Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 66,7%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
387
Πόντοι
186
ελα ρε μαλακες....θα μεινει ο ξεβρακωτος να ποσταρει καρδουλες και λουλουδακια στην αβυζη

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Πάμε στο φάληρο εμείς να κάψουμε το πουστροκάναλο γιατί τις προάλες την γλύτωσε  :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ρε τους μαλάκες κέρδισαν δύο κολιέ και στο τέλος κατάφεραν να διώξουν δικιά τους :jerking:

Έχει γίνει μεγάλο γλυφτράκι  :vomit: στην προσπαθειά του μπας και ενσωματωθεί στους μπλε (που όπως φαίνεται ποτέ δεν έγινε) και γλυτώσει καμιά ψηφοφορία. Αν είναι έξυπνος μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν (αν και κέρδισε τους κόκκινους στην ασυλία, ψηφίστικε) η ελπίδα που έχει είναι να ξαναγίνει ανεπίσημα κόκκινος, να γίνουν 3-3 και να βγάλουν στην επόμενη ψηφοφορία μανάβη ή φουσκωτό στον τάκο :headbaning2: . Αν εξακολουθήσει και συμπεριφέρεται μπλε,αν δεν πάρει ασυλία (πράγμα απίθανο) θα ψηφιστεί και από τους 3 μπλέ.

Τυποι Μου Αυτα Τα Δυο Σχολια Μου "Τριβιλιζαν" Το Μυαλο Τις Τελευταιες Μερες Μετα Την Αποχωρηση Γκμοχ !!!

Πως Ειναι δυνατον Οπως Ευστοχα Λεει Ο obiwan Να Κερδιζεις Δυο Κολιε Ασυλιας Και Να Διωχνεις Δικο Σου Παικτη ?
Και Μετα Ηρθε Και Το Σχολιο Του Vagos07 Για Τον Πετσετα Που Με Εβαλε Να Σκεφτω ΓΙΑΤΙ Οι Κυπριος Και Πιρελι
Φαινετε Να Εχουν Κανει Μαλακια Ψηφιζοντας Πετσετα Και Κανοντας 4 Τους Υποψηφιους Με Αποτελεσμα Να Φυγει Η Γκμοχ !

Λοιπόν Μετα Απο Σκεψη Ξαναδιαβαζοντας Αυτα Που Εγραψε Ο Vagos07 & Ξαναβλεποντας Το Επεισοδιο Εκεινης
Της Ημερας Προσεκτικα Εβγαλα Συμπερασμα !!!

Οταν Συζητανε Οι Μαχητες Για Την Ψηφοφορια Πριν Το Αγωνισμα Η Γκμοχ Λεει Οτι Δεν Μπορει Να Το Δει Ατομικα Το
Παιχνιον Και Ετσι Δυσκολα Θα Μπορουσε Να Ψηφισει Καποιον απο Την Ομαδα Της Τους Μαχητες !

Αντιθετα Ο Πετσετας Δηλωνει Οτι Απο Εδω Και Εμπρος Το Αγωνισμα Αυτος Θα Το Βλεπει Ατομικο Απο Εδω Και Περα !

Η Δηλωση Του Πετσετα Πιθανον "Εξοργισε" Κυπριον & Πιρελι Και Ειναι Λογικο Γιατι Θα Σκεφτηκαν "Απο Εκει Σε
Διωξανε Ρε Πετσετα...Ηρθες Απο Εδω Τρως Πινεις & Διασκεδαζεις Τα Επαθλα Που Εμεις Κερδιζουμε Σαν Ομαδα Γιατι
Εσυ Αναθεμα Και Αν Κανεις Μια Νικη Και Τωρα Λες Οτι Θα Το Πας Ατομικα ? Βγες Στον Ντακο Τωρα Να Γουσταρεις !!

