Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 66,7%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
:grouphug:

Ένα νέο οι Ντρουλιας μπραδερς στο live, τώρα αυτό, πόσες συγκινήσεις να αντέξω....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ποσο καλα τα λες......
περναμε χρυσο αιωνα πολιτισμου και εγω αυτο με τους νταγκλας ουτε στα ονειρα μου μπρο

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
44
Πόντοι
16
αντε και γαμησου και συ Γκμοχ,Τζοκερ με μονιμο χαμογελο,και σε  θαλασσιους  ελεφαντες να σε πηγαιναν παλι θα χαζογελαγες χαζοχαρουμενο :idiot: :S :S :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρουφα την τζιμπριακιν ψωλην μαλακα θεομπαιχτη
:jerking: :jerking: :jerking:

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
44
Πόντοι
16
απο το τρειλερ θεωρω οτι ο Ντανος ή η Βαλαβανη θα εχουν ασυλια σημερα ... και δεν ειναι σποιλερ απλα οταν βγαζουν φορα παρτιδα οτι οι μαχητες θελουν να βγαλουν σεντρα Ντανο και Βαλαβανη  κατι παιζει...
Λάθος έκανες, άρα είναι στημένο.

οταν παιξει με τον dr alban ,θα κατσει ο ψυχακιας να χασει μην θιχτει το πατσαουρι
:hi: :respect:

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
44
Πόντοι
16
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΤΕΛΟΣ ΤΟ SURVIVOR

MONO SURVIVAL  :rockon:

Το «Ε» κάνει το... Survival
Το... μονοπάτι του ΣΚΑΪ ακολουθεί και το «Ε», με όλες τις πληροφορίες να δείχνουν ότι το κανάλι ετοιμάζει παιχνίδι επιβίωσης με τον ευφάνταστο τίτλο... «Survival»

Για το που θα πραγματοποιηθεί;

Δεν έχει ούτε Άγιο Δομίνικο, ούτε Παναμά, ούτε Μαλαισία... Στην (πανέμορφη) παραλία «Κουρούτα», στην Πελοπόννησο  
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Ενταξει εγω λεω να τους βαλουν και μαθηματικη εξισωση την επομενη φορα...και η θεωρια της σχετικοτητας καλη ειναι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Θα χεστεί στο τάληρο τύπε. Θα τον φάς στην μάπα και καμιά 3ετία σε διαφημίσεις-πάνελ κτλ και μετά από εδώ πάνε και οι άλλοι. Αντικειμενικά πάντως δείχνει πως αυτός είναι ο νικητής και γι αυτό τόσο μένος από κάποιους εντός και εκτός παιχνιδιού.

Τυπε Ουτε Καν. Οσοι Βγαινουν Απο Τετοιου Τυπου Παιχνιδια Ενα Εξαμηνο Στην Καλυτερη & Μετα Χανονται Στη

Ληθη Της Τηλεοπτικης Αβύσσου !!! Τωρα Αν Βγαλει Φραγκα Η Κατεβεις Για Δημαρχος Στην Σκιαθο Με Γεια Του

Με Χαρα Του...Απο Την Τσεπη Μου ΔΕΝ Θα Τα Παρει !!!  ;)

Αντικειμενικα Αν Θες Να Μιλησουμε Σιγουρα Θα Ειναι Ο Ενας Απο Τους Διεκδικητες Του Επαθλου !

Τωρα Για Το Μενος Που Λες Μονος Του Εδωσς Δικαιωματα...Κανεις Μας Δεν Τον Ηξερε Πριν Το Παιχνιον !!!  ;)

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Μολις τωρα ειπε η αρσενικη πορνη οτι τη δουλεια μου την εκανα...που κερδισε μια φορα τον ψυχακια!!!Α ρε παλιοαδερφαρες!!!
Μεγάλο μουνόπανο κι ο ξυλοπόδαρος τελικά. :takethis: :takethis: :takethis:

Μην προτρεχεις θα ελεγα τυπε... :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλακες ποσο ασχημη πρησμενη στρογγυλομουρα ειναι ειναι...?
ποσο λαομισητη αντιπαθητικη?ποτε δεν εχω νοιωσει τοσο αηδια οσο για αυτην
Τύπε, για μένα έρχεται τρίτη μετά τα δύο μουνιά, Κύπριο και μισθοκώλο. :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ρε θα γινει μαλακια σας λεω........................
Λάτρης των spoilers, τύπε; :grin:

Ρε βλακα Κύπριε, ψηφιζοντας τη Σαρα την εδιωξες, ενω αν ψηφιζες τον μισθοφορο θα εφευγε η Ευρυδικη. Στόκε.
:thumbsup:

Αν φύγει η Σάρα τότε είναι για τον πούτσο όλες αυτές οι κατατάξεις που έχουν βγάλει με τα ποσοστά...

