troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
Σε κάποιο άλλο νήμα φιλμικό άμα κάτσει στο μέλλον, μην τους ζαλίζουμε τα ούμπαλα εδώ άλλο
Σε κάποιο άλλο νήμα φιλμικό άμα κάτσει στο μέλλον, μην τους ζαλίζουμε τα ούμπαλα εδώ άλλο
σε ποιον ρε τυπε,οι περισσοτεροι θα το δουν απο το υπογειο,οποτε γουσταρετε το ξανασυζηταμε :S :S :SΣε κάποιο άλλο νήμα φιλμικό άμα κάτσει στο μέλλον, μην τους ζαλίζουμε τα ούμπαλα εδώ άλλο
Όταν λές υπόγα που λές?Κάπου στο μετάξι?σε ποιον ρε τυπε,οι περισσοτεροι θα το δουν απο το υπογειο,οποτε γουσταρετε το ξανασυζηταμε :S :S :S
σε ποιον ρε τυπε,οι περισσοτεροι θα το δουν απο το υπογειο,οποτε γουσταρετε το ξανασυζηταμε :S :S :S
:S :S :Sνασο εχω υποψιες οτι 78 μελη και 328 επισκεπτες εχουν περασει απο την υπογα μαν :S :S :S :Sσε ποιον ρε τυπε,οι περισσοτεροι θα το δουν απο το υπογειο,οποτε γουσταρετε το ξανασυζηταμε :S :S :S
Ειδικές σχολές σαρβάιβορ στην τουρκία και μετά λέμε γιατί είναι τόσο καλοί αυτοί...
Επρεπε να βαζαμε ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και ΛΑΓΟ στο χθεσινο επεισοδιο...Ποιος θα σκοτωνε πιο πολλους Τουρκους πιστευετε;
υπογα σημερα μανο κελευστης που ειναι?![]()
Απο τη χαρά μου σήμερα δεν θα τους τραμπουκίσω.υπογα σημερα μαν

εγω απο την χαρα μου θα παω υπογα μονος μου ρεΑπο τη χαρά μου σήμερα δεν θα τους τραμπουκίσω.![]()
Sorry Για Το Of Topic Αλλα....
ΡΩΣΙΔΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()