κ για επιδορπιο ?????? :S :S :SΤυπε στη διαιτα εισαι ή μας εγινες Βετζετεριαν να πουμε; :S :S :S
Μοσχαρι στιφαδο με πατατες τηγανιτες και μισο κιλο φετα Ντοντονι ημισκληρη μαζι με χωριατικη σαλατα.... :S :S :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor Ελλάδα 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (0 μέλη και 90 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τηγανοψωμο με μελι δικιας μας παραγωγης... :S :S :Sκ για επιδορπιο ?????? :S :S :S
Ειπα να φαω ελαφρυα σημερα... :S :S :S
tο ψωμι απο τι αλευρι ειναι ??? :S :S :SΤηγανοψωμο με μελι δικιας μας παραγωγης... :S :S :S
Ειπα να φαω ελαφρυα σημερα... :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
ειδες να εχει αφησει χωρο για επιδορπιο τυπεκ για επιδορπιο ?????? :S :S :S
Τυπε άμα ψαχτει κάπου θα έχει αφήσει λίγο χώρο για επιδόρπιο..ειδες να εχει αφησει χωρο για επιδορπιο τυπε:S :S :S

Επισκέπτης
ειδες να εχει αφησει χωρο για επιδορπιο τυπε:S :S :S
Τυπε μολις εφαγα και ενα κρουασαν σοκολατα και εκοψα και μια μπανανα και τη πεταξα μεσα... :S :S :S
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 387
- Πόντοι
- 186
Τυπε μολις εφαγα και ενα κρουασαν σοκολατα και εκοψα και μια μπανανα και τη πεταξα μεσα... :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
καλα εκανες τυπε,που να σε πιασει το στιφαδο :S :S :SΤυπε μολις εφαγα και ενα κρουασαν σοκολατα και εκοψα και μια μπανανα και τη πεταξα μεσα... :S :S :S
το επιδορπιο γραφεται κ στο σαβουαρ βιβρειδες να εχει αφησει χωρο για επιδορπιο τυπε:S :S :S
μην τα ισοπεδωνουμε ολα νασο
Επισκέπτης
καλα εκανες τυπε,που να σε πιασει το στιφαδο :S :S :S
Ειμαι στην αναπτυξη τυπε θα το ριξω σε μποι.... :S :S :S
Επισκέπτης
το επιδορπιο γραφεται κ στο σαβουαρ βιβρ
Που να ξερει τυπε μου απο αυτα ο Νασος ο λαικος γαμιας του 10ευρου.... :S :S :S
tι σημαινει μποι τυπε ??? :S :S :SΕιμαι στην αναπτυξη τυπε θα το ριξω σε μποι.... :S :S :S
aυτο πες το ξανα τυπεΠου να ξερει τυπε μου απο αυτα ο Νασος ο λαικος γαμιας του 10ευρου.... :S :S :S
ισχυει :S :S :S
Επισκέπτης
aυτο πες το ξανα τυπε
ισχυει :S :S :S
Που να ξερει τυπε μου απο αυτα ο Νασος ο λαικος γαμιας του 10ευρου.... :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
τωρα θα θελει πουρο-κονιακ και καφε τυπε για να τηρησει πληρως το σαβουαρ βιβρ :- :S :S :Sτο επιδορπιο γραφεται κ στο σαβουαρ βιβρ
:S :S :SΠου να ξερει τυπε μου απο αυτα ο Νασος ο λαικος γαμιας του 10ευρου.... :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
τρωω στο bread factory μπακλαβα τυπε.1,50 ευρω το κομματι,μετα το γαμησι, να στανιαρω.ξερεις,5 λεπτα γαμησι στο Μεταξι σε ξεθεωνουν :S :S :SΠου να ξερει τυπε μου απο αυτα ο Νασος ο λαικος γαμιας του 10ευρου.... :S :S :S
πες μαρκα πουρου κ ποσο ετων το κονιακ για να κρινω νασο :S :S :Sτωρα θα θελει πουρο-κονιακ και καφε τυπε για να τηρησει πληρως το σαβουαρ βιβρ :- :S :S :S
Επισκέπτης
τωρα θα θελει πουρο-κονιακ και καφε τυπε για να τηρησει πληρως το σαβουαρ βιβρ :- :S :S :S
Δεν καπνιζω τυπε και δεν πινω γιατι προσεχω τη διατροφη μου οπως θα εχεις ηδη καταλαβει... :S :S :S
τρωω στο bread factory μπακλαβα τυπε.1,50 ευρω το κομματι,μετα το γαμησι, να στανιαρω.ξερεις,5 λεπτα γαμησι στο Μεταξι σε ξεθεωνουν :S :S :S
Που να ξερει τυπε μου απο αυτα ο Νασος ο λαικος γαμιας του 10ευρου και του μπακλαβα του 1.5 ευρω... :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
ο καφες δεν σε νοιαζει τυπεπες μαρκα πουρου κ ποσο ετων το κονιακ για να κρινω νασο :S :S :S
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 695
- Εμφανίσεις