:S :S :S
Αυτό είχε φανεί εξαρχής. Ο μπαμπάς τους εκ Σκιάθου είναι μακράν πρώτος. :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Στο survivor 2018 συμμετεχει και κερδιζει ο Μπογδανος και στο 2019 ο Πορτοσαλτε. :S :S :S

skai-.jpg
Πουθενά ο Θωμαΐδης, τύπε; :think: :think: :think:

με βερμουδιτσα και φανελα με τιράντα ασπρη μινερβα.  :S :S :S

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
44
Πόντοι
16
χαχαχχαχαχ ναι δεν ειναι στημενο καθολου!!! ο Ελληναρας φταιει...
Αυτό κατάλαβες; Εδώ η μαλακία των μαχητών χτύπησε κόκκινο. :S :S :S

Συνέντευξη στο «Φτιάξε καφέ» παραχώρησε ο Πάνος Αργιανίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor καρφώνει την παραγωγή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όλα είναι δρομολογημένα από εδώ και πέρα.

«Στηρίζω πάρα πολύ τον Μάριο. Το ότι αντιδρά όπως αντιδρά, είναι γιατί έχει δει κάποια πράγματα. Το ότι ασχολείται με τον σταυρό του Ντάνου, είναι κάτι που τον έχει εκνευρίσει. Δεν το λέει για το θεαθήναι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το λαϊκόπαιδί, κάποιες φορές ξεπερνά κάποια όρια, και γίνεται κάπως γραφικός. Δεν ξέρω γιατί λειτουργεί έτσι η παραγωγή, το κάνει νομίζω για ιντριγκαδόρικους λόγους, για να δελεάσει το κυπριακό κοινό να ψηφίσει περισσότερο!

Ο κόσμος πρέπει να τον στηρίξει. Έχω δει τον Ντάνο σε όχι πολύ καλές στιγμές του μέσα στο παιχνίδι, και έχω δει αντιδράσεις και λέξεις και κουβέντες που δεν συνάδουν με αυτό που προσπαθεί να δείξει προς τα έξω, δεν θεωρώ ότι το να κάνεις το σταυρό σου, δείχνει το ποιόν σου!» κατέληξε ο πρώην παίκτης των Μαχητών, προκαλώντας την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου.

«Βγαίνει και δίνει ένα ντεσού πολύ συγκεκριμένο, είναι φάουλ αυτό που κάνει. Δεν στηρίζεις έτσι, τον αδειάζεις και με ύπουλο τρόπο σε ένα σημείο λίγο πριν τον τελικό. Μου φαίνεται λίγο το καρφί τώρα! Τον αδειάζει με μικρά μικρά πράγματα  που εμένα δεν μου αρέσουν!» είπε η παρουσιάστρια. Η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε ότι τα κομποσκοίνια που φιλαέι είναι του πατέρα του, και για αυτό το κάνει!  

Βγήκε κι ο Ι5 να εκφέρει άποψη... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
93
Πόντοι
16
Απίστευτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Μπο: Ο Ντάνος έδωσε τα παπούτσια για να βοηθήσει κάποιον με οικονομικό πρόβλημα

Εκεί που ο Αγγελόπουλος λειτουργούσε σαν άγγελος, δεν άντεχαν και ήθελαν να τον παρουσιάσουν διάολο! Θυμάστε που οι της κλίακς έλεγαν πως αντάλλαξε τα παπούτσια με φαγητό; Που κι έτσι να ήταν, σιγά τα ωα! Καλά θα έκανε. Έλα όμως που σύμφωνα με τον Bo – τον οποίο στην προκειμένη πιστεύουμε κιόλας – ο άνθρωπος, έδωσε τα παπούτσια του για να βοηθήσει κάποιον που τα είχε ανάγκη στον Άγιο Δομίνικο!

Καλεσμένος στο «Πρωινό» της Παρασκευής είναι ο Μπο.

