ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.300
- Πόντοι
- 12.756
τωρα νασο μασαγα μετα τη δουλεια παπατοσαλατα με μπουτακια κοτοπουλου στον ατμο και βεβαια φετουλα χωριο :S :S :S :Sεσυ?τυπε μου τι κατεβασες για πρωινο-μεσημερι; :S :S :S
τωρα νασο μασαγα μετα τη δουλεια παπατοσαλατα με μπουτακια κοτοπουλου στον ατμο και βεβαια φετουλα χωριο :S :S :S :Sεσυ?τυπε μου τι κατεβασες για πρωινο-μεσημερι; :S :S :S
2 τενεκεδες φετα τρωτε ρε καθε μερα...
κανει καλο μαν 
μας γαμησες τωρα....θα μπερδεψει ο νασος τωρα και τα κερασια σαν τα φυστικιακαι πετροκερασα τωρα ενα μπολ![]()
![]()

Αμαν πια με αυτη την φετα.Τι παθατε ολοι σας2 τενεκεδες φετα τρωτε ρε καθε μερα...
:S :S :Sμας γαμησες τωρα....θα μπερδεψει ο νασος τωρα και τα κερασια σαν τα φυστικια![]()
![]()
![]()
μας γαμησες τωρα....θα μπερδεψει ο νασος τωρα και τα κερασια [size=30pt]σαν φυστικ[/size]![]()
![]()
![]()
παρε εναν:S :S :S :S :S :S
παρε εναν![]()
![]()
![]()
![]()
για την βατραχομουρα γιατι ξεχαστηκα
Και γω ξεχάστηκα ρε μπραδερίνι.
http://[URL unfurl="true"]www.metrosport.gr/images/thumbs_medium/lsXGOsLywfU8M0hjfkwy.JPG[/img[/URL]]
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
[/quote]
Καμία σχέση το πρίν με το τώρα, τώρα είναι σαν να την φούσκωσαν με τρόμπα :S :S :S
Καμία σχέση το πρίν με το τώρα, τώρα είναι σαν να την φούσκωσαν με τρόμπα :S :S :S
Και έχει φουκώσει παντού εκτός απο τα βυζιά,ούτε κατάρα ο Νάσος να της είχε ρίξει. :S :S :SΚαμία σχέση το πρίν με το τώρα, τώρα είναι σαν να την φούσκωσαν με τρόμπα :S :S :S
Και έχει φουκώσει παντού εκτός απο τα βυζιά,ούτε κατάρα ο Νάσος να της είχε ρίξει. :S :S :S
τυπε μου εβαλες ιδεαΒάλε μια φυστικιά στο χωράφι ρε μπρο.

τυπε λουκανικα κοτοπουλο με το all time classic χωριο.μισοκιλο παγωτο στο καπακι ,αφου σημερα ειναι ημερα γλυκουτωρα νασο μασαγα μετα τη δουλεια παπατοσαλατα με μπουτακια κοτοπουλου στον ατμο και βεβαια φετουλα χωριο :S :S :S :Sεσυ?