ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
Όταν θα αρχίσετε τους εμετούς, τα παλλόμενα πέη, τα κωλοδάχτυλα, τα take this κτλ. εγώ θα αποσύρθηκω προς ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και σεβασμού προς το Ευριδικακι![]()
![]()
![]()

εγκυροτατο.Η ΠρεζοΣολωμου,που αμα την δεις απο κοντα μπορει και να αυτοκτονησεις,και το παιζει και ιστορια το σκουπιδιΚαι τον απλυτο τζιβατο πρεπει να τον τρυπαει η Σολωμου![]()
![]()
![]()
Τυπε εσυ δεν ενοχλεις, οι προδοτες που αλλαξοπιστισαν στη πορεια μας ενοχλουν![]()

Χαίρομαι παρα πολύ. Σκέφτομαι να σκορπαω καρδούλες και λουλούδια ανάμεσα στο σκουπιδιασμα - υπερπαραγωγή που ετοιμάζετε.Τυπε εσυ δεν ενοχλεις, οι προδοτες που αλλαξοπιστισαν στη πορεια μας ενοχλουν![]()
εγκυροτατο.Η ΠρεζοΣολωμου,που αμα την δεις απο κοντα μπορει και να αυτοκτονησεις,και το παιζει και ιστορια το σκουπιδι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

εξαφανιστηκε και απο δω...συχνα πυκνα παει στο νημα του ακαντεμυ μαν....ολο να κοβει βολτες απεξω τον βλεπω
:S :S :SΝΑΣΟ βλεπω στις 3000 σελιδες να ανακατευομαστε απ την ορδη των πρασινων εμετικων φατσων :S :S :S

Πες τα ρε τυπε και την έχουν για θέα οι μαλάκηδες, το τελευταίο τζάνκι στην βάθη, είναι μοντέλο μπροστά της..εγκυροτατο.Η ΠρεζοΣολωμου,που αμα την δεις απο κοντα μπορει και να αυτοκτονησεις,και το παιζει και ιστορια το σκουπιδι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι ρε τυπε,η τυπισσα ειναι φουλ Ομονοιακια,30 κιλα βρωμομπαζο.και αντι να λουφαξει εχει και υφος.σιχαμαΠες τα ρε τυπε και την έχουν για θέα οι μαλάκηδες, το τελευταίο τζάνκι στην βάθη, είναι μοντέλο μπροστά της..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το μόνο ωραίο πάνω της είναι τα πλαστικά βυζιά της..![]()
αμα την δεις απο κοντα μπορει και να αυτοκτονησεις
Τυπε με απαξίωσες πλήρως δεν το περίμενα από εσένα αυτό... :S :S :Sεξαφανιστηκε και απο δω...:S :S :S
Τυπε με απαξίωσες πλήρως δεν το περίμενα από εσένα αυτό... :S :S :S

Κάτσε να μπεεί ο πριονοκορδέλας να σε σκουπιδιάσει. :S
τυπε δεν προλαβαινει,ηρθε το καινουριο φορτιο :S :S :SΚάτσε να μπεεί ο πριονοκορδέλας να σε σκουπιδιάσει. :S
και που να πας ρε τυπε;αντι να σκουπιδιασεις την πουτανα ετσι απλα φευγεις; :S :S :SΤύποι μετά την εμετική απαξίωση παίρνω τον λεμούριο μου και το παρεάκι μου και αποχωρούμε...καλή συνέχεια. :S :S :S