Την τελευταία ημέρα που η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή προβάλλεται από το Πόρτο Χέλι, ο ράπερ και πρώην παίκτης του Survivor έκανε αποκαλύψεις για στιγμές που δεν ειχαμε δει από το ριάλιτι επιβίωσης. Όπως εκείνη τότε που είχε προκαλέσει σάλο με την ανταλλαγή προιόντων που είχαν κάνει οι «Διάσημοι» με τους ντόπιους.

«Μπορεί να βάλεις στο μυαλό σου ότι θα βγω έξω να βρω κάτι να φάω. Κάποιες φορές είχαμε στο μυαλό μου «μήπως να βγω έξω να βρω κάτι να φάω, να επιβιώσουμε πραγματικά»; Αυτό έγινε κάποιες φορές και καταδικάστηκε από την παραγωγή και σταμάτησε. Ο βαρκάρης και η οικογένειά του μας έδιναν τόση δύναμη κάθε φορά που πηγαίναμε στο αγώνισμα και σκεφτόμασταν τι μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν ρεύμα, νερό».

Πάνω σε αυτό έκανε σχόλιο ο Κώστας Τσουρός λέγοντας ότι ο Ντάνος έδωσε τα παπούτσια του για τα παιδιά του βαρκάρη, καθώς είχε 6 παιδιά, και εις αντάλλαγμα εκείνος του έδωσε κάποιο φαγητό, γεγονός που επιβεβαίωσε ο ράπερ. «Έχουν γίνει διάφορα, έχουμε δώσει όλοι διάφορα! Είχε κάνει κάποια πράγματα με τον Γιώργο! Δεν έγινε κάποια εμπορική συναλλαγή. Ο άνθρωπος δεν είχε για τον εαυτό του να φάει, σε μας θα έφερνε προμήθειες; Μας έφερε 2-3 φορές λίγη ζάχαρη, ένα κομμάτι ψωμί, ψιλοπράγματα. Πάντως, φεύγοντας από εκεί, κάναμε κάποιοι ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτές τις οικογένειες», εξομολογήθηκε ο Μπο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.831
Πόντοι
2.606
O Μπο μεσα στο παιχνιδι τον εβριζε και τον ψηφιζε αλλα τωρα που ειναι εξω και ειδε την δημοφιλια του Ντανου τα γυρναει. :S :S :S

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καλα Ναι...

Ο ΚουραδοΜπο Τι Θα Ελεγε ? Νομιζουν Οτι Μας Εχουν Βρει Μαλακες Και Μας Δουλευουν !!!

Λιγη Ζαχαρη...Λιγο Ψωμι...Το Αντιτιμο Για Τα Παπουτσια ! Ρε Δεν Γαμιομαστε Λεω Εγω Με Τις Αδελφες Ολες Που

Βλεπουμε Καθε Βραδυ !!! Πες Ρε Μαλακα Αντρα Που Εισαι Και "Αλητεια" Ραππερ Ναι Ρε Γουσταραμε Και Το

Καναμε ! Το Τι Παπατζιλικια Λενε Μολις Βγουν Απο Το Παιχνιον Λες Και Εμεις Θα Τα Χαψουμε Αμασητα !!!

Αι Σιχτιρ Μαλακες....

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Οσο για Τον Αλβανο Βενζινα Και Οσα Εγραψα Περι Προσευχων Και Κομποσκοινιων Πιο Πανω...

Για Αλλη Μια Φορα Με Δικαιωνει Ο Ψυχακιας !!!

www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/800837/survivor-ayta-kopikan-sto-montaz-o-tsampoykas-kai-oi-varies-koyventes-ntanoy-marioy]http://www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/800837/survivor-ayta-kopikan-sto-montaz-o-tsampoykas-kai-oi-varies-koyventes-ntanoy-marioy[/url]

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Τυπε Ουτε Καν. Οσοι Βγαινουν Απο Τετοιου Τυπου Παιχνιδια Ενα Εξαμηνο Στην Καλυτερη & Μετα Χανονται Στη

Ληθη Της Τηλεοπτικης Αβύσσου !!! Τωρα Αν Βγαλει Φραγκα Η Κατεβεις Για Δημαρχος Στην Σκιαθο Με Γεια Του

Με Χαρα Του...Απο Την Τσεπη Μου ΔΕΝ Θα Τα Παρει !!!  ;)

Αντικειμενικα Αν Θες Να Μιλησουμε Σιγουρα Θα Ειναι Ο Ενας Απο Τους Διεκδικητες Του Επαθλου !

