Επισκέπτης
τυπε μου μια μακαροναδα με κιμα με χωριο φετα,και λιγο καρπουζι τωρα :S :S :S εσυ?
Τυπε το ιδιο φαγητο φαγαμε σημερα....

τυπε μου μια μακαροναδα με κιμα με χωριο φετα,και λιγο καρπουζι τωρα :S :S :S εσυ?

τυποι εγω εφαγα καρυδα με φακορυζο σημεραΤυπε το ιδιο φαγητο φαγαμε σημερα....![]()
:coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:Πάμε ρε Ευριδικούλα, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ και μην ακούς κανέναν.![]()
![]()
![]()
![]()
ολοι στο σκουπιδιασμα της αβυζης Μογγολας με ξυρισμενο στα πλαγια μαλλι dyke ,γενικο καλεσμα![]()
![]()
![]()

τυποι εγω εφαγα καρυδα με φακορυζο σημερα
ωραιος.θα κανω ενα τουμπανιασμενο χωριο και γω τυπε.μετα μπορει λιγα φυστικια,εχω ακομη :- :S :S :Sτυπε μου μια μακαροναδα με κιμα με χωριο φετα,και λιγο καρπουζι τωρα :S :S :S εσυ?
τυπε 2 μεινατε,ουτε ο alex δεν μπαινει πια,κουραστηκε να ειναι μονος :S :S :SΠάμε ρε Ευριδικούλα, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ και μην ακούς κανέναν.![]()
![]()
![]()
![]()
καλυτερα φρουτακι τυπε οχι φυστικια βραδιατικα η φαε μια χουφτιτσα μη φας κανενα κιλο.ωραιος.θα κανω ενα τουμπανιασμενο χωριο και γω τυπε.μετα μπορει λιγα φυστικια,εχω ακομη :- :S :S :S
τι φυστικια μαν?ωραιος.θα κανω ενα τουμπανιασμενο χωριο και γω τυπε.μετα μπορει λιγα φυστικια,εχω ακομη :- :S :S :S
οκ τυπε,με επεισες,κορομηλακαλυτερα φρουτακι τυπε οχι φυστικια βραδιατικα η φαε μια χουφτιτσα μη φας κανενα κιλο.:S :S :S