Διαγραμμένο μέλος 55325
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αν υποθεσουμε οτι εφευγε η Βαλαβανη η αλλη με ποιον θα επαιζε?
με τον πουστη τυπε,τον κοκακια :S :S :SΑν υποθεσουμε οτι εφευγε η Βαλαβανη η αλλη με ποιον θα επαιζε?

Ευχαριστω Τυπε !!!
Αλλα Δεν Χωνουν Τπτ !! Γεμισε Η Χωρα Μουνοδουλους !!!![]()

μ'αρεσει που σκουπιδιαζετε τον κοκακια για την επιλογη του να ΜΗΝ βγαλει στον τακο την Βαλαβανη αλλα ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ υποψηφια πριν 3 βδομαδες "ΕΣΕΙΣ" οι απ'εξω δεν την ψηφισατε να παραμεινει?
Κι η ψηφος τοτε ηταν ΘΕΤΙΚΗ δλδ η Ευρη πηρε ψηφους υποστηριξης το ξεχασατε?
Και μη μου πειτε "θελαμε να διωξουμε την Λαουρα" που συμφωνω ηταν πιο αχρηστη ΑΛΛΑ τετοια ευκαιρια να διωξουμε την αβυζη ΔΕΝ παρουσιαζεται καθε βδομαδα!
Ειδατε τι εγινε... Τωρα ο ΣΚΑΙ κανει τα παντα για να φτιαξει το ιματζ της ενω η ιδια κωλοτριβεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ για να κερδισει τη συμπαθεια των παιχτων κατι που εγινε αποψε!
ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΕΕΕΕΣ! ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ!!!!
Θα την φατε στη μαπα μεχρι την 4αδα πιθανον!
μ'αρεσει που σκουπιδιαζετε τον κοκακια για την επιλογη του να ΜΗΝ βγαλει στον τακο την Βαλαβανη αλλα ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ υποψηφια πριν 3 βδομαδες "ΕΣΕΙΣ" οι απ'εξω δεν την ψηφισατε να παραμεινει?
Κι η ψηφος τοτε ηταν ΘΕΤΙΚΗ δλδ η Ευρη πηρε ψηφους υποστηριξης το ξεχασατε?
Και μη μου πειτε "θελαμε να διωξουμε την Λαουρα" που συμφωνω ηταν πιο αχρηστη ΑΛΛΑ τετοια ευκαιρια να διωξουμε την αβυζη ΔΕΝ παρουσιαζεται καθε βδομαδα!
Ειδατε τι εγινε... Τωρα ο ΣΚΑΙ κανει τα παντα για να φτιαξει το ιματζ της ενω η ιδια κωλοτριβεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ για να κερδισει τη συμπαθεια των παιχτων κατι που εγινε αποψε!
ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΕΕΕΕΣ! ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ!!!!
Θα την φατε στη μαπα μεχρι την 4αδα πιθανον!

ΕΧΩ ΔΕΙ μονο δυο φορες κ αυτο εξ αναγκης σε αλλο σπιτι.
δεν μπορω να καταλαβω την τοση μεγαλη τηλεθεαση που εχει,
το βρισκω βαρετο του θανατα.....αλλα οταν ο αλλος δεν εχει 10 ευρω για καφε η βολτα...τι να κανει?

εξιλεωνεται για το υπογειο

δυναμικη συνεχεια σκουπιδιασματος απο τον screamer στο αβυζο σιχαμα![]()
εξιλεωνεται για το υπογειο
![]()
![]()
![]()
Εμείς εξακολουθούμε να ξεσκεπάζουμε τον Λαμογιο-Ντάνο....[URL unfurl="true"]http://taairetika.blogspot.gr/2017/05/blog-post_30.html[/url]