baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.844
- Πόντοι
- 7.265
τυπε χωριο εννοω την χωριατικη :S :S :S
αγαπουλης αλλα δεν γραφει το δικο μου ονομα το tatoo σε μπρατσο πουτανας στο Μεταξουργειο:S :S :S

Ε πεστο ρε τυπε τοσο καιρο.... :S :S :S
Αρχισανε τα![]()

Εμένα υποννοεί?Ε πεστο ρε τυπε τοσο καιρο.... :S :S :S
Αρχισανε τα![]()

Εμένα υποννοεί?![]()
Δεν υποννοει τυπε...ξεκαθαρα το λεει ο Νασος οτι εισαι πουτανολαγνος καμμενος και εχεις χτυπησει τατου ιεροδουλης του Μεταξουργειου που κατουραει απο το κωλο.

η πουτανα το χει χτυπησει :S :S :SΔεν υποννοει τυπε...ξεκαθαρα το λεει ο Νασος οτι εισαι πουτανολαγνος καμμενος και εχεις χτυπησει τατου ιεροδουλης του Μεταξουργειου που κατουραει απο το κωλο.
Μάλλον δεν καταλβαίνεις καλά,η τάνα έχει τατού χτυπημένο κάποιο όνομα.Δεν υποννοει τυπε...ξεκαθαρα το λεει ο Νασος οτι εισαι πουτανολαγνος καμμενος και εχεις χτυπησει τατου ιεροδουλης του Μεταξουργειου που κατουραει απο το κωλο.

Εμένα υποννοεί?![]()

Γιά πές ποια που ποτα τι?η πουτανα το χει χτυπησει :S :S :S
τον Κινεζο τυπεΓιά πές ποια που ποτα τι?
Μάλλον δεν καταλβαίνεις καλά,η τάνα έχει τατού χτυπημένο κάποιο όνομα.![]()
Δηλώνω υπέυθηνα γνωρίζοντας τις κυρώσεις του νόμου ότι δεν έχω καμιά σχέση με τις ψευδείς κατηγορίες του γυνοσάλιαγκα Νάσου Αθανασιάδη ουδέποτε είχα σχέση με εκδιδόμενη και καμιά δεν έχει κάνει χρήση του ονοματός μου σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος της.

γυμνοσαλιαγκας τυπε,ε;γιατι δεν μας το ελεγες τοσο καιρο;Δηλώνω υπέυθηνα γνωρίζοντας τις κυρώσεις του νόμου ότι δεν έχω καμιά σχέση με τις ψευδείς κατηγορίες του γυνοσάλιαγκα Νάσου Αθανασιάδη ουδέποτε είχα σχέση με εκδιδόμενη και καμιά δεν έχει κάνει χρήση του ονοματός μου σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος της.
Και να σταματήση η παραγωγή φέτας για ένα μήνα να πάθεις φετοστέρηση.![]()

Και να σταματήση η παραγωγή φέτας για ένα μήνα να πάθεις φετοστέρηση.![]()

αστον τωρα,διαβαζει :S :S :S