Επισκέπτης
είναι περίμενε και με τους καύσωνες να έρθουν εμενικε μιραλας κτλ μόνο για αυτό περνάει χωρίς εξετάσεις.
Και τον μαυρο γαμια τον Μποκανι αδερφε....
είναι περίμενε και με τους καύσωνες να έρθουν εμενικε μιραλας κτλ μόνο για αυτό περνάει χωρίς εξετάσεις.
με σκοτωσες....ειστε αδερφια και τα δυο![]()
![]()
![]()
![]()

αυτο τι ειναι ρε παπαρα?Και τον μαυρο γαμια τον Μποκανι αδερφε....
![]()
αυτο τι ειναι ρε παπαρα?![]()
![]()
![]()
θα σε αναφερω στον δεκανεα παλι
Αρχισες παλι τα ρουφιανιλικια τυπε; :S :S :S
Υ.Γ
Ο [size=30pt]Αγγαρειομαχος[/size] ειναι ρανταρ στα Ιμια για τα επομενα 2 χρονια....
εισαστε καριοληδες....Τελικά είσαι πολύ σκληρός καργιόλης ρεεε :S :S :S

εισαστε καριοληδες....![]()
![]()
![]()
![]()

τυπε οι καριοληδες δεν εχουν αρχηγο....Τελικά είμαστε το team τον καργιόληδων με αρχηγό εσένα ρε![]()
![]()
τυπε οι καριοληδες δεν εχουν αρχηγο....
ειμαστε ομαδα καριοληδον

τυπε οι καριοληδες δεν εχουν αρχηγο....
ειμαστε ομαδα καριοληδον
μου εβγαλε ολο τον πασαλιμανιωτικο καριολη ενας μπουγατσας καριολης ρε μαν και φουντωσαΕτσι καριολοτυπε....![]()
κατσε ρε....θα μου κλεισεις το σπιτι.....θα φαω παντοφλα απο την φαναστικ ρε.... :S :S :S :SΜην κολλάς σε λεπτομέρειες θα γίνει εξαίρεση στο κανόνα κ θα βγεις αρχηγός :S :S :S
Τελικά δεν μας είπες τι έκανες με την pentagiotissa :S :S :S
μου εβγαλε ολο τον πασαλιμανιωτικο καριολη ενας μπουγατσας καριολης ρε μαν και φουντωσα

μην δινεις σημασια...μπουγατσας ηταν....Ποιος τυπε ειχε τα αρχιδια να τη πεσει σε μελος της ομαδα Καριοληδων;![]()
κατσε ρε....θα μου κλεισεις το σπιτι.....θα φαω παντοφλα απο την φαναστικ ρε.... :S :S :S :S
κατσε ρε....την πενταγιωτισα την κλεινω να γαμησει ο θειος...ο μπλιτς ο μπλες απο τα παππουδια...
με εδωσες ρε μαν :S :S :S :S :S :S :S
τυπε μου ολα καλα θα πανε....αλλα οταν λεω να βγουμε μαζι με εσας και της φιλες της μου λενε οτι εισαστε καριοληδες :S :S :S :SΑυτό εννοούσα ρε, κανόνισες καμια πάσα η τίποτα, εσύ ξέρουμε ότι ανήκεις μόνο στην φαντάστικ :S :S :S