Η Μαλακια Και Των Δυο (Πιρελι & Κυπριου) Ειναι Οτι Δεν "Ειδοποιησαν" Με Καποιο Τροπο Πρωτιστως Την Γκομχ (Που
Κινδύνευε Πιο Πολυ Για Αποχωρηση) & Μετα Τον Μισθοφλωρο Για Την Προθεση Τους Και Να Τους "Επηρέαζαν" Με
Καποιο Τροπο Να Ψηφισουν Και Αυτοι Τον Πετσετα !
Ετσι Ειχαμε Το Εξης Παραδοξο Οι Μαχητες Να Εχουν Κερδισει Τις 2 Ασυλιες...Οι Μισθοφλωρος & Σαρα Να Ψηφιζουν
Την Αβυζη Αγνοοντας Το Σκεπτικο Των Δυο...Προφανως Την Ψηφισε Και Ο Πετσετας...Και Τον Πετσετα Εκτος Απο
Τους Δυο Τον Ψηφισε Και Η Αβυζη ! Ετσι Βγηκαν 2 Υποψηφιοι Απο Την Ψηφοφορια "Δενοντας" Τα Χερια Των
Πιρελι & Κυπριου Οπου Αναγκαστικα Περα Απο Τον Ντανο Επρεπε Να Διαλεξουν Και Παικτη Της Ομαδας Τους !

Πολυ Σωστα Εγραψε Καποιος Τυπος Εδω Μεσα Οτι Ο Τζυπριος Θα Μπορουσε Να Διορθωσει Την Ολη Ανωμαλια
Βγαζοντας Στην Σεντρα Τον Μισθοφλωρο ! Αυτο Ομως Δεν Μπορουσε Να Γινει Στο Συμβουλιο Εκεινη Την Ωρα
Γιατι Αφενος Δεν Μπορει Να Ηταν Σιγουρος Για Την Δημοφιλια Του Μισθοφλωρου Οποτε Θα "Εδιωχνε" Ενα
Δυνατο Παικτη Απο Την Ομαδα Του Που Αν Δεν Εφευγε Θα Τον Εκανε "Εχθρο" Για Μελλοντικη Ψηφοφορια Πραγμα
Που Δεν Θα Ηταν Και Το Πιο Σωστο Εδω Που Εχει Φτασει Το Παιχνιον !!!

Ομως "Ουδεν Κακο Αμιγες Καλου" Ελεγαν Οι Αρχαιοι Ημων Προγονοι Και Ειχαν Δικιο...& Εξηγω...

Ενω Η Αποχωρηση Της Γκμοχ Ηταν Περα Για Περα Αδικη Κατα Τη Γνωμη Μου Παντα Προηγουνταν Να Φυγουν Πετσετας
Και Αβυζη...Τωρα Γνωριζουμε Τους Προαναφερθεντες Επομενους Δυο Που Θα Αποχωρησουν (Χωρις Να Γνωριζουμε Με
Ποια Σειρα Θα Αποχωρησουν) ! Ετσι Γνωριζουμε & Την Τελικη Τετραδα Του Παιχνιδιου Που Θα Ειναι Ενας Απο Την
Ομαδα Των Διασημων (Ντανος) & Τρεις Απο Την Ομαδα Των Μαχητων (Μαριος, Βασσαλος & Αναγνωστοπουλος !!!

Αυτα Τα Ολιγα Απο Εμενα !!!  :sunglasses: :upsidedown: :sunglasses:  

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Το γαμήσατε το θέμα, επειδή ξενέρωσα θα λείπω κ εγώ  :S :S :S
τυπε ειναι πιστευω μια σιωπηρη διαμαρτυρια για το στησιμο που φαγαμε απο το πουστροκαναλο :vomit: του πουστροτουιτι :vomit: υπερ της αβυζης λεσβιας :vomit:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
387
Πόντοι
186
Γύρισε το χαζουχαρούμενο :S :S :S

Η Σάρα Εσκενάζυ αποχώρησε από το Survivor, και μόλις χθες το απόγευμα έφθασε στην Ελλάδα. Το Youweekly.gr ήταν φυσικά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να την υποδεχθεί…

Από νωρίς ήταν εκεί και η οικογένεια της, ο πατέρας της, η μητέρα της, ο αδερφός της καθώς και όλοι της οι φίλοι! Την περίμεναν για να της κάνουν την καλύτερη και την πιο θερμή υποδοχή και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μαζί τους είχαν γλυκά, με τα οποία κέρασαν τον κόσμο και τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί και για εκείνη είχαν μία ανθοδέσμη και…. Παστίτσιο!

