Επισκέπτης
ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ Το νέο CD του Μπο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε απο τον Στινγκ πηρε την εμπνευση...
ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ Το νέο CD του Μπο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εδω εχει ταινιαρα με θιβετ και brad pitt και οι μισοι μαλακες βλεπουνε γαυρο και οι αλλοι μισοι survivor
Ας έχει μαζί του τα κατάλληλα εφόδια μπας και απαλλάξει τον κόσμο από τις δυο σιχαμένεςΑυριο θα κινδυνευσει η ζωη του τσανκ απο το πυρφορισμα
καλεσμενος μαζι με τις διδυμες
![]()
πάντως βλέπετε πόσο ολοφάνερο είναι πως στην Τουρκία οι άντρες είναι αρσενικά ενώ στην Ελλάδα όλοι κρυφόπουστες, έχουν διώξει όλες τις γυναίκες από μέσα...
καλά που είμαστε σε ανδροκρατούμενο site γιατί θέλω να πω μετά από αυτά που βλέπω ότι οι γυναίκες είναι άχρηστες!
αχαχαχαχχαχαχαχα φάε πούτσα βρωμοβλαχοβενζινά.... αχαχαχχχαχαχαχαχαχχαα
σουλτάνοι φορ έβερ.

Σχολιο Απο Γυναικα Στο FB !!!
"Ευρυδίκη, πες μας σε ποια ταβέρνα πας και χλαπακιαζεις κάθε βράδυ και έχεις πάρει τόσα κιλά;
Από διακοπή περιόδου σε καμμιά γυναικα δεν διπλώνει το λίπος στα πλευρά"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

αδερφια ολοι υπογα? :S :S :S :S
τυπε να το παω αναποδα...εσυ ο ιακωβος και εγω ειμαστε εξω....Εσύ που την έκανες, ποιους άλλους κρατά μέσα;; :S :S :S
τυπε να το παω αναποδα...εσυ ο ιακωβος και εγω ειμαστε εξω....
τι θα πουμε του ναυαρχου που θα ερθει σε λιγο και θα βαλει της φωνες? :S :S :S :S
τυπε ο νασος ειναι λεωφορειο ερχετε απλα εχει κινηση...ο χελρεισερ εναι στο ακαντεμυ...θα πω οτι απαντες παροντες και οτι γινειΈγω του έλεγα να μην τους αφήνει λάσκα κ δεν με άκουγε, τώρα ας τους μαζέψει :S :S :S
τυπε ο νασος ειναι λεωφορειο ερχετε απλα εχει κινηση...ο χελρεισερ εναι στο ακαντεμυ...θα πω οτι απαντες παροντες και οτι γινει
Στειλαμε τον Ντανο απεναντι ειπε η κατσαριδα γιατι ξεραμε οτι μπορει να επιβιωσει κατω απο ολες τις συνθηκες στο νησι, και μετα της ξεφυγε οτι ''ξεραμε οτι οποιος παει στους διασημους θα βγει προτεινομενος και θα φυγει γιατι δεν ειναι γνωστος. '' :S :S :S
αδερφι εδω?Εδω ειμαι τυπε και θα κανω και επιθεσεις αυτοκτονιας σε Μαστερ Σερφ και Πουσταρ Ακαντεμι...ο Πουστενιος θα αλλαξει περουκινι σημερα; :S :S :S