baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
Κάτσε και βλέπε πανάρα σε επανάληψη. :S :S :Sρε τυπε δεν βλεπεται ουτε δευτερολεπτο :S :S :S
Κάτσε και βλέπε πανάρα σε επανάληψη. :S :S :Sρε τυπε δεν βλεπεται ουτε δευτερολεπτο :S :S :S
ειπα να κανω καταδρομικη τυπε.και ως συνηθως κανεις.μπραβο σας,δεν πειραζει,να ειστε παντα καλα :S :S :SΠως κ τόσο νωρίς σήμερα man:S :S :S
ειπα να κανω καταδρομικη τυπε.και ως συνηθως κανεις.μπραβο σας,δεν πειραζει,να ειστε παντα καλα :S :S :S
ειπα να κανω καταδρομικη τυπε.και ως συνηθως κανεις.μπραβο σας,δεν πειραζει,να ειστε παντα καλα :S :S :S
θα μεινει ο χουτος να φαμε στην μαπα και τον πατερα του μετα

8 και 4 εδω...Πλάκα κάνεις τώρα; όλοι εδώ είναι :S :S :S
τυπε λενε οτι βλεπεις τον βαψομαλλια Σομερ :S :S :SΤυπε εβλεπα μπαλα...τι χαμπαρια;Πως και τοσο νωρις; :S :S :S
8 και 4 εδω...
183 και 3000000 διπλα μαν...πλακα κανεις

βλεπει οπως εκανε με ακαντεμυ...πουτσες μπαλατυπε λενε οτι βλεπεις τον βαψομαλλια Σομερ :S :S :S
ρε τυπε δεν βλεπεται ουτε δευτερολεπτο :S :S :S

τυπε λενε οτι βλεπεις τον βαψομαλλια Σομερ :S :S :S
Τυπαρα μου στο ημιχρονο εβαλα λιγο να κανω χαζι και πετυχα τον σκληρο καριολη Πηγη Δεβεντζη να τρεχει με το παπαρι αραπη εξω μεσα στη λασπη.... :S :S :S
Τυπαρα μου στο ημιχρονο εβαλα λιγο να κανω χαζι και πετυχα τον σκληρο καριολη Πηγη Δεβεντζη να τρεχει με το παπαρι αραπη εξω μεσα στη λασπη.... :S :S :S
:S :S :S