Η Σάρα μόλις βγήκε από την πύλη έτρεξε στην αγκαλιά του μπαμπά της, ξέσπασε σε κλάματα και εκείνη, αλλά και εκείνος, αφού είχαν να βρεθούν και να μιλήσουν 4 μήνες! Στην συνέχεια μπήκε η μαμά της με το παστίτσιο το οποίο ξεκίνησε αμέσως να τρώει…

Η Σάρα όσο ήταν στο Survivor, αυτό που είχε καταφέρει είναι να μην πει κανένας κακό λόγο για εκείνη και να μην μπορεί κανείς να της προσάψει τίποτα! Αυτό έκανε και τώρα που γύρισε από το παιχνίδι… Η ίδια αποκάλυψε αρχικά στο youweekly.gr τι ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις βγήκε αλλά και τι την δυσκόλεψε περισσότερο, σαν γυναίκα… «Μόλις βγήκα από το παιχνίδι, το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να φάω σοκολάτα. Ακούγατε κι εσείς που έλεγα συνέχεια ότι θέλω σοκολάτα. Μετά πήρα αμέσως τους γονείς μου γιατί ήθελα να τους ακούσω!«, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε…» Το παιχνίδι για μια γυναίκα είναι πολύ δύσκολο. Εγώ σε κιλά είμαι ίδια, εκτός του ότι έχω πρηστεί γιατί είχα γυναικολογικές δυσκολίες. Μία γυναίκα όμως ταλαιπωρείται πολύ, καθώς πονάει γυναικολογικά, πρήζεται, η ψυχολογία της δεν είναι καλά...»

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για το τι συνέβη με τον Μάριο εκείνη την ημέρα με την κατσαρόλα…»Άντε μωρέ! Με τον Μάριο είχαμε πολύ καλή σχέση, τον αγαπώ πολύ! Τώρα για εκείνη την ημέρα, εγώ ξύπνησα κουρασμένη, δεν έπλυνα καλά την κατσαρόλα και τσαντίστηκε…Εε τι να κάνουμε, σαν άνθρωπος κι εγώ είχα δικαίωμα να ξυπνήσω μία φορά και να μην θέλω ή να μην πλύνω καλά την κατσαρόλα…Εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ όταν έφυγε η Ελισάβετ από το παιχνίδι. Έχουμε ζήσει μαζί εμπειρίες ζωής!»

Και συνέχισε μιλώντας στο Youweekly.gr για τον Γιώργο Αγγελόπουλο…» Δεν μου φάνηκε παράξενο, ούτε περίεργο ότι διάλεξε εμένα για να πάμε βόλτα με το αμάξι! Δεν ξέρω τι ακούγεται αλλά ήταν πολύ προσεκτικός οδηγός, οδηγούσε πάρα πολύ καλά! Εμένα ο Γιώργος όσο ήμασταν στο ίδιο νησί μου φάνηκε πάρα πολύ καλό παιδί! Μας πρόσεχε, μας κερνούσε Ντανοπιτάκια τα οποία θέλω να σας πω ότι είναι εκπληκτικά! Είναι ένας φοβερός παίκτης, στην ουσία όταν τον διώξαμε εμείς, ήταν λες και κάναμε δώρο στους Διάσημους!», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Σπαλιάρα που ειδικά η ομάδα των Μαχητών δεν έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι’αυτό! Η Σάρα είπε στην κάμερα του Youweekly.gr: «Ο Γιάννης, ο σφάχτης της καρύδας… Ο Γιάννης είναι από τα καλύτερα παιδιά. Πολύ χιούμορ, άκακος!» – Δείτε όλες τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.643
Πόντοι
786
Τυποι Μου Αυτα Τα Δυο Σχολια Μου "Τριβιλιζαν" Το Μυαλο Τις Τελευταιες Μερες Μετα Την Αποχωρηση Γκμοχ !!!

