ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.391
- Πόντοι
- 24.596
τυπε μεινατε 2 ατομα να την υπερασπιζεστε και μια πουστρα που το παιζει γκομενα :S :S :S
τυπε μεινατε 2 ατομα να την υπερασπιζεστε και μια πουστρα που το παιζει γκομενα :S :S :S

Δεν μπορουμε τυπε μαζευουμε λεφτα για μεγεθυντη για τον Λορεντσοταπιδη..... :S :S :S
Και η Φωφη Γεννηματα θα γινει πρωθυπουργος.Η Ελεονώρα θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά και θα είναι ευτυχισμένη. Και η Ευριδίκη θα αποκτήσει αναβαθμισμένο ρόλο στο Σκαι υπάρχουν και συμπολιτες μας που την εκτιμούν και την θαυμάζουν. Και θα γίνει μαμά και η Σόφη Πασχάλη :S
σημερα μπορει να αργησω λιγο.κανονιστε μην αρχισετε τα σεναρια και δευτερον ξεκινηστε να σκουπιδιαζετε την αβυζη σαπιομουνα![]()
![]()
![]()
τυπε βασιζομαι πανω σου.περιμενω επικο σκουπιδιασμα στην αβυζη χτικιαρα dykeΤυπε παλι σου περασε λουρι η Ελλεινιδα...θα κανονισω αποθεωση αβυζης οσο λειπεις να παθεις εγκεφαλικο μολις μπεις μεσα να μας γαμησεις στην ανασκοπηση. :S :S :S
Θα βλέπουμε Διπλοπενιές μέχρι να γυρίσεις.σημερα μπορει να αργησω λιγο.κανονιστε μην αρχισετε τα σεναρια
τυπε βασιζομαι πανω σου.περιμενω επικο σκουπιδιασμα στην αβυζη χτικιαρα dyke![]()
![]()
![]()
![]()
σημερα μπορει να αργησω λιγο.κανονιστε μην αρχισετε τα σεναρια και δευτερον ξεκινηστε να σκουπιδιαζετε την αβυζη σαπιομουνα![]()
![]()
![]()
Τυπε θα λειπω και εγω... :S :S :S
:oσημερα μπορει να αργησω λιγο.κανονιστε μην αρχισετε τα σεναρια και δευτερον ξεκινηστε να σκουπιδιαζετε την αβυζη σαπιομουνα![]()
![]()
![]()
:S :S :Sπολυ σωστα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυποι θα λειπω και εγω οποτε μην αφησετε τους εγκαθετους να αμαυρωσουν την εικονα του νηματος υπερ της αβυζης λεσβιαςΤυπε θα λειπω και εγω... :S :S :S
ελα ρε μαλακες....θα μεινει ο ξεβρακωτος να ποσταρει καρδουλες και λουλουδακια στην αβυζητυποι θα λειπω και εγω οποτε μην αφησετε τους εγκαθετους να αμαυρωσουν την εικονα του νηματος υπερ της αβυζης λεσβιας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυποι θα λειπω και εγω οποτε μην αφησετε τους εγκαθετους να αμαυρωσουν την εικονα του νηματος υπερ της αβυζης λεσβιας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()