ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.433
- Πόντοι
- 24.596
ερχεται σαπιομουναO γιατρος-μαγος της φυλης του Αγ.Δομηνικου με το σπρει και τον παγο τυπε.... :S :S :S
ερχεται σαπιομουναO γιατρος-μαγος της φυλης του Αγ.Δομηνικου με το σπρει και τον παγο τυπε.... :S :S :S
το πολυ να την παρει κανας 65αρης με 2-3 παιδια τυπε,παει ξοφλησε η αρρωστιαρατελειως μπαζο Μελέτη , πηδιέται με τεκνακια στη Μύκονο για να δειχνει μικρη και απο την άλλη ψαχνει τον βιομηχανο/εφοπλιστη ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε ο λόγος μου δεν έχει καμία σχεδόν αξία :SΔεν τσιμπησε κανενας τυπε...απογοητευση. :S :S :S
Τύπε ο λόγος μου δεν έχει καμία σχεδόν αξία :S
Γιατί τοσο μένος προς την Ευριδίκη? Ούτε εγώ τη γουστάρω, αλλά γιατί τόσο μίσος για ένα άτομο που ούτε καν το ξέρετε?
Έγινε κάτι και το έχασα?
τυπε μην το βλεπεις ετσι,ολα αυτα θα μπορουσαν να συνθεσουν ενα μυθιστορημα επιστημονικης φαντασιας.και οι 3 στο ραφι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΤύπε ο λόγος μου δεν έχει καμία σχεδόν αξία :S

τυπε μην το βλεπεις ετσι,ολα αυτα θα μπορουσαν να συνθεσουν ενα μυθιστορημα επιστημονιΚης φαντασιας.και οι 3 στο ραφι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ![]()
![]()
![]()
Εσυ σαν πουσταρα που εισαι θα επρεπε να την αντιπαθεις,οι πουστηδες μισουν τις γκομενες :S :S :SΓιατί τοσο μένος προς την Ευριδίκη? Ούτε εγώ τη γουστάρω, αλλά γιατί τόσο μίσος για ένα άτομο που ούτε καν το ξέρετε?
Έγινε κάτι και το έχασα?
κλασσικες ελλεηνιδες,το παιζουν ιστορια και στα 45 θυμουνται να κανουν παιδια.ε,μεινε μονη σου ως τα βαθεια γεραματα με τις γατες σου μπας και εκτιμησεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ούτε το ράφι δε θα τις θέλει σε λίγο![]()
![]()

Γιατί τοσο μένος προς την Ευριδίκη? Ούτε εγώ τη γουστάρω, αλλά γιατί τόσο μίσος για ένα άτομο που ούτε καν το ξέρετε?
Έγινε κάτι και το έχασα?
Πριν 3 μηνες ειχε βγαλει στην σεντρα τον Ντανο,με την δικαιολογια οτι δεν τον εμπιστευεται.
ρε την γαμημενη βρωμα,ρε το αβυζο παρασιτικο αποβλητο.γαμησου ψωλομουρα