Πως Ειναι δυνατον Οπως Ευστοχα Λεει Ο obiwan Να Κερδιζεις Δυο Κολιε Ασυλιας Και Να Διωχνεις Δικο Σου Παικτη ?
Και Μετα Ηρθε Και Το Σχολιο Του Vagos07 Για Τον Πετσετα Που Με Εβαλε Να Σκεφτω ΓΙΑΤΙ Οι Κυπριος Και Πιρελι
Φαινετε Να Εχουν Κανει Μαλακια Ψηφιζοντας Πετσετα Και Κανοντας 4 Τους Υποψηφιους Με Αποτελεσμα Να Φυγει Η Γκμοχ !

Λοιπόν Μετα Απο Σκεψη Ξαναδιαβαζοντας Αυτα Που Εγραψε Ο Vagos07 & Ξαναβλεποντας Το Επεισοδιο Εκεινης
Της Ημερας Προσεκτικα Εβγαλα Συμπερασμα !!!

Οταν Συζητανε Οι Μαχητες Για Την Ψηφοφορια Πριν Το Αγωνισμα Η Γκμοχ Λεει Οτι Δεν Μπορει Να Το Δει Ατομικα Το
Παιχνιον Και Ετσι Δυσκολα Θα Μπορουσε Να Ψηφισει Καποιον απο Την Ομαδα Της Τους Μαχητες !

Αντιθετα Ο Πετσετας Δηλωνει Οτι Απο Εδω Και Εμπρος Το Αγωνισμα Αυτος Θα Το Βλεπει Ατομικο Απο Εδω Και Περα !

Η Δηλωση Του Πετσετα Πιθανον "Εξοργισε" Κυπριον & Πιρελι Και Ειναι Λογικο Γιατι Θα Σκεφτηκαν "Απο Εκει Σε
Διωξανε Ρε Πετσετα...Ηρθες Απο Εδω Τρως Πινεις & Διασκεδαζεις Τα Επαθλα Που Εμεις Κερδιζουμε Σαν Ομαδα Γιατι
Εσυ Αναθεμα Και Αν Κανεις Μια Νικη Και Τωρα Λες Οτι Θα Το Πας Ατομικα ? Βγες Στον Ντακο Τωρα Να Γουσταρεις !!

Η Μαλακια Και Των Δυο (Πιρελι & Κυπριου) Ειναι Οτι Δεν "Ειδοποιησαν" Με Καποιο Τροπο Πρωτιστως Την Γκομχ (Που
Κινδύνευε Πιο Πολυ Για Αποχωρηση) & Μετα Τον Μισθοφλωρο Για Την Προθεση Τους Και Να Τους "Επηρέαζαν" Με
Καποιο Τροπο Να Ψηφισουν Και Αυτοι Τον Πετσετα !
Ετσι Ειχαμε Το Εξης Παραδοξο Οι Μαχητες Να Εχουν Κερδισει Τις 2 Ασυλιες...Οι Μισθοφλωρος & Σαρα Να Ψηφιζουν
Την Αβυζη Αγνοοντας Το Σκεπτικο Των Δυο...Προφανως Την Ψηφισε Και Ο Πετσετας...Και Τον Πετσετα Εκτος Απο
Τους Δυο Τον Ψηφισε Και Η Αβυζη ! Ετσι Βγηκαν 2 Υποψηφιοι Απο Την Ψηφοφορια "Δενοντας" Τα Χερια Των
Πιρελι & Κυπριου Οπου Αναγκαστικα Περα Απο Τον Ντανο Επρεπε Να Διαλεξουν Και Παικτη Της Ομαδας Τους !