Τωρα Για Το Μενος Που Λες Μονος Του Εδωσς Δικαιωματα...Κανεις Μας Δεν Τον Ηξερε Πριν Το Παιχνιον !!!  ;)

Μιλάμε για πρόγραμμα που επι 4μηνου σημειώνει 40-50% σε κανάλι που έπιανε πολικές θερμοκρασίες (με κάτι ξεπλυμένα ντοκυμαντέρ του BBC 10ετίας και 24ωρή ανασκόπηση για μνημόνια-χαράτσια-πληρωμές  :vomit:). Ε δεν γίνεται τα άτομα που συμμετείχαν σε τέτοιο πρόγραμμα να μας απασχολούν μόνο για ένα 6μηνο. Εδώ που και που εμφανίζεται στα κανάλια ο βλαχοπρόδρομος (αυτός που έκανε και καριέρα τραγουδιστή  :vomit:).

Όσο για τα δικαιώματα  :think: Σε σχέση με τους άλλους διεκδiκητές θα έλεγα είναι ο πιο fair play. Έχει πει τίποτα μαλακίες-διπροσωπίες ? Η κουβέντα "ησυχία-προσοχή μας ακούνε ακούγεται από τον πάγκο των μαχητών συνεχώς τελευταία που σχολιάζουν και την παραμικρή κίνηση των 2 εναπομείναντων διασήμων.

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.055
Πόντοι
1.236
Οσο για Τον Αλβανο Βενζινα Και Οσα Εγραψα Περι Προσευχων Και Κομποσκοινιων Πιο Πανω...

Για Αλλη Μια Φορα Με Δικαιωνει Ο Ψυχακιας !!!

www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/800837/survivor-ayta-kopikan-sto-montaz-o-tsampoykas-kai-oi-varies-koyventes-ntanoy-marioy]http://www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/800837/survivor-ayta-kopikan-sto-montaz-o-tsampoykas-kai-oi-varies-koyventes-ntanoy-marioy[/url]
Και το βολεμενο σιχαμα μην χασει να βαλει φιτιλιες  :vomit:

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Εν το μεταξύ δεν ξέρω αν έχει σχολιαστεί εδώ. Η Σάρα στο παιχνίδι με τον μισθοφλώρο-μανάβη είχε 0 σωστά πλακίδια  :vomit: :vomit: :vomit:. Ο όρος άνοιξε τα πόδια είναι επιεικής. Ήταν τόσο στόκος που ούτε για ξεκάρφωμα δεν κοίταξε να βάλει 4 σωστά σε τυχαία σημεία. Κατά τα άλλα οι μαχητές σχολίαζαν ότι η βλαχαβάνη θα κάτσει να χάσει από τον ψυχάκια. Με κάτι τέτοια αλλάζουν οι δημοφιλίες-ψηφοφορίες.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.351
Πόντοι
24.596
Εχουμε κανα νεο απο την αβυζη υδροκεφαλη dyke?μπας και ψοφησε η βρωμα; :S :S :S

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Εν το μεταξύ δεν ξέρω αν έχει σχολιαστεί εδώ. Η Σάρα στο παιχνίδι με τον μισθοφλώρο-μανάβη είχε 0 σωστά πλακίδια  :vomit: :vomit: :vomit:. Ο όρος άνοιξε τα πόδια είναι επιεικής. Ήταν τόσο στόκος που ούτε για ξεκάρφωμα δεν κοίταξε να βάλει 4 σωστά σε τυχαία σημεία. Κατά τα άλλα οι μαχητές σχολίαζαν ότι η βλαχαβάνη θα κάτσει να χάσει από τον ψυχάκια. Με κάτι τέτοια αλλάζουν οι δημοφιλίες-ψηφοφορίες.

τι να σχολιαστει... αφου ολοι καθονται και χανουν... ο Ντανος δεν καθησε να χασει απο την Βαλαβανη... και καλα ο Ντανος δεν εχει στρατηγικη και παιζει για την ψυχη της μανας του...

Η βαλαβανη φευγει πριν τον ημιτελικο απο αυτα που λεγονται... ομως δεν μου λεει κατι αυτο εμενα... ενα ειναι σιγουρο, θα γινει αυτο που θελει η παραγωγη να γινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom