Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιατί διαγράφης ονόματα απο τη λίστα,αν θές με επιχειρηματα διακιολόγησε την απουσία σας,δέυτερη φόρα ταυτόχρονα απόντες.![]()

Απλά σας αφήνει νωρίτερα,και για άλλους έχω να πω.Τα Διεγραψα Γιατι Πηρες Απάντηση Απο Εμενα Και Απο Τον Ναυαρχο Εφαγες Ποινη !! Τι Δεν Καταλαβαινεις ?
Οταν Δεν Παιζει Το Παιχνιο Δεν Θα Ειμαστε Και Πανω Απο Το Πληκτρολογιο Κρεμασμενοι Για Να Μη Μας
Βγαλεις Εσυ Αποντες !!!![]()
![]()
![]()

Τα Διεγραψα Γιατι Πηρες Απάντηση Απο Εμενα Και Απο Τον Ναυαρχο Εφαγες Ποινη !! Τι Δεν Καταλαβαινεις ?
Οταν Δεν Παιζει Το Παιχνιο Δεν Θα Ειμαστε Και Πανω Απο Το Πληκτρολογιο Κρεμασμενοι Για Να Μη Μας
Βγαλεις Εσυ Αποντες !!!![]()
![]()
![]()
Ρε τις κουφάλες τι άλλο θα σκεφτούν για να φαίνεστε εδώ πιο πολλοί από εμάς.....

03.30 και κλασσικα κανεις εδω μεσα.μπραβο σας :S :S :S

τυπε πως πηγε χτες η προταση γαμου στο φεγγαροφωτο; :S :S :SΤυπε 9.30 σημερα εσυ που θα εισαι;![]()
καταντια ...:S :S :Shailraiser,giatioxi,akis012345 στην ακαδημια σημερακαταντια ...:S :S :S

hailraiser,giatioxi,akis012345 στην ακαδημια σημερακαταντια ...:S :S :S
:S :S :Sτυπε φοβομουν θα δω και σενα εκει :S :S :S:S :S :S
οχι τυπε μου ουτε μια στο μυριο... :S :S :Sτυπε φοβομουν θα δω και σενα εκει :S :S :S
οχι τυπε μου ουτε μια στο μυριο... :S :S :S
:S :S :Sθα ειμαι εδω τυπε.εσυ παλι;θα εχεις χρονο για μας η σε απασχολουμε απο την ακαδημιαΤελικά δεν μας είπες, το βράδυ να βάλουμε απουσία;; :S :S :S
θα ειμαι εδω τυπε.εσυ παλι;θα εχεις χρονο για μας η σε απασχολουμε απο την ακαδημια:S :S :S
εθεαθης και συ στην ακαδημια τυπε :S :S :SΕγώ σήμερα θα δω μπάσκετ. Σερβαιβορ μετά τις 23:00