Πολυ Σωστα Εγραψε Καποιος Τυπος Εδω Μεσα Οτι Ο Τζυπριος Θα Μπορουσε Να Διορθωσει Την Ολη Ανωμαλια
Βγαζοντας Στην Σεντρα Τον Μισθοφλωρο ! Αυτο Ομως Δεν Μπορουσε Να Γινει Στο Συμβουλιο Εκεινη Την Ωρα
Γιατι Αφενος Δεν Μπορει Να Ηταν Σιγουρος Για Την Δημοφιλια Του Μισθοφλωρου Οποτε Θα "Εδιωχνε" Ενα
Δυνατο Παικτη Απο Την Ομαδα Του Που Αν Δεν Εφευγε Θα Τον Εκανε "Εχθρο" Για Μελλοντικη Ψηφοφορια Πραγμα
Που Δεν Θα Ηταν Και Το Πιο Σωστο Εδω Που Εχει Φτασει Το Παιχνιον !!!

Ομως "Ουδεν Κακο Αμιγες Καλου" Ελεγαν Οι Αρχαοι Ημων Προγονοι Και Ειχαν Δικιο...& Εξηγω...
Ενω Η Αποχωρηση Της Γκμοχ Ηταν Περα Για Περα Αδικη Κατα Τη Γνωμη Μου Παντα Προηγουνταν Να Φυγουν Πετσετας
Και Αβυζη...Τωρα Γνωριζουμε Τους Προαναφερθεντες Επομενους Δυο Που Θα Αποχωρησουν (Χωρις Να Γνωριζουμε Με
Ποια Σειρα Θα Αποχωρησουν) ! Ετσι Γνωριζουμε & Την Τελικη Τετραδα Του Παιχνιδιου Που Θα Ειναι Ενας Απο Την
Ομαδα Των Διασημων (Ντανος) & Τρεις Απο Την Ομαδα Των Μαχητων (Μαριος, Βασσαλος & Αναγνωστοπουλος !!!

Αυτα Τα Ολιγα Απο Εμενα !!!  :sunglasses: :upsidedown: :sunglasses:  

Τύπε έχεις γίνει Τσανγκ να μελετάς σκεπτικά και μηχανισμούς αντιδράσεων παικτών σε ψηφοφορίες μένοντας άυπνος για ημέρες μέχρι να βρεις το κλειδί του μυστηρίου  :rockon: 

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Περιμένω απάντηση από τον troubakhs, αν δεν έρθει θα κάτσω εδώ αλλά δεν θα συμμετέχω  :S :S :S
τυπε αν ειναι να μην πας μην τους δωσεις την χαρα να ξεσαλωσουν υπερ τις αβυζης πλακωμουνας .να ξερεις σημερα που δηλωσαμε αποχη βλεπω να ερχονται ολα τα φιδια για υποστηριξη της λεσβο και του αλβανου  

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
387
Πόντοι
186
τυπε αν ειναι να μην πας μην τους δωσεις την χαρα να ξεσαλωσουν υπερ τις αβυζης πλακωμουνας .να ξερεις σημερα που δηλωσαμε αποχη βλεπω να ερχονται ολα τα φιδια για υποστηριξη της λεσβο και του αλβανου 

Σκουπίδιασμα μόνος μ χωρίς την παρέα δεν λέει man :grouphug: :S :S :S     

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.643
Πόντοι
786
Γύρισε το χαζουχαρούμενο :S :S :S

Τύπε αφού ο Screamer ανέλυσε ως Τσανγκ τώρα και εγώ παίρνω γραμμή και θα αναλύσω ως Χραν :grin: 

Είναι από οικογένεια ηθοποιών και αυτό το αφύσικα συνεχώς χαρούμενο στυλ μπορεί να είναι μια κάποια άκακη διαστροφή. Δηλαδή να φόρεσε ένα φωτεινό αξιαγάπητο χαρακτήρα που της ταίριαζε όταν παιδί και την έκανε δημοφιλή σε ένα κύκλο από παιδιά με γονείς αρτίστες. Όμως ίσως και εμπόδισε να αναπτύξει μεγαλώνοντας έναν πιο πολύπλευρο και ώριμο τρόπο εξωτερίκευσης. Που σίγουρα είναι άνθρωπος άρα σαφώς πιο πολύπλευρη από την συνεχή χαρά. Ίσως την τρομάζει το κοινό που δεν θα χειροκροτήσει στην ώρα του κατσούφη.

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom