινες στον αργυροπελεκανο?Δειτε χαλια... :S :S :S
Μπορεί να είναι κανένα τραπεζομάντιλο για την προίκα της τύπε :S :S :S
Τυπε μου γιατι λες εχει ανοιχτο το ραμφος; :S :S :S
Εσκασε Πουσταλεκος με νεο πονημα για αμεση νεκρωση εγκεφαλικων κυτταρων τυποι.... :S :S :S
για να κρεμας κανα μπρελοκ τυπε...δεν το τρως το ραμφος
μπορει να ζεσταθηκε που το εψησες και να εβγαλε την γλωσσα εξω για να δροσιστει οπως οι σκυλοι τυπε :S :S :S

τυπε για να εισαι σωστος γκουρμεριαρης ετσι οπως στεκει το πουλι στα 4 του βαζεις ενα καραμελωμενο αχλαδι στον κωλο

μπορει να ζεσταθηκε που το εψησες και να εβγαλε την γλωσσα εξω για να δροσιστει οπως οι σκυλοι τυπε :S :S :S

τυπε ειδες τι τρωει το νιμου παλι? :S :S :S :S :S
παει το πτηνο τυπε :'(τυπε ειδες τι τρωει το νιμου παλι? :S :S :S :S :S
τυπε εγω εδω στο πασαλιμανι βγηκα και μαζεψα 4 γλαρους και τους εκρυψα στο παταρι να σωθουν :S :S :Sπαει το πτηνο τυπε :'(
θα ξεπαστρεψει λιγο λιγο την σπανια πανιδα της χωρας :S :S :S
αστους εκει μεσα τυπε,να μεστωσουν :S :S :Sτυπε εγω εδω στο πασαλιμανι βγηκα και μαζεψα 4 γλαρους και τους εκρυψα στο παταρι να σωθουν :S :S :S
τυπε εβαλα και ενα τενεκε φετα με σκοπο να σωθει το ειδος :S :S :Sαστους εκει μεσα τυπε,να μεστωσουν :S :S :S
ετσι τυπε. βαλτους και μεσα στη φετα καμια βδομαδα να τραβηξουν τα ζουμιατυπε εβαλα και ενα τενεκε φετα με σκοπο να σωθει το ειδος :S :S :S

τυπε ειναι αυτο που λεμε μαριναρισμα? :S :S :Sετσι τυπε. βαλτους και μεσα στη φετα καμια βδομαδα να τραβηξουν τα ζουμια![]()
![]()
![]()
τυπε εχεις κανει το θρεντ ψηχσταρια..Να αναφερω σε αυτο το σημειο ρε νιαμου λασπολογοι οτι για σημερα το μενου προβλεπει μοσχαρι ροστ μπιφ με μακαρονια και φετα μαλακια βουτυρο να την αλειφεις στο ψωμι...
τυπε εχεις κανει το θρεντ ψηχσταρια..

Να αναφερω σε αυτο το σημειο ρε νιαμου λασπολογοι οτι για σημερα το μενου προβλεπει μοσχαρι ροστ μπιφ με μακαρονια και φετα μαλακια βουτυρο να την αλειφεις στο ψωμι...