jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
Α καλά ξεκίνησε απο τις 5 το απόγευμα η ανασκόπηση καλό ξημέρωμα.

Α καλά ξεκίνησε απο τις 5 το απόγευμα η ανασκόπηση καλό ξημέρωμα.

τυπε θες ναπεις κατι μιλα καθαρα το σαιτ δεν κρυψινιο ολα στον ηλιο
τυπε ο νασος ειναι λεωφορειο ερχετε απλα εχει κινηση...ο χελρεισερ εναι στο ακαντεμυ...θα πω οτι απαντες παροντες και οτι γινει
:S :S :Sτυπε Μεταξι ημουν και περιξΤυπε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΣΟΣ; :S :S :S
,αμεσως να με φατε :S :S :Sεδω ειμαι,δεν πιστευω να αρχισατε παλι τις συνομωσιες.ξεκινω την ανασκοπηση :S :S :S

Νίκη διασήμων σήμερα με 10-8 πικ νικ στυος καταράκτες.
τυπε αφοβα,εχω μεγαλο σοι,σκεφτομαι τωρα ποια θα αρρωστησω,να προετοιμαζω σιγα σιγα καποιες απουσιες :S :S :S:S :S :S θα πιασει λες μαν?
Εμείς σε φάγαμε η εσύ τον έφαγες?τυπε Μεταξι ημουν και περιξ,αμεσως να με φατε :S :S :S

παρωνΗΡΘΑ!
Μαζευτειτε ολοι, σε 10΄....
[size=20pt]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:S :S :Sειμαστε σιγουροι τυπε.... εσυ το ξερεις?????????????????????????????τυπε Μεταξι ημουν και περιξ,αμεσως να με φατε :S :S :S
Ευπειθως αναφερω οτι Sex Volcano ειναι στο υπογειο και Νασος περιμενει το υδροπλανο στο Πασαλιμανι...

Βρωμμούσα.Τελικα ηταν χρησιμη η χοντρη η Λαουριτα...ηταν στοχος για τα κουνουπια.

οι ξεκωλιαρες αδελφες sandra kai alice romain το χουν κανει:S :S :S
Πωπω αηδια με τη φλομπα τη βρωμομουνα την αβυζη με τα τατουαζ,χωρις μεση και πατσοκοιλι...![]()

τυπε παιζει πολυ του παππου και της γιαγιας λογω εγκεφαλικου απο το κοψιμω των συνταξεων και μπορεις να τους επαναφερεις αλλα και να τους ξανα αρρωστησεις για τον ιδιο λογωτυπε αφοβα,εχω μεγαλο σοι,σκεφτομαι τωρα ποια θα αρρωστησω,να προετοιμαζω σιγα σιγα καποιες απουσιες :S :S :S
Οτι ειχε το μπουφε του ξενοδοχειου απο χθες τυποι...